Sajnos öregszem. Már idegesítenek a barmok - régebben csak kiröhögtem volna ezeket. A korral jár, hogy egyre több ismerőst látok elmenni, jó embereket - az ilyen patkányok meg nem tudnak kipusztulni. Igazából ez a része zavar a dolognak 😁
Tudod, szegény anyám fiatal koromban elhunyt... ezért az átlagosnál érzékenyebb vagyok az anyázásra.
ha véletlen jársz fórum vagy motoros talikra, arra gondosan ügyelj, hogy ne találkozzunk.
Basztatjuk itt egymást a fórumon, néha komolyabban, néha viccesen, de mindig van határ.
...egyébként 50 felett vagyok, te sötét barom, olvasni se tudsz...
Nekem 7:50kor fagyott le, aztán 8:00kor, meg 8:3kor, de addigra bejutottam, azóta le is zárták a bejelentkezést, most töltöm az adatokat.
1 óra alatt sikerült magadnom anyám nevét annyira túlterhelt, de még versenyben vagyok 😁
Közben nézem megint összeomlott teljesen. 10 perce homokórázik a szerződés feltöltés közben
Szerintem ha módosítanánk annyit a feltételeken ,hogy nem a sajátjukat kellene megbaszniuk hanem a te anyádat ,lehet kapósabb lenne a projekt 🤔
Bár ha olyan mocskos féreg mint te ,akkor senki nem élne a támogatással.... 😂
Mit találtál te be ? 😂
31 éves létedre egy 1000 éves szarral motorozol és te vergődsz itt támogatásról ?
Kis szaros csóringer senki vagy te szerencsétlen 😂
Ilyet szarok minden reggel...Ja bocs...szebbet ! 😅
Ha 26 éves lennél, és olyan, mint a kis képeden van, akkor téged basználak meg - persze csak ha nem szólalnál meg közben 😁
...de ez a veszély nem fenyeget, mert valójában csak egy kis retkes buzi vagy. 🙁
Ez egyelőre rólad mondható el itt 😂 a hivatalos adatokon kívül nincs más info, az biztos viszont, hogy a nem beoltás nem biztonságos a mutansokkal szemben sem 😂
Mennyi embernek kell ez a kis pénz... ott állnak érte sorban, kétségbe esve, reménykedve... hát ez elég szánalmas. Gondolom, a 90%-uk olyan, aki támogatás nélkül is meg tudná venni, de mennyivel jobb így... közben biztos fene büszkék magukra, hogy milyen "leleményesek"
Az ilyen támogatások oda ítélésekor én kiszabnám feltételként, hogy a jelentkezőnek a saját anyját meg kéne baszni, és akkor a 30 000 jelentkező biztos azonnal lecsökkenne 29 900-ra! Nem lenne ekkora túlterhelés! 😁
Csak icipici szívizomgyulladás (20% maradandó) ,egy kis hormonháztartás probléma ,picike vérrögöcske...és még sok minden ,a halálozásokat nem is említeném .
Mondjuk akik meg elkapták a Covidot ,kb 1-1,5% halt bele...azok is 99%-ban öregek,vagy betegek.
Az oltásban meghalt vagy maradandó mellékhatásokkal küzdő emberek aránya nem 1-1,5%....jóval több !
De jön nemsokára a harmadik oltás ,remélem felveszitek azt is.....beeeee....beeeee.... 😂
Max téged tudna leszopni ,de szerintem örülnél is neki ! 😂
ha véletlen jársz fórum vagy motoros talikra, arra gondosan ügyelj, hogy ne találkozzunk.
Basztatjuk itt egymást a fórumon, néha komolyabban, néha viccesen, de mindig van határ.
...egyébként 50 felett vagyok, te sötét barom, olvasni se tudsz...
1 óra alatt sikerült magadnom anyám nevét annyira túlterhelt, de még versenyben vagyok 😁
Közben nézem megint összeomlott teljesen. 10 perce homokórázik a szerződés feltöltés közben
Bár ha olyan mocskos féreg mint te ,akkor senki nem élne a támogatással.... 😂
Nyomorult... 😂
31 éves létedre egy 1000 éves szarral motorozol és te vergődsz itt támogatásról ?
Kis szaros csóringer senki vagy te szerencsétlen 😂
Ilyet szarok minden reggel...Ja bocs...szebbet ! 😅
De sajnos ennek halvány jele sincs...úgyhogy baszogasd csak anyukádat 😂
...de ez a veszély nem fenyeget, mert valójában csak egy kis retkes buzi vagy. 🙁
Az ilyen támogatások oda ítélésekor én kiszabnám feltételként, hogy a jelentkezőnek a saját anyját meg kéne baszni, és akkor a 30 000 jelentkező biztos azonnal lecsökkenne 29 900-ra! Nem lenne ekkora túlterhelés! 😁
Angliában akkor mi van most ?
Be van oltva több mint a fele a lakosságnak úgy rémlik....és mégis gáz van...nem kicsi !
Kérdezd már meg a feleségedet te marha...ott takarít a kórházban nem ?
Mondjuk akik meg elkapták a Covidot ,kb 1-1,5% halt bele...azok is 99%-ban öregek,vagy betegek.
Az oltásban meghalt vagy maradandó mellékhatásokkal küzdő emberek aránya nem 1-1,5%....jóval több !
De jön nemsokára a harmadik oltás ,remélem felveszitek azt is.....beeeee....beeeee.... 😂