Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bullshit.
Nekem oda van írva mellé a műanyag dobozra
nos a szomszédasszony mondta, hogy a tesójáék nem a ház tetejére rakatták a napelemet, hanem a terasz tetejére. Annak alig van néhány fokos lejtése. 5kw-os a rendszerük és többet hoz mint nekik a sátortetőn lévő 7-es(meglepődős)
Sőt nekik 1 panellel több van mint nekem és az enyém még is többet hoz egy hangyafasznyival mint nekik a tájolás pedig ugyan az a tető szöge nem ismert(kezeit széttáró)
180 a fogyasztás
280 a betermelt
Nem jött be....amugy valami.fészbukos banda az oltottaknak két évet jósolt....nem.tudom, én nem vagyok fenn.....
Nem kaptál az órához 1 kis füzetet amiben benne van melyik kód mit jelent?
Így van, nálam így van épp ma figyeltem nagy ritkán érte el pillanatokra a 8,2őt.
Pipi vizionalta hogy oltva vagyok 2 hetem van, ez volt 3 hete. 😂
majd holnap megnézem aszt befényképezem. Valami hasznos vagy hatásos vagy mi a fene energia van 1-2 meg ilyen hülyeségeket mutat az óra. Az első kettőt értem csak az első a dátum a második a pontos idő a többit nagy biztonsággal nem tudtam még megfejteni(kezeit széttáró)
Az is csúcsba jó ha 8.2-őt tud.....
Jó az, csak azt hittem 9000w panel is van fent.
A 2-ő tudása csak felerősíti egymást(meghajlós)
múltkor vettem egy másik használt c2-est a 2-ő majd csak látja(meghajlós)
Kawa már írta a megoldást.
Jah....nem vagyok naprakész....
Mi a kérdőjel? Zotya múlt héten oda lett az oltás miatt(kezeit széttáró) A bátya viszi tovább a nickjét(kezeit széttáró)
Nem hiszem hogy a c2-esed bármioyen műhódat lát.....
Ön nyert. 😂
műhold már mindenhol viszi az információt(röhögős)
?
Az inverter mindig közlia megtermelt mennyiséget. Vagy közvetlenül (mint nekem) vagy netes felületen. Mindennap megnézed este felirod meg a villanyóra betermeltet is és a kettőt kivonod.
Gödöllőn nézek házat az öcséd emlékére akarok berendezni egy kisebb fajta múzeumot(kezeit széttáró)
Net mentes helyre, gémeskút mellé?
érdeklődve hallgatlak(két kezére támaszkodó és szemérmesen néző)
Elkoltozhetnel a hortobágy kozepere, duplahaszon.