nem a matekból hányas baszki. 543- ki tudom vonni a 245-öt mert van a c2-őn számológép. Hanem mit értelmezzek. Állítólag a visszatáplált energia az az ami már a házon keresztül ment és elfogyasztott vagy valami ilyesmi(gondokodós)
Azt kellene tudni megállapítani, hogy mennyit termelt a napelem, és mennyit fogyasztottam el én. Akkor már látom, hogy mennyi a fölös kraft amivel gazdálkodhatom
A terv a lako teteje,de az jo sokara lesz,egyenlore fixen a fatarolora gondoltam.
De az meg messze van,sok melo kimenni hideg italert.
Szoval tervezesi fazisban vagyok joregota. 😆
és én is csak megerősíteni tudom(hajlongós) Millióan voltak a környezetembe akik elkapták de kb. vállrándítással megúszták.
tegnap hívom a villanyszerelő havert, hogy az egyik lakásba cserélje ki komplett a kismegszakító rendszert mert még a 40 évvel ezelőtti van fent. Mondta, hogy hívjam már vissza 2 hét múlva mert az egész család kovidos lett.(szemét a kezével eltakaró) Azt kérdem, hogy derült ki? Azt mondja sem Ő sem a felesége nem érezte a kv illatát azt elmentek tesztre azt kovidot mutatott(taps)
Mjóta felszerelték a mérődet, azóta fogyasztottál szumma annyit és termeltél szumma annyit. Csak felfelé számol és kivonni neked kell abból.tudod.meg mennyit kell majd fizetned. Vagy nem kell.mert többet termeltél.
és az konkréttan mit jelent, hogy vételezett hatásos energia:245 KW, meg visszatáplált hatásos energia 543KW ? Meg milyen időintervallumra vonatkozik ez az összes, mióta üzembe van?
Azt kellene tudni megállapítani, hogy mennyit termelt a napelem, és mennyit fogyasztottam el én. Akkor már látom, hogy mennyi a fölös kraft amivel gazdálkodhatom
Az mk27 klasszikus darab......
De az meg messze van,sok melo kimenni hideg italert.
Szoval tervezesi fazisban vagyok joregota. 😆
tegnap hívom a villanyszerelő havert, hogy az egyik lakásba cserélje ki komplett a kismegszakító rendszert mert még a 40 évvel ezelőtti van fent. Mondta, hogy hívjam már vissza 2 hét múlva mert az egész család kovidos lett.(szemét a kezével eltakaró) Azt kérdem, hogy derült ki? Azt mondja sem Ő sem a felesége nem érezte a kv illatát azt elmentek tesztre azt kovidot mutatott(taps)
www.egeszsegkalauz.hu/betegseg...]https://www.google.com/amp/s/w...[/url]