Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem drágább, de lehúzósabb és genyábbak, ez igaz...
Ahol én voltam, ott 60% minimum német meg osztrák volt. Magyar , szlovák alig, kevés nemet, olasz meg holland színesítette a társaságot.
Bepróbálkoznék szívesen velük, ha nem lenne olyan irdatlan messze...Inkább Albánia. (az is messze van, de valahogy többet nézek ki belöle)
Na meg Eurót akarnak. Ha meg már Euró, akkor igyekeznek olyan árakat elérni, mint a többi eurós mediterrán országban. és ezzel baj sincs, mert a színvonalban is nagyon igyekeznek. Vannak még megmosolyogni való dolgaik, de semmi komoly...
Szerintem Horvátországban is pénz kérdés a hozzáállás. Én teljesen elégedett voltam. Éhesek nagyon, de legalább annyira igyekeznek is. Még egy goromba nézéssel sem találkoztam.
... amikor én másodszor voltam görögben, Korfu, 26 óra volt busszal... de még nagyon fiatal voltam, ma már nem vállalnám be ezt. Az a vicc, hogy sztem autóval se lehetne 16-18 óra alá menni, és még vezetni is kéne végig.
Nehogy azt hidd, hogy az olyan sok... a mienk 40/éj/fő volt, és lazán voltak 1,5-2x ennyibe kerülők is a bukingon. Az érdekes, hogy szinte mind fullházon ment. A mi szállónk előtt is nézegettem az autókat, megtetszett egy Porsche SUV, legnagyobb, hibrid, a kerámia féktárcsája nagyobb volt, mint az autóm kereke. Kb. ez volt az utcában parkoló autók közül a legdrágább. Magyar rendszáma volt, mint a mögötte álló fullos Q7-nek, persze S-betűvel kezdődőek voltak...
Most nem volt több 5percnél.Munkásszálló?Na azt nem tudom, de biztos hogy lehet annyiért szállást találni mint itthon egy munkásszálló.
Nekem is ez a terv,de szerintem akkor meg indokolatlan lezárások lesznek.
Majd iskola kezdés után, szeptember elején
munkásszálló van?
amikor én görögbe voltam csak a határon szoptunk 10-et. Mondjuk nem most volt még drakmával fizettem(fetrengős)
Ezért teljesen mindegy azt nézni hogy hány fő. Itt egy a lényeg, ugyanaz a család Horvát egy hét 500,Görög 11nap 600 ezer. Egyébként a szállás egy két hálós nappalis appartman, mindkét esetben. Teljesen mindegy mit nézünk, ha 1,2millió lenne akkor Horvát 1,4.
De ha már ennyire számolgatod, és napi 45 jött ki, akkor számold már ki a Horvátországot is! 7éjszaka,500ezer,600km.
Hat kila emberenként?! Aztaqrva de jól él dolgos népünk! 😲
Azért lényeges, mert 6 kila emberenként a 11 nap, vagy 4 fős családonként, az nem uaz a kategória 😁 Így tudom, milyen szállásokat hasonlítasz össze.
Szóval 600-at költöttél, min. 80 az üanyag, 70-ért vásároltál, vagyis a többire maradt kb. napi 45 000 szállás+kaja+költés. Ez valóban nagyon kevés. Én családi utazásra ilyeneket nem nézek, de mikor a haverokkal voltunk horvátban motorral, három felnőttre az se volt ennél több, igaz, két éve.
Mégegyszer megkérdezem. Az miért lényeges hogy milyen a szállás? Adott egy család, annak adottak az igényeik, ezek az igények ugyanazok mindkét helyen, így tud létrejönni a valós viszonyítás. Nem úgy hogy nekem ennyi Görögország neked annyi Horvátország.
Bulgária?
Szerbia, É-Macedónia.
Végig autópálya, két megállóval. Nincs mit szépíteni ezen.
Én itt látok sveti jurajnál,starigradnal is.
https://nyarilap.hu/index.php/...

De inkább mobil kamerákkal sűríthetnek.
Bár ha most mész tökmindegy,mert full teli lesz.
Hogy all a kamera helyzet 8-ason horvátban? Senjtol lefelé Karlobagig egy volt eddig… került most oda több is?
keletebbre jó ha összejön a 60km/h átlag
ha nem fakírok utaznak a kocsiban akik nem esznek-hugyoznak akkor kicsit több
Lényeges, mert ebből már tudom, milyen a szállás, az ellátás...
Akármi legyek, ha te lenyomsz 1200 kmt 13 óra alatt, Szerbián át (bulgáron még inkább nem) két gyerekkel, akikkel néha meg is kell állni.
Csak azt nem értem, minek kell szépíteni...
Mikor én az Isztrián voltam júliusban, itthon Pesten melegebb volt 😁 vagy inkább 🙁 mert 1 napot fürödni is alig tudtunk, esett az eső.
Két felnőtt két gyerek. De miért lényeges ez? Nem az összeg a lényeg hanem a hely viszonyítás. Ami nekem 5-6száz az lehet másnak a duplája vagy a fele. A tv az jó, sok igaz dolog van benne.
18óra?Mivel számolod, busszal?
1200km 13óra.
itt látszik hogy ez a vírus hiszti egy nagy átbaszás
engem a viccbeli pásztói szilveszterezésre emlékeztet 😂
Mindenkinek haza kell érnie Horvátból. Azoknak is, akik nem bírják ezt a rohadt kánikulát, és majd csak szeptemberben fognak kimenni.
Mit nem lehet ezen érteni.... 😆