Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicsi akkor az oviba, ott meg nem kell ülnie és szaladhat, ha meg nagyobb már akkor haza...
elenyésző az a fajta megbetegedés
a keringési rendellenesség viszi inkább a népet
az meg nem a hús miatt van
apuci anyuci ha dolgozik hová menjen a kisgyerek?
Dehogy, de minden esélyt megadsz neki. Statisztikai tény, hogy Magyarországon sokkal gyakoribb mint más európai országokban...de persze lehet fogni ezt is a gyógyszeriparra, de szerintem nem az ö dolguk a megelözés...
Ja mert hogy törvényszerű, ugye?Aki csak húst eszik és nem tömi magába még pluszba az agyonvegyszerezett zöldséget annak vastagbélrákja lesz.
17% plusz a tavalyihoz képest amikor minden be volt zárva fél évig :-)
Viszont a tavaly előttinek csak 57%-a...
De nem baj, a fél ország funkcionális analfabéta és együtt fog örülni ennek a nagyszerü hírnek :-)
https://168.hu/itthon/domotor-...

Minek iszik aki nem bírja?
Semmi baj, jó dolog a vastagbélrák is...megtapasztalhatod, ha így haladsz tovább...
Mit csinálnak ott 4-ig?
Nem tudom, mert nekem nem a legtöbb, csak két gyerekem van...
Ha te mondod, akkor biztosan úgy van...
Ez mondjuk tény. Salátát max mutóba a hús mellé. De inkább úgy sem.
mint minden ez is részben igaz
legtöbb gyerek 4 ig a suliban hesszel
nem azt mondtam hogy megoldhatatlan a mozgás de több szól ellene mint mellette
egy saláta?
állítólag olyat a nők meg a buzik esznek csak 😂
De ettöl még megnézném természetesen. Manapság már nincsenek titkos tippek itt Európában. Ahol sok a turista az azért van, mert érdemes megnézni, ahol meg nincsenek, ott azért nincs senki, mert nincs különösebben látnivaló...
Ott napi 3-4 tengerjáró hajó köt ki 10-12.000 utassal a fedélzeten. Ha valahol, akkor ott biztosan nem találsz olyan éttermet ami olcsó és föleg a helyieket szólítja meg...
Igen, könnyű ráfogni az iskolára, pedig az velünk egyidös dolog...
Az is nagy... mentél volna Santorinire, az pici, és csak repülni lehet oda (meg persze hajózni a szárazföldről) Igaz, híres és népszerű hely, de a fenti okok miatt legalább válogatott turisták vannak, nem a legolcsóbb jánosok, akik elözönlik a az olcsóbb régiókat (Asprovalta)
Aha, azért hízik el, mert délelőtt ülni kell neki 6*45 percet 😅 nem azért, mert utána egész délután késő estig a PC előtt ül, közben chipset zabál, a legtöbb mozgás az közben, hogy előveszi a telót, mert messengeren üzi jött 😂

Ne beszélj már hülyeségeket 🙁
Még a lítiumot sem bányászták ki hozzá 😆
Én nem készletből vettem, és a Renault csoportnak már megvan a CO2 kvótája, így csak jövőre kapjuk meg.
Mert? mi a baj vele? Egy szép sziget, ahol alig van lakott település, ahol nem kötnek ki a nagy óceánjáró hajók, ahol még egymást érik az ojan strandok, ahol egy apró kis büfé nem sok, de annyi sincs...az utak fele még murvás...
Kifogás...egy friss tésztaétel 15-30 perc...
Egy komplett ebéd max egy óra. Ha nincs idöm én sem olyat csinálok ami időigényes. Van hogy csak egy salátát és kész a vacsora...
Kefalonia? :-)
Most már mindent értek veled kapcsolatban.
gégerák volt
meg is műtötték sikerült is, csak ez a gyomorba táplálás nem az igazi
aztán amire begyógyult volna teljesen és tudott volna enni addigra éhenhalt
após világ életében nagyon gizda volt
mert van időd
itt ahol napi 10-12 órákat dolgoznik a nép nincs ideje ennyit szarozni a főzéssel
amugy pont emiatt vettem egy nagyobb grillt hogy 2 csirke be és megvan a családnak az ebéd-vacsora
már csak egy nagyobb pároló tornyot kell nézni aztán elkezdünk zöldet is enni