Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkabb olvastam,konyvet,sokat.
nem a matekból hányas baszki. 543- ki tudom vonni a 245-öt mert van a c2-őn számológép. Hanem mit értelmezzek. Állítólag a visszatáplált energia az az ami már a házon keresztül ment és elfogyasztott vagy valami ilyesmi(gondokodós)
Azt kellene tudni megállapítani, hogy mennyit termelt a napelem, és mennyit fogyasztottam el én. Akkor már látom, hogy mennyi a fölös kraft amivel gazdálkodhatom
Aztán volt az mk29, kicsit kommmerszebb kinézettel.....
Nem tudod?... mikor voltál.gyerek? Kétezerbe? 😀
Az mk27 klasszikus darab......
Pillanatnyilag erősen plusszos vagy de a tél ezen erősen korrigálni fog.....
Esazmiatosz?
Ha nem nagyítom ki erre kicsit hasonlít az mk27-es brg-m(gondolkodós)
Bazmeg matekból hanyas?
A terv a lako teteje,de az jo sokara lesz,egyenlore fixen a fatarolora gondoltam.
De az meg messze van,sok melo kimenni hideg italert.
Szoval tervezesi fazisban vagyok joregota. 😆
akkor ez most eddig mennyi is?
és én is csak megerősíteni tudom(hajlongós) Millióan voltak a környezetembe akik elkapták de kb. vállrándítással megúszták.
tegnap hívom a villanyszerelő havert, hogy az egyik lakásba cserélje ki komplett a kismegszakító rendszert mert még a 40 évvel ezelőtti van fent. Mondta, hogy hívjam már vissza 2 hét múlva mert az egész család kovidos lett.(szemét a kezével eltakaró) Azt kérdem, hogy derült ki? Azt mondja sem Ő sem a felesége nem érezte a kv illatát azt elmentek tesztre azt kovidot mutatott(taps)
Hűtőtáskához ekkora panelt cipelsz?
Nem-nem.......azmajd 2022 második.fele....
8.
Addigra meglesz az ötödik.is 😀
Felolem.
Megyek a tibi csokiért és hogy ne mondd igazságtalan vagyok, csak.majd szeptwmber harmincadikán.
Ta kis naiv.
Vezerlő,napelem,az akkut meg a hutotaskat latttok. 😂
Te kis naiv.
Mjóta felszerelték a mérődet, azóta fogyasztottál szumma annyit és termeltél szumma annyit. Csak felfelé számol és kivonni neked kell abból.tudod.meg mennyit kell majd fizetned. Vagy nem kell.mert többet termeltél.
Nem. 😂

www.egeszsegkalauz.hu/betegseg...]https://www.google.com/amp/s/w...[/url]
és az konkréttan mit jelent, hogy vételezett hatásos energia:245 KW, meg visszatáplált hatásos energia 543KW ? Meg milyen időintervallumra vonatkozik ez az összes, mióta üzembe van?
Lesz.......