ez senkit nem érdekel..... 😁 itt most erről semmilyen szó nem esik.... 😂 de ezt egy 50 milliós x5 is tudja, tehát neked simán megéri ezek szerint megvenni 😂
nézelődtél mostanában bicikli boltban?
egy közepes minőségű bicikli külső amit mem szív szét a nap 3 év alatt kb annyiba kerül kint egy hasonló minőségű 13-14 es kocsi gumi
Amugy az a spring bar teny hogy szanalmas nyomi,de egyedul az megeros atlagjozsinak futkoraszni,nekem nem mert van a hudeszar asztma ami szerintem 5-6 evet siman kihuz nalam,zero azonnali rafirditassak,es az uzemelesi koltsege is kb negyede 5 evre annak az osszegnek amit most kiadnal a springre,meg az auris eladasa utan is.
Szoval egyenlore rohadtul nem erzem ezt a megterulest.
Pedig ez a jovo,10 ev mulva,nem most.
Es ha kesz lwsz a rozsdaboglya lesz dizelpower. 😅
Természetesen azért azt tudjuk hogy olvas ,hiába tiltott...mert hát az ember kíváncsi 😂
Azzal hogy “tiltottam” meg csak védekezik ,mert amiket írok ,azok igazak....nem tud észérvekkel szembeszállni velem .
Mindegyik primitív ember így reagálna ,ez bizonyított tény...itt meg főleg ! 😅 😂
Irigy egy szar ember vagy te hallod....egy megkeseredett buzi !
A te 4 milliós hulladékodat napi szinten felhozod ,pedig inkább dugdosni kellene !
Egy elektromos kocsi közelébe nincs a te szarod ,hiába is erőlködsz....nyomorult barom !
most az utóbbi időbe szaladgáltam néhány szalonban egy halom autó van 5-6 millióért. Hülyeség ez a 10 milliós konfigurálás.
Az tuti én már benzines autót nem vennék amikor a ház tetőn van az elektromos üzemanyag kút. Most ha hozzámvágnak 2,5 millert, lehajolok érte mert szeretem az ingyen pénzt(röhögős)
A ceruzaelemes dácsija meg fordítva: a legelső reklámfotók alapján kis SUV-nak néztem, aztán valójában meg Suzuki Alto / Daewoo Matiz méretű kis szörnyecske.
egy közepes minőségű bicikli külső amit mem szív szét a nap 3 év alatt kb annyiba kerül kint egy hasonló minőségű 13-14 es kocsi gumi
Mer az asztma hetente csinalja,esőben,hoban,napsutesben.
Szoval egyenlore rohadtul nem erzem ezt a megterulest.
Pedig ez a jovo,10 ev mulva,nem most.
Es ha kesz lwsz a rozsdaboglya lesz dizelpower. 😅
Mert okos és viszi valamire ?
Hmm...
Azzal hogy “tiltottam” meg csak védekezik ,mert amiket írok ,azok igazak....nem tud észérvekkel szembeszállni velem .
Mindegyik primitív ember így reagálna ,ez bizonyított tény...itt meg főleg ! 😅 😂
amiből legalább kettő lehet az akku meg a többi kacat
Szégyen vagy 😂
A te 4 milliós hulladékodat napi szinten felhozod ,pedig inkább dugdosni kellene !
Egy elektromos kocsi közelébe nincs a te szarod ,hiába is erőlködsz....nyomorult barom !
Az tuti én már benzines autót nem vennék amikor a ház tetőn van az elektromos üzemanyag kút. Most ha hozzámvágnak 2,5 millert, lehajolok érte mert szeretem az ingyen pénzt(röhögős)