Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A testzsír százalék számít...ismertem egy srácot akinek az üzemorvos azt mondta hogy fogyjon, mert szar a BMI-je, holott olyan kocka hasa volt, hogy nem tudta megcsípni rajt a bört...lehet papíron jó a BMI, de ezzel csak magadat csapod be...
Igen. Vagyis semmi sem változott. Ugyan annyi hajó kell elszállítani a fa és papír szemetet, mint eddig a műanyaghoz kellett. Ugyan akkora ipari tevékenység előállítani is a fa és papír csomagolást, ha nem több. Kimutathatatlanul kis mértékben vagyunk elöbbre ezzel a lépéssel..
Majd' 28-as BMI 😁
https://www.hazipatika.com/tap...
A mekis és hasonló kajákkal leírta Nakhsztern, hogy mi a gond: tele van tartósítóval, meg ízfokozóval, hogy ne bírd abbahagyni a zabálást. Mint a chips, amit csak akkor tudsz letenni, ha elfogyott 😁
Az meg, hogy olvasod a mekiben a posztert, hogy "csak magyar termelőtől" azt el is hiszed? És ha igaz is, génmanipulált paradicsom, ami egy madzagon lóg, földet nem látott soha, csak vegyszert, mindenki így termel... és a többi komponens is ilyen.
Az rajtad múlik, hogy mit kezdesz azzal a 20 évvel. persze ha neked jobb, hogy 20-al kevesebbet élsz, azt is betegesen, akkor választhatod azt...ha a védőoltásokról is lemaradtál volna, már lehet hogy senki nem is emlékezne rád, hogy valaha léteztél..
Na de olyat nem eszek, ha már nyaralok (még otthon sem szoktam ilyet enni). Beülünk egy étterembe és nem gyorséttermi, kézbenfogós izéket eszünk. Halat, helyi specialitásokat, mint bárány, nyársak, stb szoktunk enni, hozzá egy kis sör, vagy egy üveg bor, stb. nyaralásról volt szó, nem arról, hogy spóroljunk, vagy azt keressük hol lehet a legolcsóbban kalóriához jutni...
eddig meg a műanyag jött onnan. A fa megujjuló erőforrás és nem károsítja a környezetet a műanyaggal ellentétben de most már elkezdtük fűrészelni a fingot
de nem azért tartanak +20 évet életben, hogy jól érezd magad, hanem hogy fogyassz... az öregek által szedett gyógyszerek gecidrágák, és sok kell belőlük. Minden gyógyszergyár ezekből él.
Egy gyros pitában is 3 juró volt már 6 éve is...
Ja, de zsír nélkül meg csak 55 lennél, annyi izom van csak rajtad....
Azért lassan változik. A müanyagokat már alig használnak csomagoló anyagként..
46 évesen 170 cm-vel 80 kg vagyok nem gondolnám, hogy megdöntöttem az elhízás világrekordját pedig mindent megeszek az ügy érdekében még mekibe is járok(fetrengős) El kellene már vonatkoztatni attól a régi demagógiától, hogy a gyorséttermi kaják mennyire kártékonyak. Őket is beszabályozták az elmúlt 20 évben rengeteg változáson estek át a minőség tekintetében pont ugyanabból gyártják a kaját amiből te is. Magyar termelők termékeiből. Bár mondjuk te nem. Mert amit a multiból megveszel az mind külföldi hitvány özön szar csak ép minőséginek nem mondható a mekis kaja viszont magyar termelői alkatrészekből áll.
Minden amit elö kell állítani, környezetszennyezéssel jár...biztos lehetsz benn, hogy az a szívószál, favilla kínából jön...hatalmas ökológiai lábnyommal.
Nem fog ez változni,,, ez a nagy környezet védelem is csak addig fontos a Népnek, amíg nem megy a kényelem rovására... ☹️
A jólétben élő anyukák is aláírják a féccbukon a petíciót, hogy mentsük meg az erdőket, aztán eme jó cselekedettel eltelve beülnek a 2 tonnás SUV-ba, hogy elvigyék a gyereket az 1 km-re lévő oviba 😅
Mikor voltál utoljára ott és hol? Egy átlag görög étel 10 Eurótól kezdődött...
