Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát fenn kell tartani egy városban rohangálóst meg egy távolságit is.Hol a költség hatékonyság?
Mert sokunknak csak egyetlen autóra telik, azt kell használnunk minden célra.
Na ez egy jó hasonlat volt…. Tetszik 😁
Nincs sem VW-em sem 23 éves autóm.
én magam igénytelen vagyok azért nekem van egy 5 hónapos autóm, a feleségemnek is szándékozok venni egy új autót(gondolkodós)
De azért biztos te vagy az igényesség csimborasszója(hajlongós)
Bocs: az enyémre még öt év teljeskörű garancia van, most ez már csak kettő. Az (ingyenes) öt évet csak akkor kapod meg, ha Renault Credit lízingre veszed - amúgy külön kell fizetni érte 99.000,- forintot a garibővítésért.
Azért most veszem, hogy érts, mert most kapok rá állami támogatást(2,5 millert) Egyébként baromira nem lenne sürgős csak úgy vagyok vele, ha adnak fogadd el ha ütnek szaladj el(röhögős) ha sikerül megpályáznom valamelyik körben. Közben felveszem a napelem támogatást, most néhány klíma beépítést is megtámogattatok, meg még vannak ötleteim sajnos a max 3 millert nem tudom kihasználni, azért még rakatok be ablakokat stb. úgy számolgatom, hogy kb. 2-ő onnan is visszajön akkor ebben az évben ha minden összejön lesz 4,5 miller amit a zsebembe tesznek(hajlongós) Fusival nem keresel ennyit te szerencsétlen egész évben(kezét széttáró) Pedig ezt adnák neked is(puszit küldő)
Nekem a ZEN van, TCE100 motorral, és közel 400 ezer plusz felszereltséggel (LED-es ködlámpák kanyarfényszóróval, spéci metálfény, tolatóradar, teljes méretű pótkerék, sötétített hátsó ablakok, ilyesmi...)az alapváltozathoz képest - ezt vettem egy éve 4.059.000,- ért. A mostani árak (alku nélkül): https://cdn.group.renault.com/...
mert idióták
mert kb ugyansz mint amikor szidná az ember az akkus fúrót hogy csak 8db 12-es lyukat bír kifúrni a 20as lemezbe, bezzeg a kábelos mennyivel jobb
Mi az igényesség? 23 éves 4-es passzáttal közlekedni az az igényesség netovábja?(kérdőjeles)
De ha neked az megfelel nekem az úgy teljesen jó, hogy te azzal közlekedsz(hajlongós) tudom, hogy nincs zsé se jobbra sem szebbre nem is basztatlak ezért(kezeit széttáró)
most mondom, hogy nem lett drágább 4 millió volt rajta az árcédula most ültem benne.(puszit küldő) Egyébként mit lehet ezen a foson annyit magasztalni már? Egy kicsi női autó. Pont annyit tud mint bármelyik kategória társa(korza, pözsó stb) sem többet sem kevesebbet(kezeit széttáró) Bár raktak bele egy kis köbcentis motort amit turbóval kell kompenzálni, hogy egyáltalán menjen. Ez azt jelenti hogy a kataegóra társai 2x hosszabb élettartamúak lesznek.(kezeit széttáró9 Bár neked mindegy éves 5 ezer km-es futással nem élsz már koránt sem addig( óráját nézegetős)
Városban minek nagyobb hatotav? Város, elővárosi autókról beszélünk…. Aki nem ott akarja használni, ne ilyet vegyen… 😂 nem ezzel kell menni görögbe nyaralni 😂
Az egyik kolleganak van vitara, igénytelen, megbízható auto, 1,6 szivo, meg újonnan vette… 4m-ért nem volt rossz, csak hat az olcsóságnak ára van, belül egy vödör műanyag, de valóban a gagyi fajtából, kasztni olyan amilyen, de amúgy a maga ktegoriajaban egy teljesen jó auto… ha ebben a kategóriában kellene gondolkodnom, simán megvennem…. de “szerencsére” nem….
Én nem veszek belső égésű motoros bmw-t, nem vagyok olyan gazdag, bár most szemeztem egy x5 m50d-vel, de egyszer azt mondtam, ha x5-t veszek lőjenek tarkón… 😂 úgyhogy tartottam magam hozzá… 😂
Haver, aki LEAF, e-Golf után most e-Niro-t vett, akart ioniq-ot, de azt mondta, akadozik a szállítás, és az autóval is voltak gondok.
Neki a nagyobb Niro lett végül, az elég jó, 300-at elmentünk vele 120-al, szóval már használható hatótáv.

Ui: szép, hogy 110-el elporoszkál 14 kW-al, de ha kicsit megnyomod, rögtön 20 fölé ugrik, ha meg tolod, 40 is lesz - úgy már nem akkora kirájj a hatótáv.
Igen mi több autót tartunk fent mint általában rajtatok kívűl mindenki(hajlongós) ha a fiam eléri a 17-et neki is lesz egy. (hajlongós)Tudod mindenkinek külön egy nem az egész családnak egy (kezeit széttáró) És mindenki oda megy vele ahová akar(kezeit széttáró) Feleségem a villanyal sem máshová járni mint eddig ahová bőven elég a 200 km-es hatótáv(hajlongós)
Az "autók, amiket magamnak nem vennék soha" listámon e kettő tuti dobogós lenne 😁 de nekem is sajátos szempontjaim vannak. pl. az egyik: "legyen BMW" 😁
Különben a Clio tetszik, el tudnám képzelni az asszonynak, de annak be van csípődve a Vitara - pedig sztem gagyi egy autó ☹️
F.Levi írta tegnap, és tényleg úgy van: https://index.hu/belfold/2021/...
kezdjük ott te semmit nem vennél a 23 éves fószvágen fodozásra van pénz ha van(kezeit széttáró)
Pedig pl az ioniq-ra 6 hónapot kell várni, annyira viszik…. Az full auto forma… Én láttam mar villany suv-t is párat, igaz Tesla-t 😅 városban meg tényleg jó az i3, hogy mennyire megosztó nem számít, qrva sok van belőle, annyira mégsem megosztó… nem ez a szerelem auto, de arra amire használom nekem tökéletes
...még a választáson se... 😁
Ne légy genya ☝️sport módban biztos be lehet szorítani a 0-100-at 13 alá! 😂
gondolom azt cserélte le(hülyére hülyén néző) mihez hasonlítson???
Az eredmény úgy jön ki, hogy mit nem kell fizetni az előzőhöz képest idióta(szemét eltakaró)
"Győzni fogunk!" 😁
Most mar engem is érdekel a clio va prius 😂
Hát az i3 elég megosztó autóra sikerült, még a fanok közt is... én várnám már a hagyományos autó formájú villanyost, de azzal nem nagyon nyomulnak 😕 Gondolom, a sedan piac most nem pörög, minden idióta SUV-ot vesz - de abból se láttam még az utakon full villanyost. Konfigurátor pedig hozza őket...