kettesben maxi gázon 120 a vége de csak gázzal mert ott nincs tiltás, egyszer próbáltam de ekkor a kárpitban volt a fordulatszám mérő
amúgy emberi felhasználással 3.ban megy csak 120at, és villámgyorsan felugrik eddig
van felénk egy használaton kívüli vasúti átjáró kb 200-250méter az útkereszteződéstől ott szoktam ugratni 80-90 körüli tempót eddig lazán kihozok belőle
ne szopass baszki nekem a 24 éves astra tudja ezt gázüzemben kissé reumás lovakkal
ráadásul egyik hengerben a végnyomás is látványosan szarabb mint a többiben
hát pajti elég szégyen az, hogy az 1,7 tonnás furgonom ugyan ennyi idő alatt van 100-on a 170-es végsebességével meg gyossabb is a "te vezetési élményednél" (fetrengős)
Ami tudja azt ami rajta van az igen, nem néztem utána, de szerintem a 10W-40-es jó lehet helyette hisz egy fokozatú motorolajat autókhoz már nem nagyon lehet kapni, mibe kell, robogóba vagy fűnyíróhoz? Bár igazából mindegy én beletennék olyat ami api-sj/cd-t tud.
szerintem mint ahogy az egész autó sem(gonolkodós) Ha évente mégy vele 5000 km-ert amiből 4000 céltalan és felesleges kujtorgás a maradék 1000 km-ert szerintem simán járhattad volna tömegközlekedéssel(gondolkodós) most lenne egy csomó pénzed nyaralni, szórakozni, rendes cigarettát szívni, rendes sört inni(kezét széttáró)
baszki a tied ezek szerint 17,1 alatt sem fogja meg a 100-at(elképedős)
Azt tudtam,hogy félsz a sebességtől azért nem kellett volna mindjárt a leglomhább szart megvenned(röhögős)
Lehet lassabban is nyomni a gázt tudod akkor kevésbé gyorsul(kezeit széttáró) Viszont akadnak a közlekedésbe olyan szituációk amikor nem baj ha fürge az autó(gondolkodós) Nos te ezeket a szituációkat bebuktad( gondolkodós) Akkor mennyi idő alatt van fent az a lom 100-on? 20 mp?
A konkrét autóból 400 ezret adnak, mint az előbb belinkelt árjegyzékből is látszik: 200 ezret alapból, és plusz 200 ezret a magasabb felszereltségeknél (mint a képen látható Intens). Ennél olcsóbban el nem hozod, max. hamutartót, szőnyeget, kartámaszt vagy egyéb tartozékokat tudsz bele alkudni.
vicc(röhögős) be szokták akciózni. Az a csábító, hogy kerül a számon át egy piros vonal és leírják a tényleges akciós árát(fetrengős) az olyan 4 fél körül van(röhögős)
ja ezekből az árakból szoktak kapásból elengedni másfél mikulást(gondolkodós) Bánom,hogy nem fényképeztem körbe az autókat a szalonba csak azért,hogy bosszantsalak. Ott még mindig ment a 4 millás klió. Ki az a marha aki 6 millert ad egy női városi autóért mint a klió, ami ráadásul egy elavult kivonásra ítélt belsőégésű motorral van szerelve(kérdőjeles)
amúgy emberi felhasználással 3.ban megy csak 120at, és villámgyorsan felugrik eddig
van felénk egy használaton kívüli vasúti átjáró kb 200-250méter az útkereszteződéstől ott szoktam ugratni 80-90 körüli tempót eddig lazán kihozok belőle
7100 10w60 van itthon vagy 6-7 liter
még a 2t játszós gép váltójába is 10w60 olaj van
ráadásul egyik hengerben a végnyomás is látványosan szarabb mint a többiben
briggs quantum 200cc motor
Azt tudtam,hogy félsz a sebességtől azért nem kellett volna mindjárt a leglomhább szart megvenned(röhögős)
Lehet lassabban is nyomni a gázt tudod akkor kevésbé gyorsul(kezeit széttáró) Viszont akadnak a közlekedésbe olyan szituációk amikor nem baj ha fürge az autó(gondolkodós) Nos te ezeket a szituációkat bebuktad( gondolkodós) Akkor mennyi idő alatt van fent az a lom 100-on? 20 mp?
Ami biztos az,hogy jobb volt benne ülni(meghajlós)
10w40 is jó lehet?
kurvára nincs kedvem 60 km autózni ezért a szarért