Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont ezt írtam én is (fetrengős)
Az a helyzet, hogy bogyó mehetne bárhová de ő nem megy sehová mert ott remeg az ágy alatt(fetrengős) Vagy a vírus miatt vagy a péntek 13 miatt vagy azért mert orbánrezsim van 😂 de tulajdonképen mindegy mi van ilyenek a vesztes típusok. 😔
mivel is? Nem mehetünk strandra, vagy nem szállhatunk vonatra? Vagy mivel is szopunk? A fizetőképes lakosság 75%-ának majd nem engedik elkölteni a pénzét bizonyos helyeken(gondolkodó) Ott akkor nem mi szopunk hanem az üzemeltető(gondolkodó) én megvagyok bárminemű szolgáltatás nélkül is. Ha van internetes kiszállítás minden van végre nyírjuk ki a kiskereskedelmet csak a fejlődés útjában áll(gondolkodós)
még legalább 2 hétig 😂
neked már rég nem is az élők sorába kellene lenni te szerencsétlen. Milyen faszom járványt kell legyűrni? Nekem meg a lakosság 99,99 %-nak ez miért nem kell legyűrni? Kábé ennyi%-án átszalad ez a járvány mint libán a fos. A cigi miatt sokkal jobban aggódnék a helyedben 😂
100 ezred része se. csak ki melyik oldalon áll. Pl. ami nekem nem jó az másnak nagyon. Az, hogy a gyógyszergyártók zsebrevágnak néhány milliárdot az csak 1 kis aprópénz
Te egy főnyeremény vagy ini(kuncogós)
birka mind. Mi köszönjük jól vagyunk mindenféle oltás nélkül is így a 4-ik(fetrengős) hullám küszöbén de ugyan így lesz ez a 24 hullámnál is(meghajlós) Most már a 3-k, 4-ik oltásról beszélgetnek úgy sejtem ezt még követi jó néhány. Én most már elkezdenék keményen pénzt kérni érte(gondolkodós) 50 ezer oltásonként. A bogyófélék akkor is havonta sorban állnának az adagjukért(fetrengős)
Újhelyi István mitől lett eu-s egészségügyi szakbizottsági tag(gondolkodós) Az mindig is olyan hülye volt, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a saját seggét megtalálná a két kezével(gondolkodós)
Mély meggyőződés :))
"
?
😅
régebben amikor asszony unokatesója még tartott bikát levágásra mindig vettünk húst vágáskor
ledaráltuk és lett belőle húsgolyó, 10 kiló marhához 3 kiló sertés zsírt tettem ekkor sütéskor kis járatokon kisült a zsír és tök porhanyós lett a húsgolyó
még fagyasztás után is teljesen jó volt
ilyen mindenféle nyesedék-maradék hús lett ledarálva, tök olcsón adta
10+3 kiló cuccból kisütve kb 7 kiló húsgolyó lett, kutya meg fosott egy hétig mert nekiadtuk a kisült zsírt 😂
ehhez nem tudok hozzászólni mert itthon sem eszem nemhogy külföldön
a mekiben a vanília fagyi az egyedüli ami ízlik, burger kingben a steak krumpli amit eszek, a csirkés bácsinál meg olyan régen voltam hogy nem is emlékszem mikor, de még 2000 környékén a keletitől nem túl messze volt egy ilyen bazár
jobb szeretem a gyrost, meg a "paraszt" kocsmai hamburgereket, bár mostanában inkább a pizza a nyerő ha útközben kell enni
Az amit en eszek mindig ugyanaz.
pedig minden országban kicsit más, múltkor olvastam hogy alapjaiban nagyjából azonos, de az ízesítés a helyi ízléshez igazított
plusz egyes szokások-vallások miatt változhat az alap is
De marhahús, az a legfinomabb.
Kulfoldon is ettem,nem kulonbozott.
...el is olvastad? Ennyit a "magyar alapanyag"-ról...
Azt meg el ne hidd már, hogy ugyanazt kapjuk, mint a német piac 😁 még mosóporban se, nemhogy élelmiszerben... szted a marha többi részét ki eszi meg? 😂
sok vörös hús zsírral, sok ch, kevés rost
Én is csak évente pár alkalommal eszem, de szeretem.
Szerintem nem az.
Nem annyit de szoktam enni.
Pipit kérdezd, ö a szakértö