Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tarts macskát aztán nem lesz gond a madarakra
lusta dög mind sosem fog meg egyet sem de legalább nem lesznek szemtelenek a szárnyasok
Akkor kb 7éves szinten vagy. "Írd lassabban"
A marha.
No,kormanyosszekoto gumi,egyev zero hasznalat.
Szerintem akkor is eliregedett volt mikir felraktak.
Ha ez is felfele szellőzik mint a fronius akkor ez gong.
bonyolultan és gyorsan írtad le.(kezeit széttáró) Írd le kevésbé bonyolultan és lassabban ha kérhetnélek had emésszem(röhögős)
Légy szíves, ilyen korán ne terheld túl az egyetlen agysejtjét!
Perze. Le is írtam de képtelen vagy felfogni.
mer te tudod? (röhögős)
hát de 130 péz a szín felár(szemeit eltakaró)
Az rontaná a "megtérülést".
Á, a tiéd úgyis fehér lesz (vagy amit éppen ingyen adnak...), nem költesz te ilyen úri huncutságokra. 😆
Mondod te akinek fingja nincs mit jelent az a sok.szám 😄
lehet lefényeztetem szürkére(fetrengős) nekem nem tetszenek ezek a 2 színű dolgok ez olyan mint te vagy a kukád(fetrengős)
Fidesz-narancs?! Te perverz állat! (fetrengős)
terád se mernek sok mindent rábízni(fetrengő)
(gondolkodós) igazad lehet a spring is nagyon nyomul ebbe a színesedésbe(kezeit széttáró)
Ha valami csoda folytán sikerülne pályázati pénzhez jutni akkor gyönyörködhetnék is benne nap mint nap(fetrengős)
Mondjuk már több a rendelés mint a 3 ütmben szétosztani kívánt pályázati pénz(szemeit körbeforgató)
Végülis mindegy te mit minek nevezel, elég sok dologban sötét vagy.
Phaszt! Autóban is a kéttónusú fényezés a menőbb, még egy csoffadt Suzuki Swiftnél is! 😂
Bazmeg mert mi ebben is jobbak vagyunk(kezeit széttáró)
Érts már meg a szarom is nagyobb mint a tied(fetrengős)
megszűnik a Solaredge(?) kérdőjeles)
igen(meghajlós) a tied(meghajlós)
Nálatok teljesen sárga a szelektív kuka? Nálunk szürke, csak a teteje sárga.
12 év gari egy olyan cégnél, amelyik már jövőre sem fog létezni. Ezt ismerjük... ... mai magyar rögvalóság.
https://www.hazipatika.com/nap...
Értetlenül állok a dolog elött. Dr kériLaci virológus azt mondta mind biztonságos.
Érdemben hozzászólni?Nem, mert nem tudom hogy mit hogyan számol, de ha lenne ilyenem, az biztos elöbb tudnám mint hogy felkerülne.
sorompó nyitogató? Van olyan szakma?