Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet ráhullott a rozsda az alváz ajjáról aszt begyulladt a szeme(fetrengős)
Ez nem spurság te ostoba.
Te veszel 900ért benzint ha van lehetőséged 450ért venni?Bár te lehet hogy olyan hülye vagy hogy igen.
De még mindig várom a válaszod a kérdésre.úgy látszik meghaladja az agyikapacitásod.
kb. ez a recept(kezeit széttáró)
Szoval spur vagy. 😆
végelgyengülésben...
igen minden nap reggel fél nyolckor egyenként végigtesztelik a komplett lakosságot és innen jön ki a szám ugye, nem azért mert valamelyik a hasár üt és beböfögi a napi nyerőszámot ugye?
ja,meg még ott van a lölő esküvője.
a max viselésének soha sehol nem volt semmi értelme. Eddig sem volt és ezután sem lesz (kezeit széttáró) A maszk használat kötelezővé tétele az nagyjából annyit jelent kormányzati részről, hogy lám teszünk valamit a vírus ellen(kezeit széttáró)
Ezek látszatintézkedések, nehogy megszólják a libsik meg a külföldi libsik a ház elejét(kezeit széttáró)
Egyrészt nem 7 hanem 10.
Másrészt minek költsek el 11ezret a bizonytalanra ha azt 1000ért meg tudom nézni és így max 12ezer lett volna a vége de akkor biztos.És tudod mi lett a végeredmény?Az hogy nem basztam ki a 10ezret.Szóval nem az én gondolkodásomban van a hiba.
de hát ezt már rég tudjuk(fejét fogó) ahogy vége a nyaralási szezonnak. Orbán nyár elején megmondta, hogy nyáriszünetre küldték a vírust. Még lölőék kipörgetik az utzószezont szeptemberben aztán októbertől indul a 4-ik felvonás(meghajlós)
én nem bánnám már ha ilyen dávid csillag félét kellene viselni azoknak akik nincsenek beoltva(gondolkodós) Viszonylag gyorsan össze tudnék dobni egy olyan üzemet ahol lehetne pörgetni kifelé ezeket a megkülönböztetős jeleket(meghajlós)
Mondtad hogy sok a 7e 😆
eleve kínaival oltottak a legtöbbet a világon annyira szar biztos nincs,mert kína még mindig talpon van.
Én visszaemléxem a tavaly nyárra nos akkor pont ugyanez volt mint most a különbség csak annyi volt, hogy a vakcina még fasorban sem volt(kezeit széttáró9 ergó. ugyanazt elérték idén vakcinával mint tavaly vakcina nélkül akkor az idei szezon még is csak jövedelmezőbb volt(fetrengős)
De megint nem a kérdésre válaszolsz hanem megy a melléduma.
Szó nem volt spuroskodásról, le is írtam néhányszor.Szóval a jelek szerint neked rövid az eszed.
Mar amikor spuroskodtal a teszt araval,akkor is mondtam.Eleg rovid az eszed.
azért mert az ampullájára az van írva, hogy "ócseny harasó" (Kezeit széttáró)
Ez volt a kérdés:"Na de az oltásra miért?Hogy ne kelljen otthon feküdnöm egy hétig?"
Erre a válasz:"Kisnyúlért."
Arról nem is beszélve hogy ezt " De mar reg mondtam,ha a virus szimpibb valaszd azt." 3percel előbb írtad mint hogy én azt a kérdést feltettem.
szerintem nem lehet "intézni"
ott esetleg ahol a háziorvos nem olt és oltópontra utal be
pl a gyerek oltópontra ment időpont foglalósan neki elkérték az összes okmányát
akit tőlünk küldtek beutalóval senkitől nem kértek semmit, ilyenkor mivel személy azonosítás nem történt bárkit beolthatnak
Milyen kinos?
Elmondtam,valasztas a tied.
Nem tucc még intézni? Komoly összeget ajánlanék egy fullosért 😃
Az mondjuk mindent visz 😀
akkor én is biztonságban vagyok
ha jön a vírus felmutatom az oltási kártyámat és máris elhúz a gecibe 😆
Ismét egy egyenes válasz.
Remekül ki tudsz térni a kérdések elől.jó politikus lennél,kínos kérdésnél jön a mellébeszélés.
Nem választom én egyiket sem.Ha elkapom akkor elkapom,ha az oltás kötelező lesz akkor beadatom,ennyi.