Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kfc meg a burgerking jobb.
Szerintem minden gyerek szereti, szeretné. Csak nem mindenki olyan hülye hogy adja is neki.
mer a tüdőrák viszi el(fetrengős)
Bogyonak a gégeráktol kéne rettegni de az nem érdekli 😃
valamit a főcímben olvastam de nem kattintottam rá(kezeit széttáró)
A lényeg úgy is az, hogy mindig legyen valamitől rettegnivalójuk a bogyóféléknek(kezeit széttáró) ha az lesz a divat hát az lesz a divat(kezeit széttáró) a kovidról már sok csontot lerágtak kell valami új(meghajlós)
Marburg a jövő.....a covidnak már kevesen dölnek be.
ja viszi a delta a beoltottkat(gondolkodós) ott már nincs 2 hét(kezeit széttáró)
nektek is már csak szűken(óranézegetős)
szereti(kezeit széttáró)
Ne olvass indxet,kiolvad az a maradek par agysejted is ami ellenallt a nyugatifenynek. 😆
Mar tudom pipinek mert vannak behizott malacszemei es gigatokája.
Baszki ennyit zabalni. 😆
És ezért drágább itthon a nyaralás.
Mondjuk az gáz hogy már reggel a mekis szarral tömöd a gyereket.
ilyet én is csináltam sarudon. térdig érő napsütés fúlon a víz. Egyik pillantartól a másikra lecsapott egy kis vihar, mondjuk én tudtam, hogy jönni fog mert láttam a túloldali viharjelzőt, hogy elég gyorsan vibrál( ilyenkor szoktam azonnal behajózni a legközelebbi kikötőbe ha hajóval vagyok) Na lényeg a lényeg mindenki úgy rohant kifelé mintha kergették volna(kezeit széttáró) Mondom baszki hova szaladtok emberek??? tán eláztok az esőbe??? 5 perc múlva egyedül lubickoltam a tiszatavi strandon(fetrengős)
35 ezret itthon is bármelyik faluban felélünk 1 nap úgy, hogy 2,5 en vagyunk. Kajálás belépők oszt huss. Csak egy példa. reggeli nincs túl kombinálva meki 6000. Belépő mondjuk állatparkba 9000, ebéd tök átlag helyen 13-15 ezer bóvlivásárlás a gyereknek 2-5 ezer. vacsora 8-10 ezer. Nagyából minden nap ugyan ilyen csak van amikor strandra megyünk, vagy egyéb látványosságot nézünk. Sima élményfürdő belépő 8-12 ezer/ család úgy, hogy 100 euró szűken elég 1 napra itthon. 4 tagú család akkor jön ki ha szendvicsezik meg hűtőtáskázik. én zabálni szeretek étterembe nekem ez a hobbym (kezeit széttáró) Az 1 hetes pecám mennyibe van azt inkám szerintem senki nem akarja tudni(gondolkodós) Most, hogy 2 szombat is oda lett mondom vasárnap gyerünk strandolni. Majsa strand belépő 6000, ebéd 10 ezer, napközben és este főtt kukorica, golyó fagyi, minifánk, lángos, üdítők egy 10-es, oda-vissza 140 km asszony verdájával egy 5-ös. Szóval egy sima strand ami mondjuk 11 óra(kb, olyankor szoktunk érkezni és este 7-ig tart laza 30-as(kezeit széttáró) ez 2 éve még egy 20-as volt(szemeit körbeforgató)
A komplett kaja 30euró,nem per fő.Mondjuk három adag meg a kisebbnek valami kisebb adag.És mi számít jobb étteremnek?Görögországban az a jobb étterem ahol sok görög ül,oda járunk mi is,de ez nem az árban látszik hanem az ízekben.Ott nincsenek ilyen fiszem faszom gourmet éttermek ahol kapsz egy kenyércsücsköt snidlinggel 30ezerért,illetve biztos vannak csak nem tudom hol.Meg hát nem is arra van igény hanem az igazi görög ételekre.
Ha meleg a tenger, akkor ugyan az mint a termálvíz. A víz ami körülvesz meleg, az eső ami veri az arcod, az meg hideg. És nincs senki, kiürül a part :-)
Nem csak görögben, az elmúlt három évben voltunk Görögországban, Olaszországban és most Horvátországban. Egyrészt felnöttek a gyereke, már ök is esznek rendesen, másrészt meg drága lett az élet. A 30 Euró / fö, az simán megvan egy jobb étteremben...
termálvízben fasza
gyerekként kurva sokszor mentünk a vízbe pecázás közben, ruhák a szatyorba mi meg egy pöcsben a vízbe
sokkal melegebb volt a csatorna mit az eső
De mire költesz többet? Nem igazán értem. Vagy tényleg ennyir olcsó a Görög lét? Nekünk idén pl a rekord vacsora összeg 30euro, de többnyire 20-22volt és a görög nem szarozik az adaggal.
Mi szoktunk fürödni esöben is, olyankor egész különleges érzés.
ismerősék nemrég voltak a balatonon, 5 felnőtt 2 kisgyerek 7 nap/6 éj közel 700 ezer volt
szállás kaja jelentős mennyiségű pia, és nem a legolcsóbbak, itthon ilyen 18-20 ezres piákat iszogatnak
kalandparktól kezve a cirkuszig, amit épp a gyerekek akartak, a strandbüfés sörtől a lángosig amit épp megkívántak, kaja mindig étteremben, szinte mindig a reggeli is, már amikor bírtak reggel enni, volt még egy pincés borkóstoló túra is
azt mondja egy milla volt a célra elkülönítve de még a tankolásokkal sem ment el 700

nekem ez nagyon drága, de ha jobban utánaszámolunk 100 ezer/fő/hét igazándiból nem vészes összeg úgy hogy bármit is megvettek-megettek-megittak
Nem. Szemerkélő eső, borult, semmi nap... mivel utolsó nap volt, így inkább elindultunk haza 12 után, ha jó az idő, csak 6-7 körül kelünk útra. Szóval pont egy délutánnyi kellemes strandolás maradt ki ☹️
100 Euró (35.000Ft)/ nap már nem elég nekünk egy napra költőpénznek (2 felnött, kettö gyerek), 4-5 éve még éppen elég volt, most már 150-el számolok inkább.
Esöben nem lehet fürödni?
Igen, látod a TV-ben azt az egyetlen szigetet a Török partoknál...De ha mondjuk a Jón szigetekre mész, akkor ott a hosszú évek alatt egy migráns nem sok, de talán annyi sem volt...