Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Godollo-nyiregy kozt minimum 4 volt.
Es ez is 4 el tobb a kelletenel. 😆
A 14 éves fiamnak nemrég vettünk redmi 9 at-t ő ezt választotta. Tetszik neki, szereti, jól működik.
Nincs is sok, asszem három, de lehet csak kettő 🙂
89 km, aztán shell kútnál utánna nem is tudom van e
Nincs ilyen...
Újat viszonylag jó fényképezővel 100-120e alatt nem találsz.
ezt a redmi 9a nézegetik de szerintem az egy rakat fos
a note7 is jobb volt tőle...
Valami jobbat hasznaltan.
40 ezres kategóriába ki milyen telefont venne egy gimnázium elsős gyereknek?
foto része legyen elfogadható meg ne akadjon a youtube tiktok meg ilyenek
meg azért ne nézzék ki a kölkök nagyon vele
a gyereket se nagyon izgatja a téma mert eddig nem is volt neki telefon
Professzionalis villanykilker. 😆
Ja, most már két csoportja van a feltartósnak. Az öregek meg az elektromossal járók.
Ennyit csal az órád? Az a tragacs leesik az útról 130-nál 😆
Csak az őskövület Priusod ellen merek kiállni - a mai vellanyosok tudom hogy tudnak menni mint állat. Na nem a Pipi dácsiája....
Na mikor megyünk gyorsulni? Vagy még mindig csirke vagy? 😆
Most,Gödöllő-nyíregy tempomat 146,kurvasok védával tüzdelve,ha EV-t kell előzni 160-170. 😂
Forgalommentes főút, szigorúan tartják a 90-et, GPS szerint. Na jó, a bátrabbja 95-öt is...
Nem tudom hol jársz te, de direkt figyelem. Külső sávban csak a kis akkus városi EV-k járnak, de tömegével poroszkálnak a füstösök is ott, nem lógnak ki, még ezek sem.
A nagy akkusok meg teljesen jól felveszik a belső sáv ritmusát mennek rendesen, nem láttam még egyet se amelyik poroszkált volna.
Én 130-140-es utazóval szoktam menni, de nagyon kevés autó ami ennyivel vagy gyorsabban megy, és egy sem Opel Astra 😆
Én rájuk vagyok állva: a ződ rendszámos spúr-izéket MINDIG meg kell előzni, önelégült pofával. 😆
Mindig egyedül szüttyögnek a nyomorultak,gasztmával köröket verek a racer vellanyosokra. 😂
Vagy google szinkronizált fiók és akkor mindent onnan.
Csak ha van MIUI-fiókod, és oda fel vannak szinkronizálva a dolgaid.
Az új telefonnal is belépsz a fiókodba, és onnan vissza tudod szinkronizálni - elvileg. (Soha nem próbáltam, csak olvastam hogy működik.)
Mert nem tudunk menni a fillérbaszó dieselesektől 😘
Kanyarokat jól veszi, de egyenesben kicsit lomha 😁
http://youtu.be/c2R4piEkz94?t=235
sziamiau telefon tudja azt hogy a régi telefonról minden adat átmenjen az újra? jelszavak meg minden egyéb dolgok
Mondjuk azt sose értettem hogy a vellanyosok mind kurvajól mennek,mégis csak 70-110-el poroszkálnak mindenhol.Mind. 😆