Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sose voltak ilyen szar autóim......mégis.te fikázod mindegyiket és te szopsz az össszessel. Ugy gondolom a baj mégiscsak veled van, semmihez nem értesz, ami.egy kicsit is összetettebb egy csavar betekerésénél 😀
Mégis te pumpálgatsz nem én.Szóval a szar a te kezedben van.Nem pecóban élek.
Maradjunk annyiban körülbelül annyi eszed van mint a döglött verébnek
ezt a rendes autót meg hagyjuk már van jó néhány autóm a legrégebbi is 2x újabb mint a tied
A legújabb meg 26 évvel fiatalabb kb. annyiba kerül mint a pecó ahol lax(fetrengős)
Mert te egy szerencsétlen hülye vagy.Én meg azt mondom hogy a világ egyik legjobb autója volt az 1Z-s motorral.A világból kimennek.
Egy normális autóban a tankban is van szivattyú ami feltölti a rendszert,nem kell pumpálgatni és szárazon indítani sem,csupán gyújtásra rakni és megvárni hogy a tankszivattyú tegye a dolgát.Szóval eszembe sincs ilyen szarokat rakni az autómba.maradjunk annyiba hogy neked érthetetlen hogy miért nem raknak ilyet az autókba.Vegyél rendes autót!
nekem volt olyan autóm és kevés mocskosabb autó van mint az(fülét bedugó) és azt is pumpálni kellene, sőt mindegyiket érdemes volna ilyennel szerelni, hogy egy javítás után ahol bontani kell az üzemanyag ellátó rendszert vagy csak egy üzemanyag szűrő cserekor ne kelljen 10 percet indítóztatni(puszit küldő) hanem megnyomni a kézi pumpát kb. 5x azt indul küllőre a gép(puszit küldő) nem baszod szét az akkumlátorod és főleg nem az önindítót amit nagyon nem erre terveztek(ujjával nemet mutató9 meg a motornak sem túl hasznos szárazról felépíteni a nyomást(ujjával nemet mutató)
Ha nem lennél hozzá teljesen fasz magadnak is meg tudnád csinálni mert az autók zömébe ilyet nem tesznek érthetetlen módon. A masterban épen van gyárilag. Szerintem te elkezdenéd megbontani a kipufogót(fetrengős)
Ezeknek jó helyen van gyárilag bal sarokba megtalálod (hajlongós) Amíg a gyári pumpa el nem fossa magát nincs is baj, ha már venni kell hozzá na úgy mondanám, hogy akkor kezdődik(kezét széttáró)
Nem,nem az dumál.De az a vicc hogy a 26éves b4-be sem kell az üzemanyagot pumpálni,te meg pumpálgatod a lomjaidat.
most tényleg az dumál aki egy 26 éves 4-es passzáttal szaladgál(kérdőjeles)
masterhoz. pözsónak 2x nyitottam még fel a fedelét egyszer amikor átvettem megnéztem meg múltkor öntöttem bele ablakmosót.(kezeit széttáró) De az felülről le is van fedve ilyen motortakaró műanyaggal nem sok látnivaló van egyébként sem(kezeit széttáró)
Akkor végülis pont te voltál kapunyitogató.Te milyen ostoba vagy.
Vennél rendes autót!
Olyan helyen van a kis nyomasu pumpa hogy ahhoz az ut szelen tuti nem ferek.A kamu toyotadhoz van ilyen cuccod?
Igazad van nem tudom(kezeit széttáró) sosem nyitottam még sorompót nem csak tűzoltóknak senkinek sem(fetrengős) A laktanyába is ha kapus voltam nekem csak mondanom kellett, hogy kinek lehet nyitni a sorompót vagy kit kell lepapírozni, már akkor többet tudtam mint te(fetrengős)
Pedig jó ha van ha valami miatt meg van bontva az üzemanyag rendszer(alkatrészcsere bármi) akkor nem kell fél órát indítózni mire megtelnek az üzemanyagcsövek és feláll a nyomás (kezét széttáró) Csak az a baj, hogy szar hitvány anyagból csinálnak már minden ilyen gumis cuccot. Most tartalékban hajósboltba vettem hozzá pumpát amit a kistankra raknak kis csónakmotorokhoz az hátha jobban bírja de lehet az is szar már...
akkor még ezt azért átgondolom(gonolkodós) Első lépés az lenne az sm gyerekeket picsán rugnám, repülnének innen a faszba akik összebasszák 5 évente a sportmotort fejlesztés címen. utána jönne az összes többi akit picsán rugnánk, csak ketten maradnánk. Majd elvennénk a pénzt viktoréktól amit eddig elloptak tőlünk, most mi lopnánk el. (kezeit széttáró9 ez lenne a rövid távú koncepcióm a hosszúval még bréjnsztormingozni kéne(gondolkodós)
ez mindíg így van(röhögős) Tisza tónál is amikor nekikezdett lőri brigádja a 100 éves hídhoz elindult a buli néhány milliárdról. Aztán olyan szerkezeti hibák derültek ki menet közben, hogy 5x-ös áron készült el(fetrengős) Arany lesz abból bármihez hozzá is nyúlnak(meghajlós)
Csak az a baj, hogy nekik és a mi pénzünkből(fülét bedugó)
Honnan tudod hogy az milyen?
na úgy van ez,hogy értsed(egyébként ezek részben lőri bulijai szíjék szokták ezeket csinálni a simicska helyett) A pénz meg van rá, nagyon nem kell sietni se aztán a ner tagjait is fizetgetni kell az a sok gép ami ott áll darabja napi fél milláért nem csinál semmit így már szerintem akkor érted(meghajlós)
te meg egy kemény férfi vagy(fetrengős) tűzoltóknak nyitod a sorompót(fetrengős)
Ducazon nem lattam ilyen cuccot.
hát pont most került egy macska a háztartásba(ezt is nekem kell eltartani) Épen ezért nem tudom hirtelen hová telepíthetném át a rigót(kezeit széttáró) A macska még kicsi és barátkozós de szerintem nehezen szoknának össze(gondolkodós) ez csőrikééknél sem sikerült(kezeit széttáró) A madarat sajnálom mert az állatokat szeretem szerinted miért írok ide is?(kérdőjeles)
pont most cseréltem én is ezt mondjuk nem egy ökör összeg csak bosszantó, hogy ilyen hitvány minőségben gyártanak(mérges)
Aztán van ennél szarabb is. Az üzemanyag rendszernél nekem van kézi gumipumpám. Na volt,hogy az adta meg magát, még jó, hogy egy nagyvárosban voltam épen(kezét szemével eltakaró) Indítózok azt csak teker teker baszik indulni(gondolkodós) Mindig küllőre indul a paripa nem értettem, hogy most meg miért nem(master) Kinyitom a motorházat a jó isten nyalka faksza is gázolajos spriccel a pumpából a gázolaj(fülét bedugó) Nyakamba vettem a város kerestem egy autósboltot meg ahol szerszámot tudtam venni csavarhúzó, szike. Aztán vettem pumpát, üzemanyagcsövet, bilincset. Faza lett8fainat mutató) Fél év múlva megint nem indult belevegősödött a rendszer (gondolkodós) megnéztem a pumpát szarrá be volt repedezve(szemét eltakaró) Kicseréltem jó lett. Azóta úgy járok, hogy üzemanyagcső és 1 pumpa csavarhúzó, skicc kés tartalékba a kesztyűtartóba(hajlongós)
Mint a mokus meg a masik ragcsáló?
A tudjukmi. 😂