Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már 4-5 éve fájnak,melyik oltástól:
ahhoz tartom magam(meghajlós)
az izületeid az oltástól fájnak ez már igazolt mellékhatás(puszit küldő)
Az messze van. Menedzselni nem fogok több száz kilométerről ingatlant(ujjával nemet mutató)
hát előtte olcsóbb volt, akkor megállt a harmadából ugyanaz 😂
Végül is a banánnal mi a célod(gondolkodós) Annyira emlegeted(gondolkodós) Azért ebben az elembétékús időszakban egyik férfi a másikat banánnal látogatja(gondolkodós) Hát...
...fele már úgyis écces 😁 másik felénél meg csak idő kérdése ☝️
Hát ha van időtök kivárni akkor okés. Minden képen várjátok meg az iskolakezdés utáni időszakot aztán mazsolázgassatok(meghajlós)
Majd holnap. 😂
Gondolom a prájdon ez nem volt szempont.......
na basszus én kapásból csak felére gondoltam(fetrengős) A 90 az mégis csak egy szebb szám mint az 50(fetrengős)
persze így érthető az is ha 2 hétig az elfekvőn tárolt beteg másfél millába kerül(fetrengős) ehhez még adódik egy csomó minden amit el síbolnak
Ööööö ez sem igaz.... 😂 a mutánsok az oltatlaan szervezetben alakulnak ki
ha sokat dumálsz lentebb vihetem a hátralévő időd (gondolkodós)
2013-ban péntek reggel indultam.
Késő délután értem oda.
Ezért az a 2 óra araszolás már minimum 4-6.
Most motorral megyek, és a nővéremnél alszok Kecskeméten.
Így pikk-pakk kint leszek szombaton és vasárnap is.
aha szerinted.(gondolkodós) Ezt úgy szokták csinálni, hogy a raktárat az állam bérli gondolom havi 50 mikulásért(puszit küldő)
2 hét
ha ez közügy akkor jó lenne, ha nem oltakozna a sok marha ti okoztátok a millió mutánst nem az oltatlanok(puszit küldő)
mesélj
ha rosszkor mégy van, hogy 2 órát is araszolsz mire bejutsz
Amikor még a légibázis nem a szomszédban volt még taszárra is eljárkáltunk. Mióta itt van kecsón kb. 2x ha voltam(gondolkodós) Engem már nem vonz annyira az egész napos dögmeleg meg a hangoskodás és a tömeg(kezeit széttáró)
én is így szoktam(gondolkodós) Eszek 4-5 féle kaját is de mindenből keveset szedek
mostanában nem vagyok otthon eezken a napokon, de amikor otthon voltam majdhogy az ablakból néztem végig(fetrengős)
jó rég nem voltam már(gondolkodós)
ezzel többen lehetünk így(gondolkodós)
Szereted vagy nem szereted - mégis csinálsz.
A Zoli elmúlását is megígérted.... 😂