Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem vagy vezető !
Ez már biztos !
Itt bekamuztad a sok balf@sznak ,azok meg elhitték !
Köze nincs a viselkedésednek egy vezetőhöz...
Bár egy vezető mit is keresne itt ?
Ha gondolod ezt a beszólást megbeszélhetjük !
Ez nem vezetői viselkedés ,hanem kocsmai !
Bár lehet te olyan vezető vagy ,mint Zoli cégtulajdonos 😂
Ez a cég demokrtatikus.... az embereknek jogaik vannak és én ezt tiszteletben tartom... mindenkinek joga van azt csinálni, amit mondok neki.... 😂
Diktator. 😨
Vagy pipálja be az "értesítés válasz esetén"-t. 😆
véleményszabadság van.... ha érdekel, majd értesítem az adott személyt.... addig legyen türelemmel 😂
Az meg a régi Clio, az elődmodell.
A Jazz az egy más világ, annak a tologatható, összehajtható hátsó üléssora végtelen variációt kínál. Amúgy az első gen. Yarisom is olyasmi volt (csak kicsiben), a csomagtér 165-255 liter között változott, ha tologattad a hátsó padot - nem minden felszereltségnél. (Nekünk mindig teljesen előre volt tolva, a 3 ajtósban hátul csak a fotóscucc, meg a kabátok utaztak). Viszont a Teszkóból a kombihűtőt haza hoztam benne (fele kilógott, igaz), a Clio csomagtér ajtaján nem férne be. A 80 literes tárolós gázbojler a legnagyobb cucc, amit be bírtam gyömködni dobozotul.
Nehomma nelegyen velemenyszabadsag egy igazi keresztenydemokrata ertekeket vallo ceges főnöknel. 😆
a kérdés fordítva merül fel, te szóltál bele, amit senki nem kérdezett 😂
Akkor lesz sík, ha a feláras csomagtérosztót a felső állásba teszed. Nekem olyan - sajnos - nincs.
Nem sik a padlo,jazz jobb ebben.
Mennyi kell még? (Az utastér hátsó részével nem értek egyet, ha hátra tolom a sofőrülést, akkor magam mögé csak neccesen tudok beülni, nem szeretnék Adriáig ott utazni):
Errol a klio csomagtartorol.......... 😂

http://youtu.be/spp0ENzg1uM
Az a feláras csomagtérosztóval annyi. Alatta van egy 12 centi magas lapos tér, azalatt meg még a pótkerék helye.
Da, akkora, a pótkerék üregével együtt (ami alapból üres, a teljes méretű pótkerék feláras tétel). Pótkerékkel szerelve 330 liter.
Egyébként pont a rohadt nagy csomitartó miatt nagyon szűkös a hátsó üléssora - nálam nem szempont, ketten vagyunk, nem ül(ne) oda soha senki.

Itt egy Toyota Yaris teszt, ebben is említik a Clio csomagterét: https://totalcar.hu/tesztek/20...
próbáltassuk ki vele(gondolkodós)
Hány petpalackos arguszt tud beleönteni(gonolkodós) de nyilván a kamerafelvétel kérjük de még jobb lenne egy élő webes kapcsolat(röhögős)
Az ADAC 250literesnek mérte a kalaptartóig.
https://www.adac.de/rund-ums-f...
most vettem a proecszt cégre, magánszemélyként én sem adtam volna 10,8 millert érte ez csak egy konzervdoboz.(kezeit széttáró)
rögtön úgy indult, hogy 25%-os flottakedvezményt kaptam rá meg lejött belőle az áfa. A régi lomot eladtam 2,2 ért nekem az egész kacat 4 milkába van. (hajlongós) ja és 27%-al olcsóbb az üzemanyag is(kezeit széttáró)
391 nem lehet. Az nagyon nagy.
igen a gyári oldalon írják el és ki sem javítják(gondolkodós) egy mindenki által szerkeszthető tesztoldalon meg nem(gondolkodós)
Olvass vissza figyelmesebben.
nekem biztosan jó(hajlongós)
Valóban nem ezért vagyok szerződésben olyan céggel akinek ez a dolga. napi szinten szállítatunk ki nem saját magunk baszkódunk vele(kezeit széttáró)
Nos látatlanba mondom, ha én bútorboltos lennék és elvállalnám a nálam megvásárolt bútorok házhoz szállítását( miért ne vállalnám el ez is egy szolgáltatás amiért érdemes nálam vásárolni) akkor tuti nem egy asztrába illeszgetném a szarokat hanem bebasznám a nagy kasztniba. 13 köbméterbe meg kisebb butort is lehet szállítani ám. Egy asztrába viszont nagyobbat az autónál nem. Meg geciznék, hogy itt elfér ott elfér az ajtó félig nyitva meg lekötözöm meg a faszom. Hogy értsd,. Ha nekem üzlethez nem kellene furgon mint pl a hajesz vagy mi a szar ez már, nekem akkor is ilyen autóm lenne. Csak nem gondolod, hogy a horgász cuccaimmal kínlódnék csomagtartóba meg hátsóülésen, meg a két ülés közé a botokat meg a faszom(fejét fogó) Én ezt behajigálom az 5 köbméterbe kényelmesen. Asztál székek ágy botok csónak, akkumlátorok stb. A fentartása 1 ft-al sem több mint egy nagyobb kategóriás személyautónak. Elvan 7,5 literből menni meg megy kb. ugyan úgy(kezeit széttáró) Ha elkészül a rozsdabogjád, szerintem te se kínlódj az asztmával(puszit küldő)