Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
Az nem 40m2, csak 32 ( vásárlásnál is csak max 36)
Van 40m2 kecom kiadva a 13-ban, jó helyen, full gépesített, berendezett, klímás stb 105e + rezsi…. A rezsi nincs a legdurvább teli hónapban sem 35e Ft, úgy hogy 11e a közös költség 😂 rezsivel 200e Ft-ért egy palotát kell adni 😂
Vehetsz is egyet. 😆
És hol van a geciseg ebben a sztoriban? Ott hogy nem nézed meg? 😂 Nagy lett ra a kereslet, feljebb tette az árat…. Az, hogy elmész és azt mondod kiveszed, nem jelent semmit, simán elküld, hogy mások is megnézik, nem köteles kiadni senkinek, akinek nem akarja, az övé….
Sokan voltak akik megsértődtek, mert ra mondtak egy kecora, hogy kiveszik, én meg azt mondtam, majd egy heten belül eldöntöm kinek adok ki kecot…. 😂
Anno olyan is volt, amikor napról napra mentek fel a lakásárak, hogy egy egy kecoban a helyszínen licitált al a vevők a lakásra, 26-ért volt meghirdetve a végén 31-ért ment el…. Ilyen a kereslet és kínálat….
Havi kettőszázezer forint egy egyszobás minigarzonért?! 😬
32nm + 8 a terasz kb kijön 200ból
gyerek tud főzni virslit meg teát, mosni nemigen szokott, házibuli se nagyon van
a pc elfér meg egy matrac
A 40 negyzetmeter koruliek egy embernek tuti,max ketten,de egy agyban. 😆
jövő héten megnéz párat a gyerek
ebben van pár kiadó szerintem ez lesz a favorit: https://katonasix.hu/#Wrapper
Melyik lett a befuto?
eltettem könyvjelzőbe kíváncsiságból majd ránézek amikor eszembe jut
szerintem simán meglesz szeptember után is, a belvárosba jó szar eljutni 2x átszállás gyaloglás stb
csak azért lett volna jó mert a stúdió és a suli között lett volna félúton
+20 pénzért a suli utcájában volt 3 albérlet is...
Pipivel vetess párat pesten és olcsón béreld ki, úhy hallottam altruista így simán belemegy.
Ugye. A mohóság.
És a COVID-nak még nincs vége. Használjátok ki az alkupozíciót rendesen!
A covid is odabaszott az albérleteknek, nem jártak egyetemre a gyerekek és így sokan felmondták. A fiam Pécsre járt, beszéltem a tulajjal, hogy amíg nem lakik bent a felét fizetnénk akkor nem mondjuk fel, nem ment bele, azóta is hirdeti sőt már hívott is, hogy kell e szeptembertől.
Ez úgy lesz, hogy ahogy drágul az élet, egyre több egyetemista hagyja ott az egyetemet, kiürülnek a kollégiumok is meg az albérletek is.
Ez a gyerekeimnél mindig így volt, igaz, ott nem az infláció volt a baj elsősorban, de a pénz mindenképpen.
Ha te ezt nézted ki magadnak szerinted rajtad kívül mennyi ember találta még meg, biztos nem esett kétségbe, hogy nem mentetek.
120ért legalább 300 db van 120ig is egy csomó ami nem szoba, 150ig meg annyi hogy meg sem lehet számolni
igazándiból 150 ezerig terveztünk(vagyis full költséggel 200ig), csak ez a 99 ezres egész patent kis kéró volt igaz se mosógép se semmi egyéb háztartási cucc nem volt, nem is nagyon fért volna el abban a 22nm-ben a rezsi is 35 volt állandóra, ebben még a net is benne volt, igaz csak egy fos net
lehet , h a jövő héten már 120 alatt nem kapsz. pörög az infláció
azért mekkoa gecik már a népek
volt egy albérlet 99ezer/hó felhívjuk délután hogy hétvégén megnéznénk
másnap reggelre már 105 ezer/hó lett az albérleti díj
azt hiszem hiába vár a látogatásunkra, már csak azért se megyek a közelébe se
már annyira elhatalmasodott bennem a lustaság hogy nem akarnék a villannyal baszakodni
fel kell bakolni kereket kiszedni hogy hozzáférjek de úgy is csak kb hanyatt fekve
a macskaszem meg max 1-2 új lyuk fúrás aztán örök élet
de am már vannak aprópézér ezek a lapos kis ledes lámpák , könnyű szerelni, nem is megy tönkre, csak ha pont telibe veri valami
nekem is van ilyen hosszméretű futóm,(egyedi vas-jármű) de soha nem kérték vizsgán a hosszúságjelzőt, de még szélességjelzőnek is csak 2 fehér fényvisszaverő van felragasztva a sárvédő elejére
hátha vannak gépjármű mérnökök
van egy 2.5m rakterű utánfutó, a vonórész kb 1 méter
erre kell világítós hosszúságjelző(oldalra világító sárga) vagy elég a sárga fényvisszaverő?
több helyen több félét olvastam volt ahol olyat hogy ha 3 méteren túl van kell, de olyat is hogy a világítós csak 6 méter felett kell
eddig világítós volt fent(1500as zsiguli oldal index) csak örökké letörik a belső rész mert a kerék hozzáér ezeken a hullámos utakon
szóval egy fényvisszaverő gazdaságosabb lenne
Úgy túl könnyű. Itt a mozgás érzékeltetése a lényeg, és az hogy elkapta holtponton az első szárnypárt így az éles.
Egy kipufogó csonkhoz nem kell gépműhely. Egy hengerfejet egyszerűbb síkköszörűn, de azt is megcsináltam kézzel, hogy gyorsabban kész legyen, de egy ilyen vacakra Ini módszere is jó.
Van regi asztali gyalu 30x50 centis 12mm acellapja.Mas nincs.