Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értékeled a művészetemet.... 😂
az álmodozás az élet megrontója
Lehet élni álmok nélkül is.......,de azt minek?
ez hülyeség
ha dolgoznék minden nap kb 3x anyi szart tudnék venni mint most, de inkább heverészek 365 napból 200napot és járok f asrával pecázni mintsem 365/300 nap meló mellet valami csini terepjáróval
Ha rozsdás szarokat akarsz fotózni gyere nyugodtan felénk, még a narancs (amúgy az nem vakrozsda színű?) rakétát is feltesszük a kupac tetejére. 😃
Kompozíció.... 😂
Az utolsó mondatod maga az élet, ha nem azt veszem meg amit akarok és igényem hanem amire "csak" szükségem van a léthez akkor mindössze vegetálok. Sajnos nincs annyi lém, hogy mindent megkapjak amit akarok, de nem is tartom teljes életnek a magamét viszont amit csak tudok megveszek akkor is ha azt se tudom mire való. 😄
nem is igen szoktam vásárolni, pont emiatt
amit drágának itélek meg azt leszarom, nem kell
amúgy az átlag ember vásárlásainak több mint fele teljesen felesleges, csak azért veszi meg mert van rá pénze és nem azért mert szüksége van rá
már írtam többször nem is annyira eladó, azért ennyi az ára
pl most is használja a gyerek egy haverja, fősulis emberke nincs pénze motorra aztán néha megkapja pár körre

amúgy ha véletlen elvinné valaki akkor egy hasonló mértékben túlárazott l300 lenne belőle, igazándiból az se kell annyira szóval úgy gondolom a motor is megmarad egy ideig

amúgy szerintem nincs túl árazva, olyan lomok vannak 7-800 pénzért hogy ettől többet rákölt mire ilyen állapotú lenne...
Pontosan. Itt is az van ha felkerül 1 lakás albérletbe pár órán belül 50 jelentkező van de abból jó ha 1-nek ki is adható. Jelenleg árulok 1 házat nagy ház 250négyzetméter + 70 szuerén +100 garázs-műhely az árát nem nagyon akarja senki kifizetni gondoltam kiadom, hát jelentkezőből nincs hiány 80% ördög, van olyan akinek a kaukcióra sincs pénze de alakítsam át neki meleg konyhás vendéglátónak és majd ha megy a bolt fizeti, van olyan anyuka aki 2 tizenéves iskolás gyerekkel jönne de 2 hét itthon- 2 hét ausztria munka és a gyerekeket egyedül hagyná, van olyan aki eljön megnézi de csak október 1-töl kell majd neki és még sorolhatnám....
Ha így lenne te semmit nem vennél 😄
Pffff..... Ez telitalálat volt! 😆
Neked nem is munkavégzéshez kell…. Akinek igen, az megvette, mert szükség volt ra és a kereslet nagyobb volt a kínálatnál…
Érdekes a motorodat valahogy nem akartad eladni piaci áron, csak felette… 😂 igaz nem is vette meg senki, ok is így voltak vele…. 😂
Kereskedelmi suli,1 eves tananyag. 😆
egy igényes graffiti sokszor szebb mint sok giccses "igazi"műremek
én úgy vagyok ha nem annyi az ára ami nekem tetszik nem veszem meg még akkor se ha lenne rá zseton, akkor inkább nem kell
szóval ha a 100ezres laptop 180 ezer lett akkor basszák meg van egy csomó könyvem majd olvasok
ha a kiírt ár meg érdeklődés közben változik sunyi módon mert nem a telefonba mondja bocs az a márciusi ár és elfelejtettük frissíteni akkor azt is basszák meg, remélem egy fasza arab kisfiúnak kiveszi valami közvetítő és lakik majd benne 17 leendő terrorista 😂

amúgy én ezért nem vagyok jó üzletember, nem zseléből van a gerincem, ha valamit 100ért árulok és 14 ember toporog a kapuban érte akkor is 100ért adom oda az első érdeklődönke aki pénzt is hoz
Galéria kibasz, a maradékot meg simán be lehet rendeztetni valami meleg lakberendezővel dadaista esetleg depresszionista stílusban. 😂
Ez nem utcai bolt…. 😂
de ott is volt tavaly, mikor indult a covid balhé…. Megugrott a kereslet és a home officehoz kellő termekek napról napra emelkedtek és nem tartottak meg a foglalásokat sem 2-3 óránál többet…. Azok a notebookok amik tavaly 100-105e nettóról indultak, mar 2 hét múlva nettó 200e-ért voltak, ha egyáltalán voltak…. Most is nettó 180e nettorol indulnak…. Ez egy ilyen játék… nagy a kereslet, emelkedik az ár, akar óráról órára….
nekem mindegy
ami a gyereknek tetszik azt veszi ki, 10 milla a bankban csak kihoz belőle 3 év sulit úgy ahogy neki tetszik, ha mégsem eladunk pár motort aztán avval is kihúzza egy ideig
3 szobás minek egy embernek? direkt egy szobásakat nézegettünk, a belvárosban egy csomó 4m belterű galériás fos van 100-120 között, de az olyan kispolgári hogy nem való egy művésznek 😂
Ja, és két év múlva megveheted 10 milláért - de ennyi támogatást szívesen ad hozzá a kormány. 😂
Lépj be a NER-be, és akkor a budai várban havi 70 ezerért bérelhetsz 3 szobás "szociális" lakást. 😆
van olcsóbban is de akkor lehet napi 2x egy-másfél órát utazni, mert hiába 35 percet ír a tervező most nem egészen úgy tudsz közlekedni mint ahogy a méterek szerint kiszámolja
akkor írja ki megegyezés szerint...
vennél a boltban egy tévét 100 pénz a kiírt ár, elsétálsz a pénztárhoz aztán azt mondja már nem 100 pénz mert ma vett más is így már 110 az ára
igazándiból nem érdekel hogy 99 vagy 105, mert amit most kinéztünk az 160, szóval az ár nem annyira lényeges, csak a hozzáállás
az én is húzósnak érzem egy picit, de már szoboszlón meg debiben is 130 környékén indulnak a 40-50 m2 albik, akkor pesten simán lehet