Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és ez így van rendjén. Nem is baj, ha kisebb lesz a tömeg, mert mindig qrva sokan szoktak lenni, de sztem így is meglesz a nézőszám.
ennek így van értelme
én ha nem eszek 2 napig akkor is elvagyok
de ha kaja közelébe kerülök megeszek annyit mint egy kisebb lakodalom közösen 😆
ezért utálom a svédasztalos fix pénzes kajákat, 2 napig beteg vagyok utána
Oltottak menjetek, mert itt sem kell az oltatlanok pénze: https://repulonap.jegy.hu/nemz...
Én mindig annyit eszek, amennyit bírok 😁 és akkor hagyom abba, ha nem bírok többet 😁 - de csak ha jó a kaja. 20 dekától éhen halnék hamar - bár vacsorára elmegy, kis borozással.
Étterem 20 dekával számol + köret egyebek. Teljesen jó nem betonoztam egész nap, arról nem beszélve a szem mindig többet kíván, az agy meg később jelez, hogy elég már. Addigra bezabálsz azt hízol mint a disznó. 😀
Rukkola nem szeretem így ott hagytam.
Hát én nem vagyok nagy zabáló, de ez után sokáig törölgettem volna a tányért kenyérhéjjal 😁
Jó pöriből min. 40-50 dkg kell... ez szemre 25-30 max.
Elég volt ez az adag.
Gyerek menü utáni ch szegény desszert 😂
Jól néz ki ez a kóstoló, utána hozták ki a teljes adagot? 😁
Az jó, de minek hozzá pitypang levél?
Nem hagytam ott, tábla tiltja! 😆
Te,minek szennyezed a kornyezetet ipari hulladekkal? 😆
főleg az almónijum 😁
Ez majd gondolkodóba ejti az utókort ötezer év múlva. 😆
ilyen bolti szarokat ettem egész nap
Én marhapörit ettem. 🙂
"Élj a mának - szarj le mindent!"

Remélem segítettem.... 😂
ennek az írásnak minden szavát értem de túlságosan bezabáltam aztán a gyomorban dolgozik minden vérem, nem maradt az agynak, emiatt fofalmam nincs mi a fenét akartál íni
Honnan tudod hogy nem próbálta 😆
Ezt egy rozsdás ócskavas...meg balra valami terménytároló 😆
Simán lehet, de jelen esetben a kérdés az, hogy ha mindennel megelégedek amiben épp leledzek akkor mi a fenét akarok még az élet további részétől és főleg minek élek hisz a létem csak a meglévő erőforrások értelmetlen pazarlása mások elől akik akár jobbá is tehetnék a létemet amire viszont nincs igényem sőt az is bánt ha az övék jobb lenne ezért már csak azért is létezni akarok, hogy kibasszak velük és ezt az orruk alá dörgöljem. 😊 👽️ 💯 🤕 👆️
ez azért már nagyon filozófiai sík
ha ezen a vonalon haladunk akkor azt is elő lehetne venni hogy még az is lehet buzi vagy csak még nem próbáltad, így emiatt nem tudod hogy kell-e neked 😂 😂 😂
Aki nem él annak nincs mit elrontani így fogalma sincs arról, hogy él.