Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Allandoan sirsz valamiert.
mutass valahol olyan írásomat ahol sírtam volna, hogy nem engednek be valahová azért mert jogtalanul diszkriminálnak(kezeit széttáró) Pont leszarom hová engednek be vagy nem. (kezeit széttáró) ezt te honnan tudod, hogy az oltatlanok miatt lesz bármiféle lezárás, korlátozás vagy elhalálozás nostredámus vagy? vagy felülsz az indexnek? Egyenlőre az van, hogy az oltottak között is ugyan úgy terjed a járvány nem? Legalább is az utolsó információ ez volt(fetrengős) bár vírussal kapcsolatos álláspont már sok volt a kormányzat részéről és szinte kétnaponta változik(fetrengős)
csak 3mp alatt átfutottam rajta a szememmel, nincs a hülyeségre több időm.... 😂
Értem,te jobban tudod.
Te vagy gyurcsók utódja?
Elolvastad?
Kár hogy nincs fetrengős.
Én nem mondtam, hogy oltasd be magad 😂 csak annyit, hogy ne beszélj hülyeségeket, illetve beszélhetsz, csak megkérlek, hogy ne terjeszd 😂 azért mert linkelt neked a google ads egy blikkes cikket.... 😂
A vírus mutálódást már sztem általános iskolában is tanítják/tanították biológia órán, de lehet csak középsuliban... mondjuk ahhoz el kell végezni 😂 tényleg nagyon rövid ideje foglalkoznak vírusokkal, semmit nem tudni róluk.... 120-130 éve? 😂
Azt, hogy nem tudod, hogy nem a blikkben jelennek meg a tudományos publikációk, arról meg nem tehetek 😂
Kérdezd meg a gyereket, biztos tud neked segíteni.... 😂
Tehát az egy agysejteddel így DÖNTÖTTÉL. Akkor viszont vállald fel a következményeit is: azt, hogy nem engednek be mindenhová, hogy esetleg miattad / miattatok lesz negyedik hullám, maszkviseléssel, újbóli korlátozásokkal (rongyosbolt bezárással) és sok beteggel, halottal. Itt demokrácia van, kérem!
aha. szóval már jobban fáj mint 5 éve csak még magadnak sem mered bevallani(gondolkodós)
Ezek alapján már fel tudok állítani egy biztos diagnózist(gondolkodós)
2 hét(fetrengős)
te most nem valami számitás technikai rendszereket építesz ki szállodáknak?(kérdőjeles) Mióta lettél te vírus kutató professzor?(meglepődős) Bár rokon szakma. (kezeit széttáró)
Egyébként néhány hónapja linkelte valaki amit írtam mert ahogy te sem én sem vagyok szaktekintélye ezeknek a vírusoknak.(kezeit széttáró)
Te is pont onnan vagy okos ahonnan mindenki más is(puszit küldő) Elolvassa itt a neten(puszit küldő)
Aztán ennek a vírushiszti irodalmának végtelen a tárháza(puszit küldő) Pont ugyanannyi hiteles szak folyóirat szól az oltás mellett is mint ellene (kezeit széttáró) Itt már csak az dönt egyének között ki melyiket hiszi el vagy melyiket tartja hitelesebbnek.(kezeit széttáró)
Nekem mind a két oldal nagyon hiteles és meggyőző(meghajlós) Én nem tudom eldönteni, hogy melyik az igaz(kezeit széttáró) Mert egyrészt nincs meg hozzá a megfelelő képesítésem másrészt azoknak akinek meg megvan azoknak is nagyon kevés információ áll még a birtokában az idő rövidsége miatt.(óranézegetős) Én nem tudom eldönteni, hogy akkor teszek e jót magamnak ha beoltatom magam vagy akkor teszek jót ha messziről elkerülöm még azt is aki beoltatta magát(fetrengős) Az a nagy büdös helyzet nagy valószínűséggel ezt ma a világon senki nem tudja még megmondani(óranézegetős)
Ezért én úgy DÖNTÖTTEM: hogy egyenlőre nem oltatom magam(ujjával nemet mutató) Azért döntöttem így, mert ha még is valamilyen oknál fogva, előre nem kiszámolható okok miatt balul üt majd ki ez az oltakozósdi akit már beoltottak az tehetetlen lesz hiszen az oltás vissza szívni nem lehet(kezeit széttáró) Ha még is úgy alakul majd a helyzet, hogy beigazolódik,(sok év múlva) hogy ez tényleg jó és és ez az örök élet titka egy szent grál egy kehely az örök élet vizével akkor én is el fogok vonulni egy oltópontra és leoltatom magam. (kezeit széttáró) Jelen pillanatban nagy valószínűséggel úgy állunk, hogy sebtiben összetákolt és kókányolt vakcinákból operál a nagyvilág(kezeit széttáró) Ezek az oltóanyagok minden bizonnyal korszerűbbek, jobb hatásfokúak és kevésbé kockázatosak lesznek az idő múlásával(kezeit széttáró) Jelen pillanatban ti megkaptátok az alfa verziót(kezeit széttáró) ami nem biztos, hogy azt jelenti, hogy szar de az sem biztos,hogy nagyon jó nem tudjuk(kezeit széttáró) majd én a epszilon vagy az omega környékén bekapcsolódok(kezeit széttáró)
Ha meg közben jönne egy spanyolnátha szerű elhullás akkor még mindig beugorhatok egy oltikázásra szinte már bármelyik trafikba. Ez a döntés még előttem áll. Előttetek egyenlőre nem áll semmi (ujjával nemet mutató) legfeljebb a kétely(kezeit széttáró) Hogy okosan vagy bután cselekedtetek e(kezeit széttáró)
Az biztos, hogy annyira szar immunrendszere mint nekem kevés embernek van. (kezeit széttáró) lezajlott a 3-ik hullám és lám még mindig itt vagyok(kezeit széttáró) Ha valaki a szomszéd utcában el tüsszenti magát másnapra tuti beteg vagyok(kezeit széttáró) épen ezért nehezen tudom elképzelni ha ez a vírus itt volt(van) közöttünk akkor én ne lennék már réges rég túl rajta(kezeit széttáró)
Értem,te jobban tudod.
