Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő vaskalapos komcsi......csak próbál szalonképes lenni.a mai világban....
Dehat bogyo is liberalis,megis fuj rajuk. 🤔
Dehogyis…. Liberális, tehát Fideszes 😂 Főni megmondta, amíg o az elnök, addig a Fidesz liberális part lesz 😂
Nyugi,tuti megemlekezunk rolad minden aprilisban. 😂
Na jo majd vitya 4.beiktatasan. 😂
Kar hogy nincs fetrengős.
Ennek elenyészően csekély lenne a valószínűsége. Na, nem az infarktusnak....
Te is labdakergetes kozben kapsz infarktust?
Csak követjük a futballhagyományokat: https://index.hu/sport/futball... De nem biztos, hogy újra fogom éleszteni. 😁
A vicc az hogy mar most kinyirjak a kicsiket.
Csak a komcsibb es a DK marad. 😂
Igazi liberaliskent bogyo mindkettone csontig benyal. 😂
Vagyis a szokásos baloldali hagyományokat követitek? 😂
Azt neked mondta, motoros tezsvírem! Mi jövőre Pipi-vel kormányt fogunk alakítani. Bár nem lesz hosszú életű az összefosásunk, mert első nap agyonütöm szerintem. 😂
Realista vagyok. 😆
Pipi megmondta.
#rohaggyámeg
Te tuti nem eled meg. 😂
Nyugdíjasként (vagy helyette...) majd megyek portásnak Paksra. Te is jöhetsz, ott találkozunk! 😂
addig örüljetek amíg nincs kész, ha kész lesz és a paks 2 beindul eléggé kihalt lesz a város
Nyugi, az előleget már biztos felvette rá! 😁 Húzódik, húzódik, aztán majd nem várt nehézségek miatt nem 50 milliárdba fog kerülni, hanem 180-ba 😂 (kitalált számok, a valósághoz hasonlatossága csak véletlen lehet 😁)
Ez csak úgy (növényolajgyár a híd mellett, meg a fidesz-színű rettenet):
Kinéztem a Duna-hidunkhoz: a Lőrinc nem nagyon töri magát, pedig állítólag február óta épül.
Éppen ma ment előttem egy ilyen. Valamiért odalépett, aztán felkapcsolt az automata lámpa mert azt hitte lement a nap 😆
De a minimum a haccazas motor,pitbul es az 1,9 TD koppra tekert fustcsavarral. 😂
Merjünk kicsik lenni!
Nem kell mindenkinek a pöcshosszabbító... 😁
Női autó, női motor, macska, ajaj!
Nem mind egyforma: az előző macskám szisztematikusan irtotta a vadgalambokat és a feketerigókat (nem ette meg, csak megölte), az öreg (12 éves) és sajnos nyomorék Márton kandúr mellől a macskatálból lopják ki a konzervet a rigók. Le se xarják, tudják hogy nem foglalkozik velük.