Ez nem a kedveskedés kategóriája.
Kiírják hogy a turista is el tudja olvasni.
Kedvesség az mikor a vacsora után meghívnak egy kávéra,vagy a tulaj oda megy hozzád és koccint a saját készítésű piájával és nem azért mert egy szemtelenül nagy összeget hagysz nála.
A horvátok pontosan olyanok mint a magyar vendéglátósok.
Olyan briliáns a logikája, hogy a helyében vennék egyet a sok felesleges lelegeztető gépből, mert még egy agysejtje elpusztul, akkor már nem biztos hogy még levegöt is tud venni (elfelejti)...
Pedig a saláta is finom tud lenni... egy jó mix, feta sajttal, oliva bogyókkal, esetleg mandula darabkákkal - extra szűz oliva olajjal meg balzsamecettel... persze ez az egész egy jó sült hal vagy egy natúr sült hús szelet mellé 😄
Nem csak a tocsogós, zsírban kisült rántott gyesznyóhús sült krumplival a kaja ☹️
Én voltam ott, azért mondtam... közel nem volt akkora forgalom... bár már ez vagy 8 éve volt... Nagy hajóra nem is emléxem, mi is szárnyashajóval mentünk (menetrend szerint, Krétáról) Alig volt a szigeten turista, annak is nagy része kínai - valamiért szerették 😁
azért mert megeszik valaki napi 2 marék gazat nem fog egészséges lenni
nálunk a stressz többet árt mint az összes többi "nem egészséges" dolog beleértve a cigarettát is
senki sem mondta hogy hülyeség a saláta
én azt mondtam a buzik esznek olyat 😂
a földi mogyoró sokkal több rostot tartalmaz, a zsír összetéteke is vállalható
és sokkal finomabb mint a buzi salátabár
A vastagbélrák kialakulásának pontos oka nem ismert, hajlamosító tényező azonban a családi halmozódás (genetikai hajlam), az életkor (50 év felett), valamint a gyulladásos bélbetegség.
Hogyan előzhető meg a vastagbélrák?
Az egészséges táplálkozás, a rostokban gazdag étrend és a megfelelő folyadékbevitel (napi 2 liter ajánlott) mellett rendszeres mozgással, valamint a veszélyeztetett kortól kezdve két évente megismételt szűrővizsgálaton való részvétellel elejét vehetjük a betegségnek.
Kiírják hogy a turista is el tudja olvasni.
Kedvesség az mikor a vacsora után meghívnak egy kávéra,vagy a tulaj oda megy hozzád és koccint a saját készítésű piájával és nem azért mert egy szemtelenül nagy összeget hagysz nála.
A horvátok pontosan olyanok mint a magyar vendéglátósok.