Te vagy gyurcsók utódja?
Egyszerűsítsd le pipi formátumra.
A vírus a saját emberi sejteket veszi rá önmaga reprodukciójára.
Az oltott immunrendszere lényegesen gyorsabban semlegesíti a vírust még a gyártás elején mint az oltott.
Így lényegesen kevesebb vírus kerül legyártásra.
Oltatlannál,főleg ha nagyon sok a fertőzött exponenciálisan megnő az esélye a "gyártási" hibának.
És ez a muntáns.
Nem véletlen a mutánsok megjelenése ahol "elszabadult" a járvány,Délafrika,brazília,anglia,india stb.
Lehet a lezárások és gazdasági károk mentén kibekkelni,vagy oltásokkal.
Kinek mi az ízlése.
A svédek meg antiszociális balfaszok,a legtöbben 2 km-re laknak a szomszédjuktól,és inkább pialnak magukban mint közösségbe járnának persze hogy nem akkora a vírus terjedése,amúgy meg nem közöltek adatokat szinte soha,és az EÜ miniszterük is lemondott vagy mi mert hullottak a nyuggerek a szoc othonokban.
Épp hogy szempont volt, nem akarták hogy kirekesztettnek érezd magad. 😆
Nincs szájer oda az igazság!
Ezt melyik vicclapban olvastad? 😂 kérlek linkeld be... én egy virológiai kutatást és szakirodalmat belinkeltem a múltkor, hogy miért és hogyan..... kérlek jelöld meg a szakmai forrást 😂
de tessék, itt a hiteles szakirodalom, a delta variáns is titeket visz a legnagyobb részben és ott a kutatási eredmény is a variánsokról a honlapon. A mutáció természetes velejárója amúgy a vírusoknak, hiszen a vírusok rekombinálódnak és a nagy számú rekombinációbna ugye előfordulnak hibák. Minden vírus ilyen. Az pedig tény, hogy ez a rekombináció az oltatlanokban megy végbe, ott van rekombinációs hiba leginkább, akik oylan betegségebn szenvednek, ami (vagy annak gyógyszeres kezelése) gátolja az immunrendszert, az egészséges oltatlanokban ritkábban fordul elő, oltottakban, akikben kialalkul a védettség az eredeti vírus ellen, nem alakul ki rekombináció az eredeti vírustól.
Olvass a Blikken kívül mást is és hagyatkozz a tényekre
https://www.nejm.org/doi/full/...
😂
izületi fájdalmakra a movalis nevű tabletta egész jó
mellékhatásoktól úgy sem félsz szóval lehet enni bőszen
22éves
operatőr akar lenni
eddig nem jött össze a felvételi
90-100 mezei jelentkezőből 5-6 van felvéve gondolom a többi protekciós mert nem 5 emberes egy évfolyam
Nekem hazudhatsz(meghajlós) De magadnak? (fetrengős)
az is lesz(meghajlós)
KB ugyanúgy.
Most megy pesti iskolába a gyerök? Hány éves most, és mire megy?
Ez nettó hülyeség: a legújabb, veszélyes mutációk pont onnan jönnek (India, Dél-Afrika, Brazília), ahol igen csekély az átoltottság. A Magyarok Nyilait csak ígérgetjük, de sehol semmi... 😆
de most jobban fájnak ugye?(gondolkodós)
nagy lett az infláció(kezeit széttáró)
az a baj, hogy pont azért mutálódik egy vírus, mert védekeznek ellene.(kezeit széttáró) Egyébként ha simán bejut a szervezetbe mi a faszért mutálódna ??? Ráadásul a járvány kellős közepén leoltattátok magatokat mint valami marha. Nem benneteket hibáztatlak(ujjával nemet mutató) nektek nincs meg hozzá a megfelelő értelmi szintetek, hogy felfognátok, hogy ez rossz.(kezeit széttáró)
Azokat hibáztatom aki ezt sulykolta belétek, hogy ez így fasza. És ez a kormány(puszit küldő)
legalább az órarendet meg kell várni
mert a stúdió valahol rákosapjafaszán van a suli meg a belvárosban, aztán ki tudja hol lesznek ezek többet
operatőr szak gondolom a gyakorlat legalább annyi mint az iskolapad
amugymeg vonattal is fel tud mászkálni ha éppen úgy adódik
szóval ráér az albérlet
vagy vesz egy furgont apróért aztán a fagyokig el van abban is 😂