Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nem ini(ujjával nemet mutató) nincs minden rendben(ujjával nemet mutató) kb. 3 nap alatt beköltözték a fél millás invertert(szemeit kezével eltakaró)
Ma vannak a ballagások, délelőtt sehova, a nyuggerek elszabadultak.
Na most, hogy mindenkihez meg volt a reggeli egy-két kedves szavam(kezeit széttáró) menni kéne valamerre csavarogni(gondolkodós)
szerencse, hogy vannak itt zsenik(röhögős) Na ha a napi cigid becsavartad mehecc kujtorogni ma csak 9-en haltak meg kovidba meg 40-en fertőződtek meg(hajlongós)
Még mindig szeretném tudni,hogy honnan jönnek ezek a számok ezt még nem firtatta senki csak elhitték a bemondásokat(röhögős) De már megunták a hazudozást is feloszlatta magát a vírus tím(fetrengős)
ha anyósomékkal kellene élnem az ő házukban a kutyájával a garázsban az após warthburgjával 50+ évesen én is ilyen besavanyodott fasz lennék(kezeit széttáró)
12 év a gari
ezt ini befektetésként kell kezelni(kezeit széttáró) ha 20 ezer ft- nál több lenne néha a zsebedbe megértenéd(kezeit széttáró)
Szóval ha a párnahuzatba tartod a pénzt vagy a bankba az hoz neked éves mínusz 6-8 %-ot Ha meg felrakod a tetőre akkor termel(kezeit széttáró) ez nem túl bonyolult ehhez viszont tőke kell(kezeit széttáró) szóval neked ezen nincs mit agyalni ezzel is barom nagy szerencséd van szerintem(kezeit széttáró)
szerintem azt is segítséggel(röhögős)
kovidos(röhögős) meg igazából ez sem annyira fontos(röhögős) Van itt annyi mindenhez is értő szakértő, hát miért ne itt kérdezzem?(kérdőjeles) Mondjuk te érdembe nem tudtál hozzászólni ezért egyáltalán kár is volt hozzászólni(gondolkodós) Neked bőven elég annyit tudni ami a szakmád(meghajlós) Zöld gomb felnyitja a sorompót a piros meg lecsukja(kezeit széttáró)
Nem, ő azt akarja elhitetni, hogy ő egy ilyen laza életfelfogású.
Csak ne dőljetek be neki.
ilyeneket kb mindig úgy számolgat az ember hogy minden rendben lesz
hiszen nem lehet tudni mi meddig tart, az biztos hogy tönkre fog menni, de jó eséllyell addigra lesz egy újabb szakma: inverter javító, szerintem lesz annyi mint gumis
Az már valami, akkor amíg mi sörözünk te felpattintasz 2 klímát 😃
Az ingyen elég tég fogalom, még addig akár invertert is cserélhet mivel az elég esélyes hogy hamarabb tönkremegy mint a panel.
még nincs ingyen, ha visszajött a bekerülési ára utána lesz csak ingyen
ha szerencséd van akkor addigra visszajön amíg éves elszámolás van
mert én biztos vagyok benne hogy ha jó sok napelem lesz akkor ugyanannyit adnak érte mint amennyiért mondjuk pakstól veszik
aztán termeltél 10kw elfogyasztottál 3 kw és nem kell csak az alapdíjakat fizetned mert a tőled megvásárolt 10kw kb olyan árban lesz mint az elfogyasztott 3kw
utána lesz a sok agyalás hogy a kocsi nem csak kocsi lesz hanem egyben egy energia tároló is
😀
Énnemértekhozzá, csak a villanyórát tudom leolvasni 🙂
Mi az hogy hülyének nézzük a Pipi-t?
Hülye, és kész! 😂
Ha Dombóvár környékén jársz gyere be és megvitatjuk a napelem kérdést, bár Kawa a fő szakértő így jönni kéne neki is!
" Legfeljebb annyit szeretnék tudni, hogy mennyi delejt termelek,és mennyi amit fogyasztok akkor minden fontos adat megvan ahhoz,hogy tudjam hányas a kabát(hajlongós) Érted?"
