Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rendőröknek biztos nem volt kötelező
csak ilyen ajánlott kategória
ezt nem tudom
csak annyit tudok amit mondott
nyugger van ott rengeteg még most is
Nem tudod rosszul!!!
Ha nekem válaszolsz nem kell többes számot alkalmazni, és ha már mindent is tudsz miből gondolod, hogy én nem oltattam magam?
Ennek azért nézz utána még egyszer
Se a katonáknak, se a rendőröknek nem tették kötelezővé.
De elképzelhető, hogy rosszul tudom.
Demokrácia van magyarországon.
Nem?
...ugyanúgy élt, persze csak az, aki nem patkolt el 😁 mivel ott magas az átlag életkor, valszeg tarolt ott is.
Meg a rendőröknek is. Csoda, hogy nektek nem... végülis parancs-uralmi rendszer van nálatok is, nem demokrácia.
Szerintem neked sem: a dagadtakat megették az első éhínségkor. 😍
ha erősen fogalmazva neked már régen nem kellene élned
100 évvel ezelőtt a természet tette volna a dolgát és sírba tett volna sokkal fiatalabban
ehhez képest lényegesebben jobban jártál, még akkor is ha tavasszal elvisz a kór
ennnek az eredméncnek kellene örülni és nem rémeket látni
Más téma:
Mennyit?
Konkrétan,vagy ez is a mendemonda?
Nem az a kérdés mennyibe kerül az őrzés valójában, hanem az, hogy mennyit számolnak el érte, vaze!
holnap lesz a következő napja,utána meg két hét. 😇
Lófasztvagyonoké,ítt pihen mind a használaton kívüli TEVA raktárban,max a két roki biztonságiőr fizetése megy rá. 😂
Rendes tőled! 😍
Ha nem felejtem el, akkor holtak napján viszek majd virágot a sírodra. (Tényleg, mennyi van még hátra? Vagy Pipit kérdezzem ez ügyben?) 😆
hol a faxba tehet róla a polgár, hogy 4x-es áron beszereztek 16 ezer lélegeztető gépet ami nem is üzemképes azt ezeket vagyonokért tárolják meg kalibrálgatják??? kb. 500 gép lehetett eddig üzembe helyezve(talán) Az állami elsíbolást ne számoljuk már fel az egyénekre(taps)
Én azé most is szívesen meglátogatnálak a kalocsai "elfekvőben"Vinnék befőttesüvegbe húslevest,meg banánt. 😇
Jesszs,nincs rá merkúros betétkönyv? 😂
Valóban be voltam xarva, amíg nem volt elérhető (számomra) a védőoltás. Nem annyira a média hírei miatt, hanem orvos öcsém közel másfélhónapos, kis híján végzetes betegsége miatt. (Gondolhatod hogy szintén orvos nejétől jobb kezelést kapott otthon, mint mondjuk én vagy te kapnánk a kalocsai "elfekvőben".)

Az oltás mellékhatásai ugyan - nálam - nagyon nem voltak kellemesek, de azt túléltem, és így jelenleg kb. semennyire sem aggódom magam miatt. Legfeljebb azért, hogyha megint tele lesznek a kórházak, akkor esetleg a szívbetegségemmel nem kapok ellátást, és az visz el.
Akkor jóvan(meghajlós) Szerencsére hozzájárulok az asszonyod zoéjához(meghajlós) Gondolom már megkaptátok ti is a támogatási papírt(gondolkodós)
Mivel zoéból rogyásig vannak a kereskedések szerintem ti hamarosan át is vehetitek(gondolkdós)
Na a szpring olyan márc-április(óranézegetős) Majd csinálunk egy gyorsulási és egy hatótáv tesztet(fainat mutató) Végsebesség teszt nem köll a zoéra 140-et írnak ami a valóságban kb. 135 a szpring csak 130 ami a valóságban 125 ez a for a tiétek(nevetős)
az igszságtól.....

a média teliszarta a fejed a sok rémhírrel
amikor svédországban nagyon szar volt a helyzet és az egészségügy összeomlott, a nép hullott, ezek a buta svédek észre sem vették a katasztrófa állapotokak 😂
ugyanúgy éltek mint 5 évvel ezelőtt
Katonáknak kötelezővé tették?
Nem tudtam.
Nem megölni kell a jelenleg élő embereket - elég a szaporodást meggátolni. 😂
Engem ugyan nem: október 4.-én letelik a 4 hónap, és megyek felvenni a harmadik oltásomat, ezúttal Pfizert.
Az oltatlanokat meg majd tömegsírba temetjük.... 😆