nos a szomszédasszony mondta, hogy a tesójáék nem a ház tetejére rakatták a napelemet, hanem a terasz tetejére. Annak alig van néhány fokos lejtése. 5kw-os a rendszerük és többet hoz mint nekik a sátortetőn lévő 7-es(meglepődős)
Sőt nekik 1 panellel több van mint nekem és az enyém még is többet hoz egy hangyafasznyival mint nekik a tájolás pedig ugyan az a tető szöge nem ismert(kezeit széttáró)
majd holnap megnézem aszt befényképezem. Valami hasznos vagy hatásos vagy mi a fene energia van 1-2 meg ilyen hülyeségeket mutat az óra. Az első kettőt értem csak az első a dátum a második a pontos idő a többit nagy biztonsággal nem tudtam még megfejteni(kezeit széttáró)
Az inverter mindig közlia megtermelt mennyiséget. Vagy közvetlenül (mint nekem) vagy netes felületen. Mindennap megnézed este felirod meg a villanyóra betermeltet is és a kettőt kivonod.
Sőt nekik 1 panellel több van mint nekem és az enyém még is többet hoz egy hangyafasznyival mint nekik a tájolás pedig ugyan az a tető szöge nem ismert(kezeit széttáró)
280 a betermelt