Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a szkenneren kéne....
jpg is jó csak a méretnek kellne kisebbnek lenni, meg valahogy tudok olyat, hogy egybe lehessen rakni az elejét meg a hátulját???
ezt jól látod(kezeit széttáró)
(könyörgős)
ez azt írja, hogy hamarosan értesítenek, hogy mikor lehet elküldeni még lehet ebben az etabban be tudnám küldeni, a zotya amit mutatott,hogy kell ezen a genya szkenneren álítani???
Le lehet de nem mondom meg amig kiirkálod a zárójeles marhaságaid 😀
bogyókám nem tudom mit használok magas ez nekem mint nyúlnak a lórács w10-et biztos nem az a céges gépen van és utálom
Ezt sose fogja megérteni......
na bogyókám most néztem benne maradt reggel amit írtam a képet még mindíg nem tölti fel de fel lehetne,hogy butítom? 5,6 mb-ról 1,6 ra?
Van ugye egy szkennered a pc-re kötve. Ha a saját programja nem hajlandó pdf-ben menteni, akkor a Microsoft Storeból töltsd le, és telepítsd a Windows Szkennelés nevű alkalmazást (ugye windows 10-et használsz, és nem xp-t?!) Azt elindítva akár jpg akár pdf formátumba is tudsz szkennelni.
(kezeit széttáró)
nekem kitörölte a kitöltésemet a felraktam kiollózva(kezeit széttáró)
ez mi az erő velem van vagy mi, nem nagyon tudok idegenül kellene valami butított formátum rendelkezésre áll egy hp nyomtató/szkenner egy hüvej telefon és egy panaszonik lumina fényképezőgép itt ezek most az eszközök(kezeit széttáró)
Még délután próbálkoztam nem engedett be de kellene valami okosság mert amit itt elő tudtam állítani valami Tiff meg png
Nekem valami jpg vagy pdf kellene 1,6 mb-ig(kezeit széttáró)
Nem hiszem hogy ez nekik visszatartóerő lenne.
Most vagy küzd a rendszerrel, vagy leitta már magát a sárga földig 😆
Amúgy csak kitölteni lehet, beadni nem, de a következő fordulóban már ez is előny, hogy csak rá kell nyomni a beadás gombra.
Pipiiiiiiii

May the Force be with you.

😂
Nem lehet rá inni, sokan belehalnának abba 😆
Pipi!!!
Most olvasom hogy van lehetőség beadni még a megkezdett pályázatokat, szóval próbálkozz!
Túlterhelt a rendszer, de gondolom most limitálták az egyszerre belépők számát, így talán jobban megy.
Villanyautósok fórumon is sokan írják hogy nem sikerült leadni. Kb. 30%-unk volt sikeres.
a csöves ismerős még aznap legurított egy kettespet rettenetest
szerintem 2x ennyi elment az utána következő napokban is mert egy hét alatt a seggére vert 2 zsugor bornak
Azért nem adatják be, mert 2 napig nem szabad rá inni… 😂
Bizonyám! Olyan kunsztokat tudott, mint sok mai autó sem. 😂

http://youtu.be/EQqe0EBx_Fg;ab_channel=AK%C3%ADnai
az 1200as lada hátuljával mi bolt a gond? remekül csukódott és budi hangja sem volt, nekem sosem ázott be a torziós rugó is bírta
nekem egy önindító mágnestekercs nyitottta gombnyomásra nyílt, a gazdagabbaknak központizár motort tettem fel
legalább 30 kocsit megcsináltam ilyen nyitásúra
azért az is elgondolkodtató hogy ha ilyen nagy a baj a nem teljesen demokratikus oroszország se teszi kötelezővé az oltást
az higy a korcs nyugaton már lassan senki sem mer tenni semmit az érthető a nagy liberál faszság miatt zsákutcába kerültek
ettől azért a ruszki vezetés keményebb és ők sem merik kockáztatni a dolgot
emiatt is gondolom még mindig azt hogy ez az oltás dolog nem kerek