Nem tom, milyen Priuszod van ( 😁) de a 2015-ig gyártott 10,8-a az elég kaka. Sztem annál minden jobb... Atkinson+CVT, no comment 😁
...bár a Bogyó félére 12,8 van írva, azt nem tudom elképzelni, hogy annyira fos legyen 😅 annál még a Vitara is jobb, pedig az egy betegágy gyorsulás szempontból 😡
Hát,nevetgélek is.Amíg minden elektromos autósnak ott áll egy belsőégésű is ha hosszabb útra kell menni.Tehát két autót kell fenntartania,mit is spórol?
Nekem egy autóm van,azzal oldom meg a városi közlekedést és a görögországi nyaralást is.Majd ha ezt elektromossal meg lehet oldani akkor engem is érdekelni fog,de amíg párszáz km.-enként töltögetni kell egy órát,addig nekem felejtős.
Ezzel pont a saját állításomat támasztom alá."majd"
Hogy is fogalmaztál?Már nem emlékszem,mikor írtam hogy nézd meg az eladási arányokat.
Elektromos kontra belsőégésűvel volt valami.
Priusban még nem ültem, de Yaris HSD-ben már igen (csak utasként), de számomra elképesztően autószerűtlennek tűnt a használata, hangja, meg úgy mindene.
Igen, pont ezen gondolkodtam én is.
Ott akadtam el vele, hogy több router is van az ingatlanon a teljes lefedéshez, hogy ne kelljen kézzel kapcsolgatni a telcsin, ezért azonos SSID-t állítottam be, csak aztán ez a mobilon még úgy ahogy működött...
A lakásban lévőre csatlakoztattam a Sonoff-ot, a számítógépen minden beállítottam, aztán levittem az udvarra, de ott meg nem nagyon akart csatlakozni a másik routerra, hiába ugyanaz volt az SSID, sőt, inkább rendszertelenül működött és ez becsapott engem, azt gondoltam, kifogtam egy rosszat, és itt abbahagytam a kísérletezést.
nem csak fárasztó vagy. közlekedés dolgokról volt szó nem az, hogy elvágom a nyakad. Ha nincs rá szemtanú az utcai térfigyelő is alkalmas lehet rá,hogy elkezdjenek vegzálni dns- tesztekkel.(kezeit széttáró)
Egyébként meg nem szoktam törvénytlenségeket csinálni(puszit küldő) Tiszta vagyok mint a frissen hullott hó(puszit küldő)
(gondolkodós) Merenyén ahol 1 hetet szoktam eltölteni ott van ilyen zuhanyzó. Bedobsz egy 100-ast ad 2 perc melegvizet. De rendes mert mielőtt rádborítaná a hidegvizet előtte 20 mp-el csipog. Lehet le kéne koppintani a technikát itthon is bevezetném. (gondolkodós) Fürdés akkor van ha van százas és addig amíg tart a 100-as( röhögős)
Te inkább csak arra válaszolj, hogy mikor vehetem fel a törvénytelenségedet, amit a bíróságon megtámadhatsz, hogy nem is hitelesített kamerával csináltam, így nem is az van a képen, amit látnak.
150 lityi a bojler de nem használod el. 150 lityi 80 fokos víz az 300 liter 40 fokos. Amikor a vezérelt áramról ment kapta össze-vissza az áramot sosem volt fúl 80 fokos víz. Most egy időzítő kapcsolóval szabályzom, megy 2x2 órát. Este a fürdési időszak előtt meg reggel ébredés előtt (hajlongós) régen sem használtunk el annyi melegvizet de ha nem használod akkor is hűl a víz a bojlerbe. ezért kell 12 óránként felmelegíteni és akkor egész nap van melegvized( kezeit széttáró)
Ha vannak rá elegen simán.
Fejenként 50liter vizet simán el lehet pacsálni.
Bár pipi helyében felraknék egy órát, ami mérő a vízmennyiséget, és ha elhasználták a kvótát azonnal lekapcsolja a melegvizet 😆
Tuti megtanulnának takarékosan fürdeni.
igen pontosan úgy ahogy írod(hajlongós)
Van is erre egy mondás(puszit küldő) Ami nem látszik az nincs is(kezeit széttáró)
A múltkor is szétnézek van e valami közeg az úton aztán úgy ítélem meg, hogy szabad a pálya aztán a záróvonalon megfordulok(kezeit széttáró)
Ahogy irányba állok hát nem ott terem a kapualjból a rendőr, hogy bakszná szíven azt a jó édes anyját(mérges) (szerintem ott csacsogott valami sunával lehet fel is akart vágni neki)
- uram nem látta a záróvonalat?
- a záróvonalat láttam, magát nem láttam(karját széttáró)
...bár a Bogyó félére 12,8 van írva, azt nem tudom elképzelni, hogy annyira fos legyen 😅 annál még a Vitara is jobb, pedig az egy betegágy gyorsulás szempontból 😡