Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inikém. Édesapám azt mondta, hogy amit életedben legalább 2-szer használsz azt már megérte megvenni(kezeit széttáró) Mondjuk nekem van egy csomó olyan dolgom amit 1-szer sem használtam(fetrengős) de van igazság amit írsz van egy csomó dolog amit halál felesleges megvenni(gondolkodós)
most én is így jártam mondjuk 1 hónap alatt kiadtam. eddig kecsón nekem nem volt ezzel gondom.
mondjuk ezzel én is így vagyok. Nem szeretek segget csinálni a számból.
na legalább a gyerek vitte valamire(gondolkodós) Gondolom a 10 millerből a te hozzájárulásod 0-ft(fetrengős)
Figyi,mivel pipi rendszeresen elbassza a tippelést örökké fogok élni.
Ami szar ügy mert fájnak az izületeim a melótól. 😛
én akkor belépnék ha lehet(gondolkodós) Nálad kell kitölteni a jelentkezési lapot?(kérdőjeles)
Ne tetézd, mert nem fogok virágot vinni a sírodra! 😆
Vegyél Dombóváron, itt ritkán van kiadó.
Tavaly szeptemberben vagy előtte beszéltem az egyik raktárossal.
Amúgy meg hála égnek a Carion csoport keres rajta csak így tovább,ha lehet még drágábban kéne.
Legalább bogyó végre megpukkadna az elfekvőn és vihetném a húslevest meg a banánt. 😇
debrecen és környék mindíg is jó helynek számított kiadás szempontjából(gondolkozós)
20-30%-al többet lehet kérni egy pecóét mint kecsón.
ennyi
bogyókám ébresztő!!!!
Szerinted miért csinálom én is ezerrel?
ne hidd
október elején már kb senki sem vesz ki albérletet, turista nincs, pangás lesz
utána lehet kereseni jóárast
megvárjuk a vírus helyzetet utána lesz csak albérlet, addig le van foglalva napi 7 ezerért egy lyuk a közelben
úgy is 15. után kezdődik a suli
Ööööööö ez így konkrétan nem igaz 😂 valóban tavaly szeptemberig TEVA tulajdonú raktárakban pihent, csakhogy az adatigénylés folytán kiderült, hogy ezek a raktárak véletlenül tulajdonost váltottak (kétszer) és a Carion csoporthoz kerültek (Rogán csapat) és azóta piaci alapú bérleti szerződés van a raktárterületre EUR alapon, a teljes területre, átszámolva kb 90M/hó nettó 😂 nagyon sokat keres az a két roki biztonsági őr 😂
az olcsó már a jövhő héten sem lesz meg
volt kósza gondolatom(gondolkodós) de még sincs szándékomban pesten venni(kezeit széttáró) olyan helyeken veszek ahol nincs vagy csak nagyon kevés kiadó albérlet van (kezeit szétáró) kecskemét meg pest nem jó ebből a szempontból. Legalább is most nem
ez hülyeség(kezeit széttáró)
inikém kezdjetek kapkodni. Iskolakezdésre vége lesz a baráti áraknak. Van kb. 1 hét azt szépen elindul felfelé a bérleti díj(kezeit széttáró)
megkérdezem(kezeit széttáró)
Általában hallom a hangján. Van azért, hogy mégsem. Én mindig megkérdezem,hogy a kisebbséghez tartozik e vagy sem nem akarom egymás idejét rabolni(fetrengős)
én voltam szombaton(meghajlós) Legalább is az útlezárásba belefutottam(gondolkodós)
persze ezeket szintén csilliárdokért tároljuk meg kalibrálgatjuk aminek a 75%-át szintén ellopják(fetrengős) És akkor jön ez a duma, hogy 1,5 millióba kerül egy kovidos az államnak(fetrengős) a nagy lófaxt(fetrengős) bogyó tegyet a táblát a lónak a faxásossat(nevetős)
Komolyan ti mindent benyaltok(gondolkozós)
Pipikém,te már fél éve totózod mikor halok meg az oltástól.
Majd pont hiteles lélegeztetőgép és közbeszerzésvizsgálóként leszel professzionális? 😂
baszod üzemképtelenek a csilliárdokért beszerzett kínai lélegeztetők aminek a beszerzési árak 75%-át lenyulták miről beszélsz?(fetrengős)
Egyenlőre, mindenkinek csak ajánlott.
Az E.Ü dolgozókon kívül.