Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A járvány visszaszorítása közügy... nem tudom, miért gondolja néhány idióta, hogy rá ez nem vonatkozik.
Vagy azt gondoljátok, az oltás megöl, így gátolják a túlnépesedést a bolygó jövője érdekében? Akkor vegyétek fel az alufólia sapkát, és úgy gondoljatok bele: valójában az is közügy lenne...
ismerős most jött haza szombaton
bogyeszt elvinné a szíve ha megtudná mi folyik ott ténylegesen 😂
ne dobád a buzit 😂
Biztos, mert a katonáknak kötelező volt...
Mikor voltál Svédországban? 😁
sok rossz sör miatt ki kellett venni fele májad? 😉
Azt nem kell.
Miért kell biztosítani a békemenetet? 😂
Szerintem amit ezzel befizetsz az nagyon keves.
Igaz:
#maraggyotthon 😁
Miért is kéne jövőre mennem?
Ne rágódj rajta, majd mégy jövőre. 😂
Én lehet kinézek egy jót fotózgatni, persze ha vége lesz addigra ennek qrva kánikulának. 😆
kártya van az első után is, még ott se nézik az érvényességét ahol elkérik
gyereknek már kettő is van belőle....
Biztos az összes kiskatona és mindenki be lesz ott oltva aki ebben részt vesz 😂
menj ki svédországba
egy emberen nincs maszk
sehol sem
nálunk a reptéren kell náluk nem
fura ez a világ járvány 😂
Azért maradt ott belőle még némi apró, azt meg minden rendezvényen visszaosztják ahová nem mehetnek be. Irány sorba állni a léért!
Még van pont 5 hetük, hogy felvegyék a 2 oltást. Belefér....
Szerintem a lőtéri kutyat nem erdekli a nem oltottak adoforintja, az ugyis a pride biztositasara ment el. 😆
De azért olyankor tartunk egy ekkora rendezvény, az nem számít hogy hány éve nem volt de pont most kell! Esetleg azok akik nem oltatták magukat azoknak az adóforintjaik nincsenek benne valamilyen formában bármilyen rendezvényben ahová nem mehetnek?
Mert világjárvány van, és b@sztok oltakozni - persze tömegrendezvényekre meg járkálnátok.
Na és ez miért így van rendjén?
leveseken meg a majonézes szarokon kívül kb mindenből eszek
voltunk régebben szállodában, a vének műzlit ettek a svédasztalról
na ott is bepakoltam úgy hogy még este se igen ettem
Mert mindig megpróbálod leenni az árát! 😁 Én viszont szeretem, mert így több mindenből tudok enni keveset, olyasmit, ami otthon szinte soha nincs (mert nehéz jól megcsinálni) étteremben meg nem kérek belőle egy adagot, mert úgy meg sok.
Még mindig meglepődőm, mikor 4* szállóban svédasztalról pizzát esznek, meg sajtos tésztát...
Megyünk.
Ha van kedved, gyere a kifutópálya végéhez!
Igaz, hogy rengetegen vannak már ott is, viszont szabad a program.
Nyársalni, tárcsázni, bográcsozni, iszogatni.....lehet.
Kártyát nem kérik. 😅