Azért ha megnézzük mekkora a születéskor várható élettartama egy embernek, akkor az nem hülyeség...Nem kötelezö orvoshoz járnod, gyógyszereket szedned, simán választhatod azt is hogy 20 évvel elöbb távozol...
Dehogy igaz...Egy friss paradicsomban biztos hogy nincs hozzáadott cukor, vagy pálmaolaj, de ízfokozó, szinezö anyag sem. Ha biot veszel, vegyszer sem.
A betegség oka legtöbbször az életmódra és a táplálkozásra visszavezethető. Hogy változtassa azt meg az orvos, hogy a páciens mozogjon, ne legyen dagadt és ésszel egyen, jó minőségű élelmiszerüzleteket?
Na pont ez az üzleti modell, ami miatt nekem a legnagyobb gondom van velük. És mivel a fiatalok körében is egyre fontosabb a környezetvédelem, remélem akkora nyomás alá kerülnek, hogy ez változni fog...
Jó, akkor egyél sokat belőle, meg tömjed vele a purdét, ha felnő, az is olyan szép tokás jószág legyen, mint az apja ☹️
már a szívószál is papírból van. Aztán elkezdtük a fa evőeszközök korát is. Be van csomagolva a kaja a mekiben és? nekem fogy a fa az erdőből a papír meg nem terheli a környezetet(puszit küldő) A fa megújuló erőforrás, amennyit kivágunk annyit fel is újítunk ezt mária terézia óta törvény szabályozza. Pont ezzel nincs szerintem semmi baj. Ami a mekis tálcán megmarad 10 dkg papír az kb. ráadásul 100%-ban újrahasznosodik(puszit küldő) talán többet kellene nektek is járni akkor esetleg tájékozottabbak lennétek e téren.
A dokik... mikor az asszonyhoz mennek, hogy "jajj doktornő, adjon valamit, mert fájnak a térdeim" erre ha azt mondja nekik, hogy le kéne dobni 30 kiló zsírt, és a fájdalom eltűnne - megsértődnek! ☹️ hisz ők nem is kövérek 😂 és a szemét orvos nehogy megmondja már nekik, mennyit ehetnek! Adjon rá gyógyszert, az a dolga!
A mozgás nem feltétlenül a kalória elégetését jelentené. Amennyit mostanában zabálunk 24 óra nehéz fizikai munka is kevés lenne az elégetésére(fetrengős) A vérkeringés karbantartására elég lenne ennyi mozgás és az már majdnem teljes siker ha még kap a szervezet hozzá néhány liter vizet naponta.
Mint ahogy én sem. Elnézve az áraidat..... Csak egy két adat, Görögországbol, pizza 7.5euro,10euro a családi értelemszerűen egy család 10euroból megkajál. Sőr, 3.5euronál többért sehol nem ittam sok helyen ajándék, az ásványvíz 1.5liter mindenhol ajándék ha nem kérsz előre. Nem egy helyen van ajándék 1.5liter üdítő mondjuk 15euro felett.
Hajózni pl most úgy voltunk fél naposon(én sem tudtam előre) fogyasztás volt a fuvardíj, nem volt 15euro a családnak a félnapos hajókirándulás, jetsky 20perc 30euro,motorcsónak bérlés egész nap 100euro+benzin kb 30euro.
Ez az üzlet lényege... csak a naivak meg a hülyék gondolják, hogy a gyógyszerkutatás az emberekért van! 😂
na most amit leírtál az kb. igaz minden élelmiszerre ami boltokban kapható, már a zöldségek is tele vannak annyi kemikáliával, hogy kár ezt a témát tovább feszegetni. Szerintem egy mekis kaja semmivel sem kártékonyabb a szervezetre bármilyen boltban kapható élelmiszernél.