Ma jöttem ki osztrákba. Kishatáron lófax se volt, igazolásra egyet pillantott, nem álltam össz. 2 percet se... Shalomnál állítólag 1 óra várás van, azért mentem le a pályáról
Pipi féle villanyos gyösz az asszonynak teljesen jó
A puját vinni oviba meg shoppingolni
2 milláért ajándék
Igaz egy 350 ezres C Corsa mindenben jobb attól a fos dácsiától de az asszony csak jobban örül majd neki 😂
Ne gondold. Egy Teslát nagyon bírnék, de a többi villanygörcs nem hoz lázba. Az ingyen parkolásra semmi szükségem, évi 6-8 ezer km benzinköltségét meg ki tudom fizetni akkor is, ha egy ezres lesz literje. Ha Pesten élnék, akkor biztosan másképpen gondolnám, de akkor nekem is gondot jelentene a töltögetés.
azt a rohadt m5-is basszák mindig. Múltkor 40 percet azért szoptam mert két autó koccant ezért lezárták az egyik sávot most meg a sövényt nyírják(szemeit körbeforgató) Nem is értem miért a legnagyobb forgalomba kell lezárni mindig egy sávot(kérdőjeles) Nem lehetne ezt éjszaka csinálni amikor tizede a forgalom(kérdőjeles) Én meg is szüntetném, hogy nappal bármilyen forgalom korlátozó karbantartási munkát lehessen csinálni(ujját lefelé mutató) Csinálják éjszaka amikor én alszok(meghajlós) Emléxem amiről beszélsz és visszasírom amikor még a franciák szedték az m5-ért a pénzt. Tök üres volt az m5 és lehetett haladni rajta(meghajlós)
nem akkora a felület hogy számottevő töltést tudna vele összehozni
tető+motorháztető ami számításba jöhet
peca túrán jók ezek a napelemes vackok, az éjszakai világítást pont megtermeli
kezd savanyú lenni a szőlő mi bogyesz(nevetős) lehet neked is inkább egy dákóra kellett volna beinvesztálni azóta ingyen autókázhatnál és parkolnál(meghajlós)
Na…. Az elmúlt több mint 2 évben kb 1 és 1/4 évvel ezelőtt egyszer mentem a robogóval… akksi benne döglötten… kimentem, kb 4-5 rúgás, utána gyújtás kb 5-6 rúgás és indult…. 😆 hagytam 2-3 percig, a fordulatot is veszi szépen 😆 kb 2 éves benzinnel 😆
én azért nem értek 1-2 dolgot(gondolkodós) Nem lehetne a komplett karosszériát napelemből felépíteni, meg kerekenként egy generátort beiktatni ami tölt? Ezzel csak ki lehetne nyújtani a hatótávot(gondolkodós) Ha leállok strandolni egy balatoni parkolóba akkor is töltene valamit reggeltől estig amíg úszok iszok zabálok nem?
LOL. Dehogy nem. Akik nagy autókkal, sokat autóznak, azok sokat fizetnek és abból lehet utat csinálni. A többi meg keveset megy, lassan, kis autókkal és nem károsítja...
A puját vinni oviba meg shoppingolni
2 milláért ajándék
Igaz egy 350 ezres C Corsa mindenben jobb attól a fos dácsiától de az asszony csak jobban örül majd neki 😂
Azzal megy ami benne maradt? Szombathelyről Egerbe?
tető+motorháztető ami számításba jöhet
peca túrán jók ezek a napelemes vackok, az éjszakai világítást pont megtermeli