Jah.....a mindenki halott olyat kategória nem mérvadó. Nekwm sem lakóhelyemen sem a környezetemben nem halt senki és nem károsodott senki covid miatt. Ugyanezt mondja még pár ismerősöm aki máshol él.... mondjuk egyenlőre az oltástól se......
erre a vizsgálatra akarok menni én is bár gyanítom az eredményt(kezeit széttáró) én 3 x voltam náthás tavaly március óta pedig nátha nem is volt ez idő alatt csak kovid(kezeit széttáró) Azt nem értem, hogy a náthákat ,hogy a francba kaptam el a kovidod meg mégsem. Az is érdekes,hogy az a fajta faszi vagyok ha a szomszéd utcában tüsszentenek másnapra beteg vagyok8kezeit széttáró) Aztán én nélkülöztem minden óvintézkedést fertőtlenítőszert is csak a hiradóban láttam gumikesztyű is csak akkor volt a kezemen ha valamit vegyszereztem a maszkot az utcán az államon hordtam ha boltba mentem felhúztam a bajuszig, hogy az orromat ne takarja mert akkor párásodik a szemcsi. Kb. millió-billió emberrel találkoztam járom a fél országot(kezeit széttáró)
A fagyis srac meg az apja mellettunk, kimentek az elso hullamkor olaszba, kave-fagyiban utaznak.
A srac (mondjuk nem srac, 40-50 kozt) elotte 30 km-eket biciklizett, most tavaszra tert vissza az eronlete, az apja ottmaradt, sok emberrel beszeltem akinek rokona, ismerose maradt ott.
Nathas sem voltam. Lutri ki mit huz.
Neked szerencsed volt.
Az ő döntésük volt. Bogyó is megmondja, sokkal kisebb a kockázat mintha nem.oltatsz....
Mondjuk.az is érdekes, hogy én is a kollégámmal millió emberrel.találkozva járjuk az országot mindenféle óvintézkedés nélkül, a feleségem logisztikán dolgozik.nap.mimt nap.százasával találkozik kamionosokkal és idegenekkel és most hogy voltam háthaátestem vizsgálaton, közelébe se kerültem a fertőzésnek....
Az asszony kolléganőjének a férje,egy 50 alatti tanár ember,megkapta mindkettő oltást akkor amikor a pedagógusokat oltották.A lényeg hogy utána belázasodott elájult,mentő kórház,leállt a légzése és deréktól lefelé lebénult.önállóan nem tud lélegezni,gép lélegezteti,ha nincs gép meghal,táblára írva kommunikál a feleségével.
Pár napja közölték a feleségével hogy lassan el kellene gondolkozni hogy hogyan tovább,lényegébe ki akarják baszni ágyastól.
Szerintem megbánták az oltást.Igaz hogy biztonságos mindegyik kéri doktor állítása szerint,de szerintem ők már nem így gondolják.
nem(ujjával nemet mutató) egész gyárinak tűnik(gondolkodós) de lehet csinálok most 1-2 fotót, mert ma van a napelemes téma, holnap már szerintem a gumikról lesz szó(kezeit széttáró)
Vagy hozol tibicsokit vagy jossz erte. 😂
Neked a 180 és 280 fontos
A srac (mondjuk nem srac, 40-50 kozt) elotte 30 km-eket biciklizett, most tavaszra tert vissza az eronlete, az apja ottmaradt, sok emberrel beszeltem akinek rokona, ismerose maradt ott.
Nathas sem voltam. Lutri ki mit huz.
Neked szerencsed volt.
Mondjuk.az is érdekes, hogy én is a kollégámmal millió emberrel.találkozva járjuk az országot mindenféle óvintézkedés nélkül, a feleségem logisztikán dolgozik.nap.mimt nap.százasával találkozik kamionosokkal és idegenekkel és most hogy voltam háthaátestem vizsgálaton, közelébe se kerültem a fertőzésnek....
Az viszont tény én nem fogom oltatni magam, ha csak le nem fognak 4-en
Pár napja közölték a feleségével hogy lassan el kellene gondolkozni hogy hogyan tovább,lényegébe ki akarják baszni ágyastól.
Szerintem megbánták az oltást.Igaz hogy biztonságos mindegyik kéri doktor állítása szerint,de szerintem ők már nem így gondolják.