Ezt úgy állítod mint ahogy a Dr kérilaci hogy mindegyik biztonságos. Aztán mára már kiderült hogy mégsem egészen úgy van. Szóval óvatosan az olyan állításokkal amiről valójában semmi tapasztalatod nincs mert könnyen hiteltelenné válhat a dolog.
Nem olvastál utána 😂 most sem 😂 a beoltottak 6%-a kapta el az India mutánst, enyhe tünetekkel felgyógyultak elég gyorsan…. Mindegyik vakcina hatásos az indiai ellen is
na több energiát nem tudok, most rád fordítani, talán így ezt a napot megúszod(fetrengős)
Holnap lesz a nagy nap (gondolkodós) 08:01 perckor nyílik a vellanyautós pályázat. Szóval még csak azt sem engedték meg, hogy a kért adatokat előre fel lehessen tölteni(gondolkodós) Én azt jósolom,hogy a kb. 3x-os túljelentkezés okán 08:02-re lefagy a rendszer(gondolkodós) Én őszintén szeretném, hogy legalább egyszer a jóisten beszélne belőled és legalább ez az 1 jóslatom most kivételesen ne jönne be (imádkozós)
Ezt a ket hetet meg az indiai-bengalit egy honapja nyomod. 😂
Hat,nem vagyok lenyugozve a joslataidtol.
Remelem ingatlanmogulnak csak feleennyire vwgy pancser.
Mer ha nem az orokolt love mar elillant amit a faterod hagyott rad. 😂
fel. Nem nahyon akarlak még 29 év múlva is itt látni(fetrengős)
Na de nem is kell már addig várnom szlovákiába érkezett a kolumbiai változat. Északról az támad, kelet felől az indiai 2-es és 3-as mutáns délről érkezik a bengáli(meghajlós) É nyugati brit tudósok szerint azokat pusztítja, akik beoltatták magukat(kezeit széttáró) zotyám 2 hét (óranézegetős) Óra indul T 3.2.1 MOST
Még szerencse, hogy nem norvégiában vagyunk(gondolkodós) mert akkor ma fáztam volna peca közben(röhögős) Nos nincs ebben semmi amit a cikk írt, kb. leírtam ezt én már 1-2 évvel ezelőtt és ez majd itthon is így lesz nincs itt semmi látnivaló(ujjával nemet mutató) Amikor elég teret nyer a vellanyautó akkor elkezdik szépen adóztatni. Ez még nem most lesz addig kell kihasználni míg tök ingyé van ezt magyarázta nektek kéri is évekkel ezelőtt és igaza volt(kezeit széttáró) Elolvastam a kapcsolódó cikket is amit egy 13 éve kint élő magyar gyerek írt. Mai napra több az új vellanyautó eladás norvégiában mint a hagyományos(kezeit széttáró) Elmondta azt is, hogy ez nem a fene nagy környezettudatosság eredménye, mint ahogyan ezt a norvég kormány szeretné beállítani(ujjával nemet mutató) hanem az iszonyat állami dotáció(meghajló) eleve bejelentették, hogy 2025-től csak elektromos autó vehet részt a közlekedésbe(kezeit széttáró) Innentől fogva újautót vásárló átgondolja, hogy benyás klió vagy villany zoé(kezeit széttáró) és nem is nehéz neki nagy gondolkodásokba esni, ugyanis az aki vellany autót vásárol mentesül az autó árának az áfa befizetésétől. Tehát hozzávetőleg olcsón jut hozzá(kezeit széttáró) Aztán az útdíjtól és a parkolási díjtól ami ott havi 100 ezer forintnak megfelelő pénz. És úgy vannak vele, hogy ebből a pénzből inkább törlesztik a villanyos részleteit(kezeit széttáró) Ehhez képest szerintem még mindíg sok ott a hülye ilyen feltételek mellett 100%-ban villanyautót kellene vásárolniuk nem54%-ban(kezeit széttáró) Majd nálunk is eljön az az idő, hogy adóztatni fogják a villanyautózást de az még odébb lesz, ez mind az elterjedés ütemének sebességétől függ. Minél csábítóbb lesz villanyautózni, minél több kedvezmény és pályázati pénzt öntenek bele ez a folyamat annál gyorsabb lesz, Én meg végig azon szurkolok, hogy nektek eszetekbe se legyen venni villanyost, hagy használjam én minél tovább ingyen(röhögős)
Van ilyen gyenge szervezet.
Az indiaiak nem ezt mondják(fetrengős)
Te is beoltattad magad(gondolkodós) rip(nevetős)
Holnap lesz a nagy nap (gondolkodós) 08:01 perckor nyílik a vellanyautós pályázat. Szóval még csak azt sem engedték meg, hogy a kért adatokat előre fel lehessen tölteni(gondolkodós) Én azt jósolom,hogy a kb. 3x-os túljelentkezés okán 08:02-re lefagy a rendszer(gondolkodós) Én őszintén szeretném, hogy legalább egyszer a jóisten beszélne belőled és legalább ez az 1 jóslatom most kivételesen ne jönne be (imádkozós)
De ha tovább basztacc éjfélig megmurdelsz(fetrengős)
Hat,nem vagyok lenyugozve a joslataidtol.
Remelem ingatlanmogulnak csak feleennyire vwgy pancser.
Mer ha nem az orokolt love mar elillant amit a faterod hagyott rad. 😂
Ez a bogaraszas nem jo.
Na de nem is kell már addig várnom szlovákiába érkezett a kolumbiai változat. Északról az támad, kelet felől az indiai 2-es és 3-as mutáns délről érkezik a bengáli(meghajlós) É nyugati brit tudósok szerint azokat pusztítja, akik beoltatták magukat(kezeit széttáró) zotyám 2 hét (óranézegetős) Óra indul T 3.2.1 MOST