én ehhez nem értek megnézni meg lusta vagyok
meg ott amúgy is gecidrága minden semmi keresnivalóm nincs ott
egy lófasz kis "magyar" lángos( ilyet is árulnak a törökök) 2500 ft
jobban jársz ha megvárod amíg rendbe teszem az ujjakat (gondolkodós) Sok gondtól megmenekülsz, meg egy csomó kiadástól.
Most első nekifutásra azt mondanám legkésőbb decemberig üzembe helyezek 4-et.(gondolkodós) Aztán majd ki derül mert ültem már azon a hintán ami a felújítással jár(fetrengős) Volt amikor 1 is 7 hónap alatt készült el úgy meghintáztattak a szakemberek (fetrengős) Mondjuk az 1-ik jövő hét uántól már csak rajtam múlik(gondolkodós) Ott már csak a villanyok felszerelvényezése a szobák laminálása, a konyha berakása, bekötése, a csaptelepek cseréje(konyha wc, fürdő) Új fürdőszekrény berakása, meg egy halom apróság. A függöny az asszony dolga. Azt mondom az kb. agusztus végére indulni fog.(gondolkodós)
Ennek ellenére a szomszédos országok simán nem engedték be a svédeket mert durván rosszabb volt a helyzet a libernyák vezetésük Karigeris beleszarásai miatt.
Norváigában is meg Finnországban is összességében meg arányaiban is tized annyi eset és halálozás volt.
Kicsit lemaradtál. A 3.-nak már rég vége... (hideg háború) Most épp a 4. folyik... Csak a szisztéma változott: most nem lerombolják az ellenség infrastruktúráját, hanem megszerzik.
meg ott amúgy is gecidrága minden semmi keresnivalóm nincs ott
egy lófasz kis "magyar" lángos( ilyet is árulnak a törökök) 2500 ft