Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az az igazi gazdag ember akinek bmw je van(meghajlós) mamlasz mondjuk azért vette, mert hosszabb nevet már nem tud megjegyezni a gazdagság meg nem az autó megvétele, hanem annak a fenntartása(gondolkodós) A francnak se volna kedve éves szinten kb. egy milkát javításra költeni(ujjával nemet mutató) nálam az sem lenne egészséges, hogy 12 hónapból 4-et minden évben szervizben áll a kocsi(fetrengős)
(szemeit körbeforgató) ezt most megkívántam ma még nem is ettem semmit azt még mennem is kell itthonról, fény postával tudnál ebből legalább 1-et küldeni? Nyitva az ablak(meghajlós)
nem egyforma életpályát járunk be ennek számos oka van. Nem lehet mindenki mészáros lőrinc és kőbányai fantom se (kezeit széttáró)
Asszem a pocsecs az egyetlen akit irigylek közületek, meg talán kicsit init(gondolkodós)
nem emléxem, hogy tartoznék neked óriás milkával(gondolkodós)
Szólhattál volna korábban(óranézegetős) az osztrák rokonok állandóan óriás milkát hoztak ajándékba meg sört(kezeit széttáró) A sör mindig elfogyott a milka mindig megmaradt sem a feleségemnek nem ízlett sem nekem azt az évek folyamán volt már belőle vagy 15 db. Egyszer a feleségem elsikkaszthatta valamerre mert már nem látom a spájzba(kezeit széttáró) Pedig én édességet édességgel eszek de a tibi csoki meg a milka az pont nem bejövős és a piros mogyorós is egy szar. Te vagy lidl járós ott van nekik a zöld csomagolású egész mogyorós csokijuk az verhetetlen(meghajlós) Abból ha van itthon tolok 1-et vacsi után meg egy csomag dunakavicsot(szemeit körbeforgató)
na ott is ott a banán(fejét fogó) Te mégy bogyeszt látogatni?(kérdőjeles)
éppen akartan kérdezni mija lófaxt csináltok 5 litya benzinnel(gondolkodós)
Na min1 ha elküldöd nekem még tudom hasznát venni jövőre már annak se(kezeit széttáró)
Ez a válaszod nélkül is nyilvánvaló.
Szerintem ilyen képpel nyitni annak, aki egy bmw-hez akar eladni barmit is, a Javaskonyvek szerint nem jó omen 😆
Képes vagyok kompromisszumra, lemegyek bármilyen szintig... látod, neked is válaszoltam erre 😁
Az igen házi, a sör meg Argus azért van pohár is hozzá, pálesz meg körte. 🙂
Dehogy, nincs veled semmi baj, azon kívül, hogy szórod a telexes hülyeségeket. 😁
Nem is értem hogyan tudsz a szintjére lealacsonyodni, hogy itt szóba állsz velük. A helyedben csak azzal fórumoznák akinek minimum ezer éves lelakott bmw-je van 1 térdig érő gazos udvarban 😂
Jól néz ki, gombás? Sör helyett egy kis vörösbor jobban ment volna hozzá... az passzol a sült sajthoz. A sör inkább valami zsíros húshoz 😁 ...de ha Argus, akkor semmihez se 😁
Argus! Mert megérdemled! 👍️
Jó egészséget, jó étvágyat mindenkiNET! 😀
Valóban nem az, én is tudom. De ezért még nem fogom felakasztani magamat, bármennyire is szeretnéd. 😝
Azé' valljuk be, 58 évesen első új autó (az egyik legolcsóbb, az is hitellel megtámogatva) nem egy nagy karrier... de nem is meglepő ez, hisz még mindig a baloldaltól várod a megváltást... 😁
Kössssz! 😍
A Pipin meg hajtsd be légy szíves az óriás Milkámat! Zolitól nincs messze, és legfeljebb két legyet ütsz egy csapásra. 😆
Meg vagy veszve?
Tudod milyen drága? 😂
azt meg elküldöm Pipinek, legyen mivel felgyújtani a hasitasit 😂
küldök neked egyet, ne sírjál..... elég volt a picsogásból 😂
majd behajtom rajta, amikor megyek az 5l benzinemért.... 😂
😭
TE,nemkapsz.
Mindent,bar szart se er. 😆