Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd elviszem a vellanyossal. Tavasztól már úgy is ingyé furikázik a család(meghajlós)
erre, hogy kell pályázni ? érdekel(meghajlós)
görögbe volt divat, hogy a kaja előtt mindíg meghívtak egy ouzo pálinkára. Tök mindegy melyik vagy milyen étterembe voltál ott ez volt a szokás. kedvesen és aranyosan mosolyogtak(kezeit széttáró) én az ouzo12 likőrt szívesen megiszom de az az ánizspálinkájuk valami förtelem volt. Mondjuk attól már csak a recina vagy mi a tököm nemzeti boruk volt szarabb(fejét fogó) Mondjuk a kedvesség és a jószáéndék megvolt(meghajlós)
Mondjuk az el tudom képzelni hogy a horvátoknál ennyiben kimerül a kedvesség.
én szoktam ilyet pajtás(puszit küldő)
ezt a görögök 30 éve is tudták ez nem kunszt. azt ha belegondolsz ez nem kedveskedés, hanem üzlet politika. Az a turista aki a pénzét othagyja tudja már egyáltalán, hogy mit rendel. Honnan a náthás faxból kellene azt bárkinek is tudni azok a kriksz-krakszok milyen ételt takarnak? Aztán ott értetlenkedhetsz a pincérrel, neki is szar meg neked is. Aztán qrva rég már rájöttek, ha külföldiek pénzéből akarnak megélni akkor legalább adjanak nekik lehetőséget rendelni(puszit küldő)
28,5 millára számoltam ki darabját annak a kínai lélegeztető gépeknek amik egyébként üzemképtelenek. (kezeit széttáró) Szerintem ini megvárja amíg ingyen osztogatják asszem már el is kezdték van 6500 bóvli(gondolkodós)
kb. amit leírtál. Nekem is ezt mondta a doki, mozogjak, meg egyek sok rostosat.
Pl. azóta roston sült húsból qrva sokat eszek az egészségem megőrzése miatt(kezeit széttáró)
Hát,kb úgy nézz ki a dolog hogy mellőzz minden jó kaját ez életedben,rágjál lucernát azt is só nélkül aztán kb megtoldod vele az életed 5 évvel.Igaz hogy kimarad minden jó de a nélkülöző életmódból kapsz plusz 5 évet.
Azért mielőtt jobb létre szenderülnél a negyedik hullámban, a Milkámat ne felejtsd el! 😂
mit lamentálsz ezen? Téged ebből semmi nem fenyeget (fetrengős)
tavaly nyáron nem voltunk bezárva ezerrel pörgött a turizmus. idén is ez a helyzet. Mivel lölő viszi a turizmus kb. harmadát ezért nálunk a vírus minden évben nyári szabadságra megy. Ezt még orbán bele is mondta a tv-be. Valahogy így, hogy "elküldtük a vírust nyári szabadságra"(kezeit széttáró)
ja pont nemrég voltam annál a dokinál aki gumikesztűvel nyúkál oda ahová nem szeretem(szemeit eltakaró) na az mondta ezeket lisztes dolgokat el lehet felejteni ilyen, hogy kenyér vagy akár azok a pizzaszerű képződmények amit idefényképeztél mert a rákot az okozza. Mondta semmi olyat ami fehérliszből van(ujjával nemet mutató) bár én szarok rá, mert a szívdoki szerint meg zsírosakat sem ehetek. nem is merek már több dokihoz elmenni mert valamelyik úgy is azt mondja a cukrot sem ehetem egy másik,meg azt majd, hogy alkoholt se ihatom aztán úgy komplett szarok az összesre, majd jobb létre szenderülök ha eljött az idő(óranézegetős) de addig is azt eszek iszok amit én akarok és annyit amennyi belémfér(kezeit széttáró)
mik ezek? Gyűjtöd a legelőről a tehénlepényeket? Mondjuk dédapáink még ilyennel fűtöttek(gondolkodós)
(gondolkodós) Azt hittem simán kitoljátok a szalonból mert roskadásig vannak zoéval (kezeit széttáró)
inikém te havonta dolgozol 10 órát miért sajnáltatod magad(fetrengős) te ökröt süthetnél egészben annyi időd van (óranézegetős) kivinnéd a kanapét az udvarra azt egy 15 órát elforgatgatnád a lassú tűz fölött(fetrengős)
#Nemkapszmilkat. 😆
Pedig gondoltam hogyha időben szólok és összejön neki, akkor ad egy óriás Milkát a MÁSIK (a villanyautós-pályázatos) mellé. Egy futárköltséggel elküldheti mindkettőt.... 😍 I love Milka, de nagyon! 😂
A brain dead nem vehet autot. 😆
Itt csak németet látok.
Meg akik a számlákkal sakkoznak és nem tudják mit egyenek 20.-a után...........
Pipíííííí!

Plusz még egymilla neked, ha ügyes vagy: https://index.hu/belfold/2021/...
Na jó, de szárazon nem lehet vele motorozni. 😂 Igaz: tolni úgy könnyebb.
Akkor nem kedveskedés...csinálhatnák úgy is mint pl a franciák, na ott nem beszélnek és nem is nagyon írnak ki más nyelven semmit, mint a sajátjuk...ha esetleg mégis, akkor az csak az angol.