Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látszik még egy Hattyú nak is több esze van mint neked
Én meg ismerek olyat, aki pecabottal megy fácánra
védett az a dög
meg most már mindenhol állatvédők vannak
amúgy patkány csapda kellene a víz alá 😁
ti is jobban jártatok volna ha légpuskával mentek el horgászni...
egy? legutóbb öszödön legalább 30 hattyú volt az etetésen
ahogy meghallották hogy szórjuk már jöttek is
éjjel is ott ette a fene őket, a fejlámpa villogó fényét nem szerették, mondjuk a halak se mert semmit se fogtunk ......
Dehat a balaton dragabb,lehuzosabb,es genyabbak a vendeglatosok.
Ez mrg a gyurcsotány is vlogolta. 😆
hát itt a palinak szerencséje volt. Én 3 napig üldöztem a rohadék hattyút nem tudtam utolérni és kinyírni(mérges) A fényképeim tanúsága szerint 14 éve történt már nagyon reklámozták a sporthorgászban a nagybivalyosi tavat. (gondolkodós) Lementem oda 3 napra pecálni. Hát egyedül horgásztam az egész vizen aztán volt 1 genya hattyú is. Az összes etetésemet felszedte a ge.i. Kifigyelte hová etetek a nádnál aztán megvárta amíg a partra érek a behordásból. Mindegy volt neki, hogy, büdös kukorica vagy bojli feszt felzabált mindent.(mérges) Hát másnap úgy határoztam üldözőbe veszem a csónakkal de az összes fegyverem az etető csúzli és az evezőlapát volt. szedegettem az út szélén fasza kuleköveket a csúzlihoz. Az volt a terv, hogy a bizalmába férkőzök, közel megyek hozzá a csónakkal, fejbelövöm a csúzlival az szépen megszédül addig amíg próbál felócsúdni a történtekből mellé állok a csónakkal és egy jól irányzott ütéssel agyonverem az evezőlapáttal.(gondolkodós) A terv jó volt de nem tudtam kivitelezni, mert nem tudtam érdemben annyira hozzáférközni, hogy hatékony lövést tudjak rá adni a csúzliból. Álló nap üldöztem a vizen a rohadékot mindig kijátszott(kezeit széttáró) Aztán belefáradtam az meg feszt felzabálta minden etetésem. Asszem a 3 nap alatt 1 db 4,4 kg-os ponty meg egy hitvány dévér lett a végeredmény.(sírós) Spec én azóta utálom a hattyúkat(úját lefelé mutató)
a rohadt hattyú miatt qrvára ráértem saslikot sütögetni, meg végignézni és hallgatni a bakonyi hadgyakorlatot élőben (szemeit körbeforgató)
És ha pont egy szar helyet, szállást, stb fogtál ki akkor épp? Írtam már, én voltam kb. 30x, mára talán el tudom mondani, hogy nehezen lepnek meg bármivel...
A baj akkor lenne ha úgy alkotnék véleményt hogy soha nem voltam ott. De mivel már egyszer voltam így tudok viszinyítani mind árban mind minőségben mind vendégszeretetben.
Menjél nyugodtan abba a lepusztult nyomortanyába... 😁 Pár csilivili szálló a parti sétányon, azon kívül meg ne menj sötétedés után.
Látom, neked is beakadt ez a "lenézés" mint Levinek... 😁 Sztem ez nincs, de ha igen - mit foglalkoztok vele? Nem a víz, a táj miatt mentek oda? Éntőlem pl. lehetnek akármilyenek a horvátok.
Ui: jegyzem meg, egy nacionalista, önérzetes társaság, ami az én szememben akkor is pozitív, ha esetlen enegem is rühellnek... 1000x többre tartom őket, mint a simulékony, pofádba mosolygó hollandot, svájcit - aki biztos, hogy jobban utál 🙁
Meséld már el, "ezért a pénzért" milyen tengerpartra tudsz menni... nagyon kiwi wok 😁
"Egyszer voltam" 😂 inkább meg se szólaltál volna ekkora határtalan tapasztalattal 😂
Nyugatiak eddig is voltak ott mindig, az nem sokat basz.. aki manapság lemegy az Adriára, ha magyar is, semmiképp se csóró. Drágult, ez tény, tapasztaltam, de lehet, csak azért tűnt drágának, mert évek óta nem voltam a Balatonon 😁
Amúgy sokkal kevesebb olaszt meg németet láttam, mint máskor - olaszok talán a kovid hiszti miatt csökkentek, németek nem tom, miért... viszont van sok cseh meg szlovák, meg persze magyar is jelentős. Szlovén autót is láttam jónéhányat.
mi a baj a valósággal? az a lényege az egésznek
én se voltam még csak néhány ismerős úti filmjeit néztem
az tetszett benne legjobban hogy teljesen más minden mint errefelé
Ott még nem voltam, akik meséltek róla mondták, hogy az aranypart nagyon király...........és beljebb 1 utcával ott a valóság. 😀
irány bulgária
Értő olvasás.......20 éve még normálisan álltak hozzánk normális árakon, kb 6-7 éve változott ez meg, hogy a nyugat európaiak főleg németek elkezdtek odajárni és képesek többet fizetni mint mi.....
Így van, de ahogy írod ez is a pénzről szól, akinek van pénze elutazik kellemesebb környezetbe akinek nincs az eltűri a bunkózást.
20éve? aztán még mindig? én kb a 2.-3. alkalom után megunnám
az erdélyi tekergés is csak azért jött be mert ott minden télen jelentősen átrendeződött a terep
Egyszer voltam ott, jó eséllyel soha többet nem megyek oda és nem feltétlen a vendéglátók miatt. Hogy ez van legközelebb, tény, viszont ezért a pénzért elmegyek távolabbi tengerpartra ahol vendégszeretők az emberek. Szóval részemről bekaphatják a horvátok.
Ez igazából csak annak esik rosszul aki már 20 éve is odajárt és emlékszik, hogy akkor miképp viselkedtek.
akkor el kell menni egy lakóbusszal 5 karton aro konzervvel és 20 zsugor vízzel
ha engem lenéznek levesznek nem látnak szívesn akkor nem megyek, még akkor se ha a a környezet fasza
igaz én könnyen vagyok, mert a tenger kb semennyire sem érdekel, hegyekben meg nem sok a köcsög 😀
Nem azért megyünk hanem a csodálatos tengerpartért amit legközelebb itt érünk el és ezért viseljük el a lenézést. Olaszoknáé is voltunk párszor azok normálisak, mindenkivel egyformán viselkednek viszont a tengerpartjuk elég gáz kevés kivétellel, homokos lapos partok ahol kilóméternyitz kell begyalogolni, hogy seggig érjen a víz viszont oda nem a partokért megyünk hanem másért.
akkor nem kell odamenni
de mi magyarok tátott szájjal szoktunk futkosni a fasz erdőben , mert kemények vagyunk 😂
Ez csak egy idióta, minden nemzetből vannak ilyenek, egyszerűen azért esett az ázsiónk arrafelé mert nincs pénzünk, nyilván nem az itt fórumozókról beszélek mert itt mindenki tele van hanem az átlag túrisztról, anno mikor szinte még csak mi jártunk oda jó volt a pénzünk és számunkra elfogadható áron jutottunk mindenhez a szállástól az útszéli árusik mindenhol, de az arab tavasz óta a nyugat európaiak özönlenek oda így felverték az árakat így mi már csúnyán csövesnek számítunk.