Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom, milyen Priuszod van ( 😁) de a 2015-ig gyártott 10,8-a az elég kaka. Sztem annál minden jobb... Atkinson+CVT, no comment 😁
...bár a Bogyó félére 12,8 van írva, azt nem tudom elképzelni, hogy annyira fos legyen 😅 annál még a Vitara is jobb, pedig az egy betegágy gyorsulás szempontból 😡
Hát,nevetgélek is.Amíg minden elektromos autósnak ott áll egy belsőégésű is ha hosszabb útra kell menni.Tehát két autót kell fenntartania,mit is spórol?
Nekem egy autóm van,azzal oldom meg a városi közlekedést és a görögországi nyaralást is.Majd ha ezt elektromossal meg lehet oldani akkor engem is érdekelni fog,de amíg párszáz km.-enként töltögetni kell egy órát,addig nekem felejtős.
Amíg kőolajat tudnak kitermelni nem fogják megszüntetni őket.
Ezzel pont a saját állításomat támasztom alá."majd"
Hogy is fogalmaztál?Már nem emlékszem,mikor írtam hogy nézd meg az eladási arányokat.
Elektromos kontra belsőégésűvel volt valami.
Priusban még nem ültem, de Yaris HSD-ben már igen (csak utasként), de számomra elképesztően autószerűtlennek tűnt a használata, hangja, meg úgy mindene.
Megtehetsz közlekedési vétséget is.
Csak éppen egyrészt beszari vagy, másrészt meg csak így a virtuális térbe mered harsogni a hülyeségeket.
Igen, pont ezen gondolkodtam én is.
Ott akadtam el vele, hogy több router is van az ingatlanon a teljes lefedéshez, hogy ne kelljen kézzel kapcsolgatni a telcsin, ezért azonos SSID-t állítottam be, csak aztán ez a mobilon még úgy ahogy működött...
A lakásban lévőre csatlakoztattam a Sonoff-ot, a számítógépen minden beállítottam, aztán levittem az udvarra, de ott meg nem nagyon akart csatlakozni a másik routerra, hiába ugyanaz volt az SSID, sőt, inkább rendszertelenül működött és ez becsapott engem, azt gondoltam, kifogtam egy rosszat, és itt abbahagytam a kísérletezést.
nem csak fárasztó vagy. közlekedés dolgokról volt szó nem az, hogy elvágom a nyakad. Ha nincs rá szemtanú az utcai térfigyelő is alkalmas lehet rá,hogy elkezdjenek vegzálni dns- tesztekkel.(kezeit széttáró)
Egyébként meg nem szoktam törvénytlenségeket csinálni(puszit küldő) Tiszta vagyok mint a frissen hullott hó(puszit küldő)
Nyuszi vagy kiállni 😋
Tökmindegy. Megnéztem a Clio adatait, ezért nagy a pofám, és ezt Bogyó is tudja 😁
(gondolkodós) Merenyén ahol 1 hetet szoktam eltölteni ott van ilyen zuhanyzó. Bedobsz egy 100-ast ad 2 perc melegvizet. De rendes mert mielőtt rádborítaná a hidegvizet előtte 20 mp-el csipog. Lehet le kéne koppintani a technikát itthon is bevezetném. (gondolkodós) Fürdés akkor van ha van százas és addig amíg tart a 100-as( röhögős)
Te inkább csak arra válaszolj, hogy mikor vehetem fel a törvénytelenségedet, amit a bíróságon megtámadhatsz, hogy nem is hitelesített kamerával csináltam, így nem is az van a képen, amit látnak.

Csak mert kurvára kussolsz róla.
150 lityi a bojler de nem használod el. 150 lityi 80 fokos víz az 300 liter 40 fokos. Amikor a vezérelt áramról ment kapta össze-vissza az áramot sosem volt fúl 80 fokos víz. Most egy időzítő kapcsolóval szabályzom, megy 2x2 órát. Este a fürdési időszak előtt meg reggel ébredés előtt (hajlongós) régen sem használtunk el annyi melegvizet de ha nem használod akkor is hűl a víz a bojlerbe. ezért kell 12 óránként felmelegíteni és akkor egész nap van melegvized( kezeit széttáró)
Oké de a bojlerbe legalább 70 fokos víz van ahhoz még egyszer annyi hideg kell... 400 litert kifurdenek hárman?
Nem megy, de legalább béget. 😂
Aha, akkor azt hiszem most ilyent használ a kapunyitójához.
Ha vannak rá elegen simán.
Fejenként 50liter vizet simán el lehet pacsálni.
Bár pipi helyében felraknék egy órát, ami mérő a vízmennyiséget, és ha elhasználták a kvótát azonnal lekapcsolja a melegvizet 😆
Tuti megtanulnának takarékosan fürdeni.
Ja a Prius köztudottan egy sportos verda 😁
igen pontosan úgy ahogy írod(hajlongós)
Van is erre egy mondás(puszit küldő) Ami nem látszik az nincs is(kezeit széttáró)

A múltkor is szétnézek van e valami közeg az úton aztán úgy ítélem meg, hogy szabad a pálya aztán a záróvonalon megfordulok(kezeit széttáró)
Ahogy irányba állok hát nem ott terem a kapualjból a rendőr, hogy bakszná szíven azt a jó édes anyját(mérges) (szerintem ott csacsogott valami sunával lehet fel is akart vágni neki)

- uram nem látta a záróvonalat?
- a záróvonalat láttam, magát nem láttam(karját széttáró)
Elég összetett a feladat, ha tényleg maximumra akarom vinni a takarékoskodást.
Az egy relative filléres eszköz, a helyi wifi-s hálózatra csatlakoztatva, 230V/10A-t tud kapcsolni távolról.

Tehát rákötöd a mosógépet (vagy bármit) és bárhol a világban elindítod a mobiloddal.
Hogy a fos ba Használjátok el a napi 200 liter meleg vizet?
Az első kép ok, de a másik kettőt mi a hányással csináltad, vaze?
Az egy szar minosegu videobol kivagott screen. Nem egy profi fotos szelfije. 😂
Ja, hát a PLC-k ilyenekre vannak kitalálva.