Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szaró- budis kep utan nem lep meg.Te vagy fehértenyer gréczy szellemi utodja?
Ma jöttem ki osztrákba. Kishatáron lófax se volt, igazolásra egyet pillantott, nem álltam össz. 2 percet se... Shalomnál állítólag 1 óra várás van, azért mentem le a pályáról
Az a náci disznó E-tron jobb auto,meg a Taycan.
néha rejszolok is8kezeit széttáró)
4,5 ketmilla a tamogatas.
Pipi féle villanyos gyösz az asszonynak teljesen jó
A puját vinni oviba meg shoppingolni
2 milláért ajándék
Igaz egy 350 ezres C Corsa mindenben jobb attól a fos dácsiától de az asszony csak jobban örül majd neki 😂
Némelyik száguldozik 95-tel is, de olyan qrva jó érzés nyélgázzal megelőzni őket.... 😆
Miért centizné egy villanyautós? Nem tudom, talán amiért 70-nel közlekedik országúton.
Azzal megy ami benne maradt? Szombathelyről Egerbe?
Ne gondold. Egy Teslát nagyon bírnék, de a többi villanygörcs nem hoz lázba. Az ingyen parkolásra semmi szükségem, évi 6-8 ezer km benzinköltségét meg ki tudom fizetni akkor is, ha egy ezres lesz literje. Ha Pesten élnék, akkor biztosan másképpen gondolnám, de akkor nekem is gondot jelentene a töltögetés.
Szokásos irigy libsi duma 😃
Te alvason es tokanövesztesen kivul semmit sem csinalsz éjszaka.
azt a rohadt m5-is basszák mindig. Múltkor 40 percet azért szoptam mert két autó koccant ezért lezárták az egyik sávot most meg a sövényt nyírják(szemeit körbeforgató) Nem is értem miért a legnagyobb forgalomba kell lezárni mindig egy sávot(kérdőjeles) Nem lehetne ezt éjszaka csinálni amikor tizede a forgalom(kérdőjeles) Én meg is szüntetném, hogy nappal bármilyen forgalom korlátozó karbantartási munkát lehessen csinálni(ujját lefelé mutató) Csinálják éjszaka amikor én alszok(meghajlós) Emléxem amiről beszélsz és visszasírom amikor még a franciák szedték az m5-ért a pénzt. Tök üres volt az m5 és lehetett haladni rajta(meghajlós)
nem akkora a felület hogy számottevő töltést tudna vele összehozni
tető+motorháztető ami számításba jöhet
peca túrán jók ezek a napelemes vackok, az éjszakai világítást pont megtermeli
csak azt látod, hogy 40 db narancssárga hosszabbító lóg lefelé még a 10-ről is(fetrengős)
de hát most pont ez a helyzet(kezeit széttáró)
ha a legfelsőn lax simán(meghajlós) szépen felviszed a cuccot azt lehozod a kábelt(fetrengős)
kezd savanyú lenni a szőlő mi bogyesz(nevetős) lehet neked is inkább egy dákóra kellett volna beinvesztálni azóta ingyen autókázhatnál és parkolnál(meghajlós)
lógatja kifelé a kábelt az ablakon? (fetrengős) Aki társasházban lakik mija faxnak vesz teszlát(kezeit széttáró)
gyorsan kiszámoltam nekem 77 km a napi átlagom idén(kezeit széttáró)
Na…. Az elmúlt több mint 2 évben kb 1 és 1/4 évvel ezelőtt egyszer mentem a robogóval… akksi benne döglötten… kimentem, kb 4-5 rúgás, utána gyújtás kb 5-6 rúgás és indult…. 😆 hagytam 2-3 percig, a fordulatot is veszi szépen 😆 kb 2 éves benzinnel 😆
én azért nem értek 1-2 dolgot(gondolkodós) Nem lehetne a komplett karosszériát napelemből felépíteni, meg kerekenként egy generátort beiktatni ami tölt? Ezzel csak ki lehetne nyújtani a hatótávot(gondolkodós) Ha leállok strandolni egy balatoni parkolóba akkor is töltene valamit reggeltől estig amíg úszok iszok zabálok nem?
én nem most kezdek belejönni(meghajlós)
Na de akkor miért centizné egy villanyautós? Este felteszi a töltőre, ha áramszünet van, akkor reggel azzal megy ami benne maradt...
Amelyik autók nem parkolnak, azok egész éjszaka keringenek a panel körül amig alszik a tulaj?
LOL. Dehogy nem. Akik nagy autókkal, sokat autóznak, azok sokat fizetnek és abból lehet utat csinálni. A többi meg keveset megy, lassan, kis autókkal és nem károsítja...