Hol vannak azok a helyek ahol nem hemzsegnek a turisták? Horvátországban a szlovén határtól a bosnyákig, mindenhol minden tele van. Görögben direkt kerestem azokat a helyeket ahol kevesen vannak, mint pl Kefalonia. Kevés lakos, kevés turista (az átlaghoz képest), mégis magas árak és a kevés helyinek nincsenek külön éttermek. A nem turista szájához igazított éttermeket keresem én is, de ott nincs gyros, kézben evés :-)
Mahaság...pár hónapos kórházi kezelés, ami során nem tudsz mozogni , még hízol is. ha enni sem tudsz, akkor meg többnyire a fekete cipzáros zsák jön...
Nincs olyan hogy kövér és egészséges...legfeljebb csak váratnak magukra a komolyabb tünetek...
Legfeljebb ott nincsenek ahova te jársz. Én tudatosan azokat a helyeket keresem ahol nem a turisták hemzsegnek. Legyen az étterem vagy bármi más. Én sem vagyok egy nagy gyros párti, egyszer egyszer megeszem aztán annyi. Nincs külön helyi étterem, viszont vannak azok a helyek aki a turistákra mennek rá és vannak amik nem, oda járnak a görögök, ahol a kaja tényleg görög és nem turista szájához igazított ízek vannak.
amit a dokik kitaláltak optimális súlyt az addig jó amíg az embernek valami komolyabb baja nincs
pár hónapos kórházi ellátásnál jól jön egy+20% többlet súly
egyszer én is elkövettem azt a hibát, hogy beraktam a hűtőbe a tésztát, hogy majd holnap sütök belőle pizzát. Hát olyan gumis lesz, hogy alig bírom kinyújtani mindig összeugrik
Már akinél elterjed. Az én gyerekeim pörögnek egész nap, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt esznek és gyorskaját havi egyszer esznek átlagban. Ma friss pizzát sütök nekik, tegnap legyúrtam már a tésztát hozzá. Magam főzöm a paradicsom szószt hozzá és friss saláta is lesz mellé....
Én sem tudom miröl...én az árakról, hogy megnőttek. Napi költőpénznek már 150 Euróval számolok, míg még 5-6 éve kijöttünk 100-ból. Elhiszem hogy van olcsón lángos, meg gyros, meg csevap (minden országnak megvan az olcsó fastfood-je), de mint turista engem az éttermi árak érdekelnek, sör, bor helyi specialitások, kávé, belépök, üzemanyag árak, pályadíjak parkolói díjak, stb...
Ezeken a helyeken nincsenek helyiek. Egy apró görög vagy horvát halászfaluban van átlagosan 1000 lakos, meg erre 10.000 turista. Az árak nagyjából hasonlóak, nincs külön helyi étterem. Ha van is az nem az ilyen halászfalvakban, turista helyeken van, hanem valahol a hátországban. És én is jót akarok enni, pl nem gyrost :-)
már vártam ezt a közhelyet 😂
gondolom mindenki látott már kisgyereket, miután segítség nélkül járni tudnak alig lehet őket lelőni, örökké futkosnak izegnek mozognak
már az ovodában kezdődik ez a ne mozogj dolog
de
az iskolában meg ülj a picsádon büdös kölke, mert ha nem akkor ez meg az lesz
aztán meg néznek nagy szemekkel miért hízik a gyerek
a kaja meg olyan hogy időd nincs jókat csinálni, egy nyikhaj grillcsirke 2-3 órát pörög a nyárson mire kész van
nem a semmiért terjedt el a gyorskaja meg a készétel
Engem meg rohadtul nem érdekel a körítés, én jót akarok enni. A jó kaja meg nem egyenesen arányos a flancos étteremmel. Én oda megyek ahol sok a helyi, nem oda ami ki van nyalva a turistáknak. Oda menjél te!
Nincs olyan hogy kövér és egészséges...legfeljebb csak váratnak magukra a komolyabb tünetek...
pár hónapos kórházi ellátásnál jól jön egy+20% többlet súly
Nem értesz hozzá, nem baj...
legalábbis amikröl jókat írnak...
gondolom mindenki látott már kisgyereket, miután segítség nélkül járni tudnak alig lehet őket lelőni, örökké futkosnak izegnek mozognak
már az ovodában kezdődik ez a ne mozogj dolog
de
az iskolában meg ülj a picsádon büdös kölke, mert ha nem akkor ez meg az lesz
aztán meg néznek nagy szemekkel miért hízik a gyerek
a kaja meg olyan hogy időd nincs jókat csinálni, egy nyikhaj grillcsirke 2-3 órát pörög a nyárson mire kész van
nem a semmiért terjedt el a gyorskaja meg a készétel