Ez nem spurság te ostoba.
Te veszel 900ért benzint ha van lehetőséged 450ért venni?Bár te lehet hogy olyan hülye vagy hogy igen.
De még mindig várom a válaszod a kérdésre.úgy látszik meghaladja az agyikapacitásod.
igen minden nap reggel fél nyolckor egyenként végigtesztelik a komplett lakosságot és innen jön ki a szám ugye, nem azért mert valamelyik a hasár üt és beböfögi a napi nyerőszámot ugye?
a max viselésének soha sehol nem volt semmi értelme. Eddig sem volt és ezután sem lesz (kezeit széttáró) A maszk használat kötelezővé tétele az nagyjából annyit jelent kormányzati részről, hogy lám teszünk valamit a vírus ellen(kezeit széttáró)
Ezek látszatintézkedések, nehogy megszólják a libsik meg a külföldi libsik a ház elejét(kezeit széttáró)
Egyrészt nem 7 hanem 10.
Másrészt minek költsek el 11ezret a bizonytalanra ha azt 1000ért meg tudom nézni és így max 12ezer lett volna a vége de akkor biztos.És tudod mi lett a végeredmény?Az hogy nem basztam ki a 10ezret.Szóval nem az én gondolkodásomban van a hiba.
de hát ezt már rég tudjuk(fejét fogó) ahogy vége a nyaralási szezonnak. Orbán nyár elején megmondta, hogy nyáriszünetre küldték a vírust. Még lölőék kipörgetik az utzószezont szeptemberben aztán októbertől indul a 4-ik felvonás(meghajlós)
én nem bánnám már ha ilyen dávid csillag félét kellene viselni azoknak akik nincsenek beoltva(gondolkodós) Viszonylag gyorsan össze tudnék dobni egy olyan üzemet ahol lehetne pörgetni kifelé ezeket a megkülönböztetős jeleket(meghajlós)
eleve kínaival oltottak a legtöbbet a világon annyira szar biztos nincs,mert kína még mindig talpon van.
Én visszaemléxem a tavaly nyárra nos akkor pont ugyanez volt mint most a különbség csak annyi volt, hogy a vakcina még fasorban sem volt(kezeit széttáró9 ergó. ugyanazt elérték idén vakcinával mint tavaly vakcina nélkül akkor az idei szezon még is csak jövedelmezőbb volt(fetrengős)
Ez volt a kérdés:"Na de az oltásra miért?Hogy ne kelljen otthon feküdnöm egy hétig?"
Erre a válasz:"Kisnyúlért."
Arról nem is beszélve hogy ezt " De mar reg mondtam,ha a virus szimpibb valaszd azt." 3percel előbb írtad mint hogy én azt a kérdést feltettem.
szerintem nem lehet "intézni"
ott esetleg ahol a háziorvos nem olt és oltópontra utal be
pl a gyerek oltópontra ment időpont foglalósan neki elkérték az összes okmányát
akit tőlünk küldtek beutalóval senkitől nem kértek semmit, ilyenkor mivel személy azonosítás nem történt bárkit beolthatnak
Te veszel 900ért benzint ha van lehetőséged 450ért venni?Bár te lehet hogy olyan hülye vagy hogy igen.
De még mindig várom a válaszod a kérdésre.úgy látszik meghaladja az agyikapacitásod.
Ezek látszatintézkedések, nehogy megszólják a libsik meg a külföldi libsik a ház elejét(kezeit széttáró)
Másrészt minek költsek el 11ezret a bizonytalanra ha azt 1000ért meg tudom nézni és így max 12ezer lett volna a vége de akkor biztos.És tudod mi lett a végeredmény?Az hogy nem basztam ki a 10ezret.Szóval nem az én gondolkodásomban van a hiba.
Én visszaemléxem a tavaly nyárra nos akkor pont ugyanez volt mint most a különbség csak annyi volt, hogy a vakcina még fasorban sem volt(kezeit széttáró9 ergó. ugyanazt elérték idén vakcinával mint tavaly vakcina nélkül akkor az idei szezon még is csak jövedelmezőbb volt(fetrengős)
Erre a válasz:"Kisnyúlért."
Arról nem is beszélve hogy ezt " De mar reg mondtam,ha a virus szimpibb valaszd azt." 3percel előbb írtad mint hogy én azt a kérdést feltettem.
ott esetleg ahol a háziorvos nem olt és oltópontra utal be
pl a gyerek oltópontra ment időpont foglalósan neki elkérték az összes okmányát
akit tőlünk küldtek beutalóval senkitől nem kértek semmit, ilyenkor mivel személy azonosítás nem történt bárkit beolthatnak
Elmondtam,valasztas a tied.
ha jön a vírus felmutatom az oltási kártyámat és máris elhúz a gecibe 😆
Remekül ki tudsz térni a kérdések elől.jó politikus lennél,kínos kérdésnél jön a mellébeszélés.