Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van sok értelme ami itt folyik. 😂
De azért egyétek egymást... 🙄
Úgy jön ide, hogy van elvileg egy hangos 1% akik nem a tudomány nézetit vallják, hanem mindig valami alternatívát. Mint a Gödény meg a Lenkei.Akik konkrétan félrevezetik az embereket és ártanak. De szerintem még csak el sem hiszik amit mondanak, nem hülyék, pénzt akarnak keresni a hülyéken...
Amúgy jól vagytok?

Majd elmúlik! 😂
Nem,csak válaszoltam.Mert én képes vagyok rá,veled ellentétben.
Ez egy üzenőfal te nyomi
Minél több van annál több kell.Nem így van ez?
Volt, de eladta a lelkét gazdasági megfontolásból. szerintem ö sem úgy gondolja ahogy mondja, de ebben van az üzlet....
Meg mindig ezen jar az borsonyi spúr agyacskád. 😆
jajj...Eddig nem is volt mit eladniuk :-)
Hát pedig vitaminokban és táplálék kiegészítőkben utazik...
De hogy jön ide a kamuorvoslás?Azért mert van tudós aki azt mondja hogy megoldható felesleges oltás nélkül is.
Tessék,nem pont a rusvai mondta hogy nem adatja be a harmadikat mert annál jobb nincs ha elkapja és a szervezete legyőzi azt?
A lószart. Egy oltás megvéd a betegségektől. nagy eséllyel azért élsz te is meg én is, mert feltalálták a védőoltásokat...
A kamu orvoslás meg éppen azért veszélyes, mert nem valós...
Az elmúlt 45-percben kb 3 hozzászólásom volt a témában.Micsoda egész este,te töketlen.
Nekem egy ismerősöm volt kórházba miatta,a szomszéd nyugdíjas tanárnéni,de két hét múlva otthon törte a diót.
Nem ugy tunik,egesz este bizonygatod. 😂
az már meg volt nem?
Nekem rohadt mindegy hogy te minek nevezed.
az előző 3 is pont ugyanolyan volt(kezeit széttáró)
hiába rimánkodsz be lesz zárva a boltod vagy 4 hónapig. ez ellen nem tehetsz semmit(kezeit széttáró)
De,spursag. 😂
csütörtökön délutánonként szokott ilyen kormány infó vagy virusinfó lenni amikor cecil és kerekasztala összeáll. Tehát majd tuti egy csütörtöki nap fogják bejelenteni, hogy most)(óranézegetős) Szerintem október eleje közepe. tavaly fasza volt mert még az október 23 hosszú hétvégére el tudtam menni kirándulni a családdal. Jó lenne ha csak utána való dátumot határoznának már meg október végétől idénre már úgy sem tervezek semmit(kezeit széttáró)
dehát baszki orbán rendelte el eddig is mikor induljon el a járvány és mikor érjen véget(kezeit széttáró) Gondolod most másként lesz? Magának a vírusnak eddig ezekre a dátumokra eddig sem volt semmiféle ráhatása(kezeit széttáró)
ez így nem pontos(kezeit széttáró)
nem értem a csodálkozás tárgyát(kezeit széttáró) Mindig is értetlen volt(szemeit körbeforgató)
pontosat viktor tud én októberre tenném.(kezeit széttáró) Ez mondjuk attól függ ha még jó meleg a szeptember lölőék kinyújtják a szezont oszt ha pénz a zsebbe csak akkor indítják a propagandát addig minden szép és jó (meghajlós)