Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek halalos motoros balesetes motort megszabad venni?
Mert minden szart megveszel....
Pedig tuti,az umbrail az svajc,neztem is hogy Trafoibol a stelvio olasz akkor hogy a viharba megyek at megin olasz hataratkelon. 😁
Na én ott még nem. De kéne
Altalaban google terkepen a girbegurbasag es lehetoleg zoldel jelolt utak a tervezes elsobbsegi jellemzoi.De van hogy teves lefordulas utani szopas valami neves utra visz.Vagy csak szopas van. 😆
Aztan utolag siman vegignezve,ja ez megvolt,meg azis.
Na,mindegy,vótam svajcban is. 😂
Látod, olyan helyeken jársz hogy magad se tudod 😄én is vagyok igy néha 😄 végülis az élmény a lényeg nem a marketing
Jut eszembe,most racsodalkoztam,a google valamennyire rogziti az utvonalaimat,es 19 ben valszeg az umbrail pass-on keresztul mentrm naudersig,a fene gondolta hogy az a kietlen szakasz az umbrail. 😆
Ez is.nehezebb de jóval kezesebb. Ellenben azzal is csodásan elboldogultam 🙂 na jó az alkarom estére éreztem minden elemi részében 😄
Pedig biztunk benne.......iyen mélyrepülés után nagy csodák már nem várnak 😂
Ami nehezebb mint 190 kilo........azzal szar. 😆
Hát........lenne már nekem is ismét, tavaly kimaradt idén se valószinű.....
anno zzr-rel voltam, kiváncsi lennék a vfr-rel milyen a lépcsőzés fefelé
Nah,elso ut a hegesztett leomlovel,nincs hang,nincs csekkenddzsinn sem.
Boldog tulaj vagyok,holnap folyt.köv.
Látom bakker, motoros paradicsom az a szakasz... 💞
Egyszer told el arra a feheret,jo elmeny.
Már megint motoroztok? Ebben a qrva melegben?! 😂
Akkor ígérted amikor szóltam hogy megint van villanyautó-pályázat.....
😂
Ezt meg csak úgy... http://youtu.be/-6s3A1kjCuo
Én nem aggódok, nekem évente 3-4db az is véletlenül és mielőtt még azelőtt közlöm, hogy orálisan fogyasztom. 😃
Ki tudja? Amennyi tartósítóval szórják meg a csomagoláskor akár attól is lehet.
1db napi nem kell aggódni Sanya. 😁
De biztos nem a banántól...
Szegény kollégám napi 1 fürt banánt evett meg éveken át oszt tavaly a melóhelyen hunyt el hirtelen valami szív vagy embólia félében.
Izomgörcs ellen nagyon jó a napi egy banán elfogyasztása.
Van erre valami mondás „Ne ítélj meg, amíg nem jártad az én utamat, és nem jártál az én cipőmben. vagy valami ilyesmi.
úgy nézem van azon minden(gondolkodós) lehet a sajt össze lett keverve tojjássárgájával és úgy lett ráolvasztva(gondolkodós) minden esetre várom az 1-iket(meghajlós)