Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok pénz forog kockán.
Mindenki azt mondja, hogy a vírus egy időzített bomba - hát kicsit csavartak az óráján 😂 A piros drót nem lesz elvágva, amíg ennyi oltatlan van.
Bléd meg pont most jött el onnan 😂 csórik azon panaszkodnak, hogy nincs elég, kilátástalan a helyzet. Várják, hogy az Eju segítsen, de azok most el vannak foglalva, fontosabbak a migráns és melegjogok ☹️ ja, vagy ez má' a poliba való? 😁
Na végre, valós tapasztalat, nem csak szöveg.
Nem voltam a migráns válság kitörése óta, előtte 4x, szigeteken is. Viszont van TV-m, netem, látom, mi megy ott. Mint Szicíliában, ott is régen voltam, ma már oda sem lehet menni - ahogy a kisebb görög szigetekre se.
A felsorolt összegek hány emberre? Nem érdekel, milyen messze van? az az 1000+ km legalább 15-18 óra autózás - vagyis egy nap, meg persze egy vissza is. Én már sok éve nem indulok el autóval ekkora távra, kényelmetlen...
Görögben most biztos nagyon jó…. Várják is a tűzoltókat…
Szeptember közepe már október közepe?
Ha a az érdekek úgy kívánják, akkor később támad az a rusnya vírus.

https://mfor.hu/cikkek/makro/o...
Nem kell következő tipp. Olcsóbb és minőségibb egy Görög nyaralás mint egy Horvát, és ez az én személyes tapasztalatom.
Nem, nem egyszer voltam. Horvátországba voltam egyszer. Mint írtam, szerintem soha többet. Görögország mellett elbújhat.
Migránsok? Ezt mondja a média vagy találkoztál velük Görögországban? Én nem. Szóval nyaralás szempontjából pont mindegy a migráns kérdés.
És nincsenek csehek szlovákok, sőt most még magyarok sem. Ami tele van magyarral az pont Horváto. Nem?
És kit érdekel milyen messze van?
Amikor azt mondtam olcsóbban kijön akkor az üzemanyagot is számoltam.
Nekem tavaly egy hét Horváto. 500ezer,idén 11 nap görögo. 600ezer,úgy hogy Horvátoktol nem hoztam semmit a görögöktöl meg 200euroért olivát sört ouzot olivaolajat.
Ha tényleg érdekel a mások véleménye, akkor tartsál nemzeti konzultációt! 😂
De ügyesen tedd fel a kérdéseket, ha neked tetsző válaszokat akarsz kapni. 😆
Engem is érdekel, ha nem csak szőrszálhasogatás.
Tudod, hogy mire értem, remélem.
Hát kb 😂 de nekik van mentségük: egész nap qrva meleg van 😁 11- du5 közt nem nagyon mozognak, csak este.
Ini viszont akkor se, szóval ő a leggörögebb 😂
Nem, érdekelnek mások véleményei (még ha ez nem is mindig láccik 😅) - mindenből lehet tanulni. Meg aztán épp ráérek 😁
"...úgy összességében szarnak le mindent, ha meg kell miatta mozdulniuk, ritka egy lusta népség..."

Ezzel azt akarod mondani, hogy Ini-nek valószínűleg görögök voltak az ősei? 😆
Előbb-utóbb feladod majd.
Nem hagyjuk elsikkadni! Szorgos népünk győzni fog! 😂
Hogy bírsz még ezen a szőrszálon is hasítani még... ☹️ na mind1, megszoktam már, az érdemi részhez:
Görög: Nem rossz, de lényegesen messzebb van (Bp-től pont 2x, a déli részek 3x) A szigetekre meg csak repülni lehet... és ugye ott Juró van, az se olcsó... plusz tele van migránssal és épp ég. Szóval MOST nem a legjobb választás (mellesleg az északi részei tele vannak magyarral és cseh-szlovákkal) A görög vendégszeretet 😁 talán nem nézik le a magyart - úgy összességében szarnak le mindent, ha meg kell miatta mozdulniuk, ritka egy lusta népség.
Szóval összességében qrvára nem hasonló áron van... kövi tipp? (ez kérdés volt, ott a jel)

ui: ott is 1x voltál? (ez még1 kérdés, tudod, a jel... 😁)
Ha el akarjuk ütni egy polémia lényegét akkor kössünk bele mindenbe a másik mondataiban és akkor előbb-utóbb elsikkad a beszélgetés igazi oka. Általában mindenki tudja minden hsz.-nél (még pipiénél is ha van aki elolvassa), hogy ki mire gondol.
Akkor te miért kérdést emlegetsz?Úgy tűnik számodra tényleg nehéz a magyar.
Egyszer kérdés egyszer kérés.....
Döntsd már el! De hogy a lényegnél maradjunk, akkor pl Görögország.
Nem kérdés volt, kérés... "meséld már el" - hát bizony, ez a magyar nyelv elég nehéz 😁
...de ha már ennyire nyaggatni kell, azt mutatja, hogy nehezen tudnál ilyet mutatni - különben már kibökted volna 🙁
Ja, hát ott egyetlen egy kérdés sem hangzott el. Ha legközelebb kérdezni akarsz, akkor alkoss kérdő mondatot!
A másikra, az "ezért a pénzért más hely" - kicsit előbb kérdeztem.
Érdekel, mert elég sok helyen jártam már, de ilyet nem találtam.
De válaszoltam, írtam hogy nem fogtam ki szar szállást szar helyen.
...de a kérdésemre nem válaszoltál...
Az meg a leghülyébb aki a balatoni nyaralásért ki ad ennyi pénzt.A határőr is kérdezte a múlthéten hogy mi a Balatonpartról megyünk nyaralni?
Hát,mondtam neki hogy szerinted nekünk mennyire unalmas a Balaton?
A hattyú okos állat.... 😂
Nem is írtam hogy szar helyen szar szállásom volt.Nem mellesleg nekünk nem arról szól a nyaralás hogy a szálláshoz legközelebbi parton fürdés aztán kész.Menni szoktunk ha látunk egy jó helyet akkor megállunk,szóval volt alkalom felfedezni.
Engem sem leptek meg semmivel,eleve nem voltak nagyok az elvárások.