Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem annál csak a piros mogyorós a szarabb(zöld színű öklendezős) de menjél nyugodtan szerintem lefolyó tisztítója is van még(gondolkodós)
Uh te annyira nagyon hűje vagy(szemeit eltakaró) Zotyán is túlteszel(gondolkodós) Mondjuk egymás után következtek a H.A.B-on(szemeit körbeforgató) A napelem rendszer kivitelező az nem egyenlő a villanyszerelő haverral. ÉRTED? A kivitelező nagyon faszán felpattintotta a komplett rendszert sinestűl, napelemestűl inverterestűl, összekötésetűl. Aztán kigyött valami démászpartner balfasz aki felrakta az oda-vissza mérő órát akivel én életemben sem nem tanákoztam mert az asszony engedte be a portára(kezeit széttáró) Aztán néhány nap múlva jött vissza a napelemrendszer kivitelező a létrájáért(aki történetesen rendőr) (kacagós) azzal épen találkoztam azt kértem meg értelmezze,hogy azon az órán mi micsoda. De annyit sem tudott róla mondani amennyit te tudnál(kezeit széttáró) A villanyszerelő komám az nem jön it a képbe(ujjával nemet mutató) azt az egyik felúitandó bérlakásomhoz szerettem volna hívni és jött is volna ha nem nyelte volna be tövig a kovidod(puszit küldő) érted most már BLŐDI?(kérdőjeles)
Egyébként éppen a napi kvízeimet töltöttem reggel amiből az ismereteimet szerzem(hajlongós) amikor meg találtalak téged is benne(hajlongós)
Jo lenne ha penztaros lennek.De nem. 😭
Még az is.lehet, de sokan már találkoztak vele. Én csak majd ha megyek a tibi csokimért 😀
Nem olvastad,csak lattad diavetitőn. 😂
csak egy fideszbérenc(fetrengős) szerintem személyesen hollik csak nem akartam ezt így kimondani(fetrengős)
Pipinél mindenképpen.
saját magad hazudozását is megkérdőjelezed(fetrengős)
Ez komoly szempont.......
Csodás villanyszerelő.De gondolom olcsó,ha te vele dolgoztatsz.Nem ért hozzá de legalább olcsó.
Te meg ne röhögtess(fetrengős) Annyi az esze szerintem a 2 kezével a saját seggét nem találná meg(fetrengős)
Nem nekedvaló.....szólj a szomszédasszonynak.......
azt én is olvastam azóta vagyok én is az(szemeit körbeforgató)
Személyesen keveseket ismerek innen, de a beírásaik alapján elég jó képet lehet kapni az illetőről ki is lehet.
Az irásaidból, szövegkörnyezetedből kiindulva valós lehet hogy rengeteget olvastál és sokmindennek utánnaolvasol.
neki ehhez nem sok köze volt(kezeit széttáró) nem ő volt a kivitelező. Az sokkal rosszabb. Amikor visszajött a nagylétrájáért kérdeztem, hogy mi micsoda(kezeit széttáró) Ránéz az oda-vissza mérő órára azt mondja meglepődve(meglepődős) Ez már valami új óra ilyet nem is láttam én nem tudom itt mi micsoda(kezeit széttáró) azt behajtotta az óraszekrény ajtaját(kezeit széttáró)
na ebbe most elvesztem(szemeit körbeforgató) Ezt akkor a netről nézem a solaredzs monitoringróL? ott mutat napit nem? Ez az óra nem az összeset mutatja amit csinált eddig mióta felbiggyesztették oda?
Pipirol jut mindig eszembe hogy kozepiskolaban az mentett meg a buktatol egyik felevben,egy het alatt elolvastam a NYOMORULTAKAT. 😂
Pozitiv értelemben.....
?
Mondjuk ez látszik.....
Most már tuti nem zotya vagy(ujjával nemet mutató)
Ő a tájékozottságát keresztrejtvényekből szerezte(kezeit széttáró)
Az előbb írtad hogy hívtad a villanyszerelő havert.....
Te tényleg olyan hülye vagy hogy felrakatsz egy ilyen cuccot a tetődre és nem faggattad ki a villanyszerelő havert hogy hogy is van ez?
Baszki már leirtam.de fogyatékos vagy. Az inverter betáplált nap végén több.mint a mérő hálózatba táplált.
Ha az előző napi betáplált mért és az aznapi betáplált mért este ugyanabban.az idöben leolvasott értékét értelemszerűen.kivonod kapsz egy számot. Az aznapi megtermelt. Azt kivonod az inveter aznapi megtermeltből és megkapod a napelemek.háztartásbeli.fogyasztását aznapra. Plusz ezen felül a lakásod mérő általi előző és aznali fogyasztását egymásból.kivonva a vételezettet is.
Tokavitez,siman ottleszek amikor beoltanak paramixo ellen IS. 😂
EZ! Mondom én zotya odalett az tuti tudta volna(gondolkodós) vagy valami balkézről sikerült nagyon fiatal öccse vagy?