És te érted már hogy miért vagy hülye?
Te annyit szeretnél tudni,de annyi eszed már nincs hogy ezt az "annyit" megkérdezd a villanyszerelő haverodtól.Helyette egy fórumon próbálsz okosodni ahol már amúgy is hülyének néznek,hozzáteszem ez mind a saját érdemed.
A te esetedet nézve,ha mondjuk nálam úgy raknák fel hogy nem vagyok otthon,hazaérek szembesülök vele hogy fogalmam sincs hogy most akkor mi merre,már akkor hívtam volna a havert hogy magyarázza el.
az tuti(hajlongós) azt már tudom,hogy a rendőr tud napelemet telepíteni még akkor is ha nem ért hozzá a tűzoltóról még nincs információm hiteles(fetrengős)
mert ettől nekem jobb lesz? Képzeld baszod van egy halom olyan kapcsoló az autómba amiről azt sem tudom,hogy micsoda(kezeit széttáró)
Amikor megvettem december végén elkezdtem olvasgatni a könyvet amit adtak hozzá. Isten lássa lelkem 4x kezdtem hozzá minden alkalommal bealudtam. Aztán letöltöttem a netről, hogy az ágyból a laptopon olvasgatom ott is bealudtam 2x (röhögős) Aztán többet nem kísérleteztem (ujjával nemet mutató) Pl. még a mai napi is találtam egy olyan rekeszt 5 hónap után amiről azt sem tudtam,hogy létezik(röhögős) a középső ülés is felhajtható ezt eddig nem tudtam. Aztán a rádió környéki gombokat sem tudom mire való. A haver a nokiát ráprogramozta így van autósbeszélőm automatikusan ennyi bőven elég(meghajlós) Meg 6 gomb amit tudok az 6 külön rádiócsatorna(meghajlós) az előző autómat 12 év után úgy adtam el, hogy benne található 2 gombot a vevő mondta, hogy mire való mert én soha nem használtam(kezeit széttáró) az egyik valami fényszóró magasság állító volt a másik valami heat gomb állítólag azt meg a téli hidegben kellett volna használnom soha nem nyomtam be(kezeit széttáró) A napelemről is kb. ennyi a fogalmam. Annyit tudok ami fontos. INGYÉ JÖN A DELEJ (hajlongós) Megkaptam a démásztól a végszámlámat( hajlongós) a működési elve baszottúl nem érdekel. Legfeljebb annyit szeretnék tudni, hogy mennyi delejt termelek,és mennyi amit fogyasztok akkor minden fontos adat megvan ahhoz,hogy tudjam hányas a kabát(hajlongós) Érted?
A tűzoltó meg a rendőr ilyen szempontból nagyon nem ugyanaz.
Hát,ezzel a kis leírásoddal nem sikerült eloszlatni a kételyeimet hogy tök hülye vagy.Még egyszer megkérdezem.
Te tényleg olyan hülye vagy hogy felteteted azt a motyót a tetőre,és még nem volt annyi eszed hogy infót szerezz arról hogy ami a tetődön van az hogyan működik?
Értem én hogy nem ugyanaz a villanyszerelő haver meg a napelem kivitelező,de ha van egy haverom aki villanyszerelő akkor az a minimum hogy megkérem tartson egy gyorstalpalót.
másoknál tűzoltók voltak múltkor beszéltük(fetrengős) szerencsére tűzoltósági portás nem(fetrengős)
Szerinted honnan a faxból került ki hirtelen ezer új napelem telepítő vállalkozás egyik pillanatról a másikra(fetrengős) Ezek nagyjából arra a hírre alakultak, hogy az állam belengte a 3 millás ingyen pénzt(röhögős) Szerinted most mennyi kollégával nőtt a te szakmád? Most az is klímát szerel aki tavaly még szenes vagont pakolt szívlapáttal(fetrengős)
Hát baszki szerintem csak te rakkattad rendőrrel a napelemed 😀
Legalább egy ácsot találtál volna 😀