Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ehhez nem értek megnézni meg lusta vagyok
meg ott amúgy is gecidrága minden semmi keresnivalóm nincs ott
egy lófasz kis "magyar" lángos( ilyet is árulnak a törökök) 2500 ft
Csak a picike (de tényleg!) fotós táskám beltartalma vagy 1,2 milla (beszerzési áron számolva).
biztos gyorsan söpör az meg felveri a port azt azért nem látja(kezeit széttáró)
elképzelheted mennyi van valóban, ha 5 perc alatt mindenét fel tudja gyújtani 😂
ezt olvassuk mindenhol
de aki kint él ezt miért nem látja?
pedig sokfelé jár mert irodákat takarítanak
ááá egyszerre halnak meg mert oltottak(kacsintós)
Még 2 hét (fetrengős)
jobban jársz ha megvárod amíg rendbe teszem az ujjakat (gondolkodós) Sok gondtól megmenekülsz, meg egy csomó kiadástól.
Most első nekifutásra azt mondanám legkésőbb decemberig üzembe helyezek 4-et.(gondolkodós) Aztán majd ki derül mert ültem már azon a hintán ami a felújítással jár(fetrengős) Volt amikor 1 is 7 hónap alatt készült el úgy meghintáztattak a szakemberek (fetrengős) Mondjuk az 1-ik jövő hét uántól már csak rajtam múlik(gondolkodós) Ott már csak a villanyok felszerelvényezése a szobák laminálása, a konyha berakása, bekötése, a csaptelepek cseréje(konyha wc, fürdő) Új fürdőszekrény berakása, meg egy halom apróság. A függöny az asszony dolga. Azt mondom az kb. agusztus végére indulni fog.(gondolkodós)
Akkor nincs probléma. Halálod előtt 5 perccel már régen nem leszel agyadnál.....ja várj, dehát most sem vagy 😆
Ja ő oltott, 😂 de lehet pont azért lenne előbb a tiéd minden
Ennek ellenére a szomszédos országok simán nem engedték be a svédeket mert durván rosszabb volt a helyzet a libernyák vezetésük Karigeris beleszarásai miatt.
Norváigában is meg Finnországban is összességében meg arányaiban is tized annyi eset és halálozás volt.
A renyo er egy millat,a valyogbarlang talan 10 et,a kacatjai is egyet,ebbul nem lesz weinsberg lakoaautom.
Annyi van oda sem érsz!
Na azokra én is benevezek
én inkább felgyújtom mindenemet halálom előtt 5 perccel(kezeit széttáró)
Bár ininek könnyebb dolga lesz(gondolkodós)
Remélem megkapom Pipi ingatlanjait 😆
mondjuk ez konkrétan igaz(gondolkodós) de pont ez miatt amit bogyó írt nem sírtam(Kezeit széttáró)
erről beszélek.... 😂
Hát válaszd bogyóét az lesz az igazi kánaán.
Nademinek nekem pipi ódon,szar elrendezésű pecoje,susogós macija és haitasija?
Akkor minden oltott örüljön mert övék lesz minden ami az oltatlanoké
Kicsit lemaradtál. A 3.-nak már rég vége... (hideg háború) Most épp a 4. folyik... Csak a szisztéma változott: most nem lerombolják az ellenség infrastruktúráját, hanem megszerzik.
bár az vagy mégse mondtam ki(fetrengős)
az az igazság, hogy ha egy ilyen agyhalott hülyéz le, mint te, az valójában óriási dicsőség... 😂
mondjuk te jobb ha félsz a vírustól(gondolkodós) Az eszedért nem fognak ellopni attól nem kell félni(fetrengős)
A 3. világháborút kifelejtetted, az is az oltatlanok miatt lesz.