Huhh,az a javitott allapot. 😂
Sregen le volt lapitva,meg kiszakadt,
Altalaban mind le van gyalazva,de ennyire meg sose lattam.
Kivulrol adtunk neki nagykalapaccsal es jobb lett.
De csak ideiglenesen,megvan a jobbos parja,amikor nekiallunk a val oldalnak ki lesz cserelve.
Szerintem jovore,amilyen lassan haladunk. 😂
Nem az enyem esett le,az csak le van szedve,mar kesz van, fenyzve,osszerakva varja a viszarakast,toloajtotol hatra fenyezni kell az egesz kramacot.
Mivel vizvonal alatt cserelve lett a lemez,es a b-c oszlop alja.
Igyekezz még idén túladni rajtuk, nálunk még van kb. 5 olyan amibe ezek kellenek, többnyire én is ilyennel küzdök és alig várom, hogy Abdulék elvigyék őket. 😄
Nem nagyon van hova "betenni" mert akkor az összes abs jeladót variálni kéne ( vagy 6-7 éve már mindenhonnan veszi egyszerre a jelet a tacho és összeköttetésben van a kocsi agyával is), a régebbi digiteseket még lehetett mókolni mágnessel vagy kapcsolóval és biztos van még ma is aki ezeket használja, de hát kikopnak idővel, a maiakat már nem nagyon lehet buzgerálni főleg ha tényleg beélesedik a gps-es kütyü.
Elvileg jövőre már csak olyat lehet újként forg.-ba helyezni és csak a digit maradhat, a régieket lassan kikoptatják év végéig ha csak nem változik valami.
beteszel egy elektronikát ami minden 5. jelet kihagyja hogy jön rá? ha megpörgeti fékpadon rá sem jön mert olyan lassú hogy észre nem venni
de 3 fék és 2 kürt után kapcsol be akkor meg még úgy sem, mert nem kapcsol be ha idegen basztatja
Max. 87-re állítják és ezután jöhet amit mondasz, hogy kicsit tudnak variálni, nekem az utolsó új gumival 92-re volt képes mikor lekopott akkor 87-ig csökkent.
Persze.....csak a közlekedés felügxelet meg a rendőr ne tudja meg....nagyon.tudják.mit kell nézni.
Ha meg kitalálják ezt a táv leolvasós kütyüt még faszább lesz a helyzet.
Az autón szoftveresen is húzhatják.felfelé a limitet, a digit tachot már nem olyan könnyű átbaszni mint a rajzolóst....ráadásul a rendőr hatszámjegyben méri......
Sregen le volt lapitva,meg kiszakadt,
Altalaban mind le van gyalazva,de ennyire meg sose lattam.
Kivulrol adtunk neki nagykalapaccsal es jobb lett.
De csak ideiglenesen,megvan a jobbos parja,amikor nekiallunk a val oldalnak ki lesz cserelve.
Szerintem jovore,amilyen lassan haladunk. 😂