Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell ide adnia a Tibi-csokit. Ezt szeretné a kis mocsok kibekkelni, de juszt is élek addig! 😂
És mit örökölsz tőle?
Bogyo a 4. 2/3 nal fog gutautesben megpusztulni. 😆
Tavaly ez előre látható volt (mondta az autókereskedő is hogy többlépcsős brutál áremelés fog jönni), ezért mertem a kamatplafonos (talán 5,7% THM?) folyószámlahitellel is megvenni a gépet. Arra a hiányzó 770 ezerre (amit 6 hónap alatt vissza is fizettem) nem volt 25 ezer forint a teljes kamat és költség. És életemben először új autóba tehettem a seggemet.
egyébként kisautóhoz mérten jól néz ki csak az az egy baja, hogy retyó(kezeit széttáró)
hát azt nem tudom nézd meg mennyiért mennek használtan a te évjáratú retyók mostanság az megmondja(kezeit széttáró)
most még én sem. Bár 5 év múlva amikor eladó sorba kerül már nem veszek az árából azért ujjat(fetrengős)
Az enyém nagyon szép! 😍
meg az egy fekete színű ótó attól még a tiéd is szebb(gondolkodós)
A múlt héten fotógépet még egy hétig vissza küldhetem a MediaMarktba és vissza utalják a 330 ezer forintos árát. (14 nap, ugye?)
megmondom őszintén nem olvasgattam a táblát az milyen extrákkal volt felvértezve mert nem alapfelszereltségűek vannak kiállítva. Zoé is ki van téve 13,5-ért(fejét fogó)
Talán többet nem, viszont nem buktam rajta egyetlen buznyákot sem.
Na, ez nem valószínű: mert vagy a vállamon lóg az egész kacat, vagy a retyó bal hátsó ülésén dekkol, a vállszíja gondosan a fejtámlára akasztva.
bár most még a pözsóm is ilyen kb. fél év távlatából(gondolkodós)
a retyója viszont többet ér mint amennyiéert megvette(kezeit széttáró)
Ja. Plusz metál-felár, plusz pótkerék plusz ködlámpa kanyarfényszórókkal. Ez utóbbi az enyémben alapfelszereltség volt, mot már a legdrágábbhoz is külön rendelendő. Állatok ezek...
aztán egyszer fentmarad a retyó tetején majd elindulsz és otthon keresgéled a csomitartóba(fetrengős)
én nem görcsölök
de amikor lángokban égett az ország és nyugger otthonok haltak ki sorban a maradék ugyanúgy a kávéházban héderelt mint előtte
most vagy hülyék vagy valaki csalt a matekkal
egyedül az első hullámnál voltak látható korlátozások

aztán lehet úgy voltak vele hogy aki hülye haljon meg.... és meg is haltak 😂
most láttam a szarodat a szalonba múltkor még kb. 4,5 ért vesztegették most 5,5 volt ráírva (hüledezős)
A motort hamarabb eladnám, és többet is kapnék érte.
(Jelen pillanatban ez a "tök fölösleges" holmi itthon...)
Ott hordja az összes vagyonát a hasitasiban. Van még kérdés? 😝
az a vételár
ha szívgyógyszerre kell a pénz gyorsan akkor már 200 ezerért is oda adod
Akkor az ma már nincs 4-500e se 😂
Az én nagyanyám egy kutató laborban takarított szóval ő biztos jobban tudja 😂
Görcsölhetsz ezen, de ettől még ezek a hiteles adatok, nem a takarítónő véleménye:
https://covid19.who.int/
Mondjuk ez vagy 6-7 évi gyűjtögetés alatt lett tele pakolva.