Nem szelso,a te peldad kissebb bar jol lathato mennyisegu ember igenyenek megfelel,kerilaci peldaja is,talan meg nagyobb.
Mlas peldaja meg egy jo nagy mennyisegre felel meg, most es a kozeljovoben.Kozeptavon meg csokkeno de mar kevesebb mennyiseg,hosszutavon meg mindenkinek,de ez minimum 15 ev.
Te bogyesz láttál már élőben szpringet? Ültél már ilyenbe? te mi alapján alkotsz véleményt? Én viszont most ültem benne meg a te általad a világ legjobb autójának kikiáltott klióban is. Azt kell mondjam nincs nagy különbség méretek tekintetében.
A szpring rövidebb 31.6 cm-vel de ez sem mind az utastérből jön le hanem a rövidebb motortérből. Keskenyebb 17 cm-el tudod az mennyi(kérdőjeles) Ha véletlenül felállna a faszod és kétszer egymás elé tennéd na pont annyi(röhögős) Ettől függetlenül 8 cm-vel magasabb tehát bézbólsapkában simán beszállhatok amíg a klíóba nem(röhögős) A csomgatér 16 literrel nagyobb ennyivel több argust is el tudok vele szállítani ha innám(fetrengős) Mivel van altó is a családban nálunk tudom, hogy mennyivel kisebb a springnél. Szerencsére matizhoz nem volt még szerencsém az valóban kb. altó méret lehet. Szóval bár mennyire szeretnéd ezt kispolszkinak beállítani nem az. Sem kívűlről sem belülről nincs nagy eltérés a te autód és egy spring méretei között. Számodra a legszomorúbb még is csak az lehet, hogy alapvetően ez is egy rönó(fetrengős) Bár tegyük hozzá ez a tény engem sem vigasztal egy kicsit sem(fetrengős)
nem ajánlottam.... 😂 most vagy szándékosan beszélsz mellé, vagy csak megint nem figyeltél..... 😂 egyik szélső példára volt, másik szélső példa, a megtérülést meg te mantrázod mindig 😂 erre meg az a válaszom, akkor vegyél lefosott csepel biciklit és ott a kívánt megtérülés.... még az egészségedért is teszel... 😂
"Amint megmutatod sajat kezuleg hogy viszed el ezt 10 km a cseoel biciklin siman megveszem."
Saját kezűleg mutattam meg, én másoltam be a linket és írtam a tanácsot, "saját kezűleg", úgyhogy eleget tettem a felkérésnek.... nyomás bicikli utánfutót hegeszteni 😂
Nem kibuvo,csak az elet,nem mindenki ceges fonok aki felujitaskor elmegy hajlektalannak.
Szoval ne magadbol kiindulva ajanlgasd a csepelt vagy a cegre tuti i3-at,mert mindenkinek mas a megterules es a preferencia.
B oszloptol hatra kell egy gitteles a hegesztesi nyomokra, töltőalapozo,majd fenyezes,ez utobbi ketto nyogvenyelos mert csak ez a negyed oldal kiteszi a cliod felet. 😂
Igy tologatjuk az idopontot.
Amugy kb egy hetvege.
A csodas felismeres is megvolt hogy az egy eve a kormanymu felujito altal feltett gumiporvedok,es a vadonatuj skf feltengely gumiharang mind az allas alatt kirepedt. 😂
Pakoltam olyat is,nehez vot,tul magasra kell pakolni,ezert elvetettem,leaf is megvolt,az ulestamla ledontve tul sokat vesz el,bem sik es az uveg is hatul,egy fotel alig fert be,az is elvetelt.
Szoval se csepel,se x5,se leaf.
Adja jobb tanacsot. 😂
Mlas peldaja meg egy jo nagy mennyisegre felel meg, most es a kozeljovoben.Kozeptavon meg csokkeno de mar kevesebb mennyiseg,hosszutavon meg mindenkinek,de ez minimum 15 ev.