Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(fetrengős)
Hát látom amin rönó embléma van az már 3 millerért elvihető. Mert hát ez egy az egyben spring(röhögős)
pl. én utálom ezeket a presztízs marhaságokat.(szemeit körbeforgató) Én szívesen elnézegetném a rönó emblémát is a kormányon nem kell mindjárt dácsia(ujjával nemet mutató) pláne, hogy a rönó állami támogatással a fúlos változat is csak fél millába kerülne(gondolkodós) itthon magyar országon meg vehetjük a drága dácsiát(mérges)
Akkor nincs mitől tartanod
Nagyjából így ahogy mondod, bár nyilván nem minden fogyasztóval, de a legtöbb energia igényes fogyasztónak nem gond az áramszünet. Ezekkel lehet rugalmasan játszani.
Az mi? Én nem értek ezekhez a kütyükhöz.
Ó, Sonoff-os megoldásokon már gondolkodtam.
Nekem nincs napelemem, így csak mint érdekesség érdekel.
De azért köszönöm.
Nekem valami ilyen megoldással csinálta meg a kazánok vezérlését.
Az 1-es Priust tuti lenyomom.
Igazából én nem bonyolítom ennyire túl.
Veszek egy PLC-t, meg pár mágneskapcsolót, aztán írok rá egy programot.
Egyedül a puffer akku töltése amivel hernyászni kell, mert arra nincs olcsó gyári megoldás.
Én is láttam a pofalemezedet a tavalyi fórumtalálkozótokon, Oszival, KériLacival. Mármint az ott készült képet, videót.
Ha szeretsz veszíteni, tőlem lehet az is 😁
Be lett eccer linkelve a keped...........haaaaaaat.......... na. 😂
Nem egy pipi szaro pozban......... de.......
Meg azt hiszem a telefonnal is kommunikál majd a szerkezet így ő is tud bármit kapcsolni a megfelelő időben.
Te se vagy egy matyóhímzés, na. 😁
Nem lámpától lámpáig, hanem nulláról 150km/h-ig.
Nem tudok konkrétat, de ha kész lesz megírom mert árulni is fogja.
Gyari,dupla pad.
Igazabol lomoltunk egy komplett vezető ülést,10 e ert,csak meg kell forditani es megy a pad helyere.
Kartámasszal.
A ducatóba belefaragtam 1 opel ülést teljesen jó lett.
Csak hogy visszajon.Igyis remisztő képződmény.
Ne terelj! Nyuszi vagy és nem mersz kiállni egy lámpától lámpáig gyorsulásra. 😆
Azt hogy? Be lesz készítve a mosás és a szárító és a mosogatógép, elmegyek hazulról és amikor kurvára süt a nap, akkor kimos és szárít?
Ennek úgy látom értelmét, hogy azért a rendszer azt is figyelné, ha rossz az idő, azért addigra a programok lefutnának a gépekben a nappali áramról akkor is, mire hazaérek.
De mitől lenne tisztességtelen, ha az állampolgárok CSAK felhívják a hatóságok figyelmét a szabálytalankodókra? Majd a törvény őre eldönti a felvételek alapján, hogy az valóban az-e, és ha igen, szükséges-e az eljárás, és ha igen, mi és milyen mértékű?

Ne szopd már te is be, mert az kényelmesebb mint a gondolkodás, amit a többi suttyó a saját szarát takargatva mond, hogy rossz a történelmi hagyománya? Persze volt az engedély nélküli disznóvágás, tiltott rádióadó hallgatása meg a tököm tudja mi.
Most te és a többi ezt vizionáljátok?

Ha a buzi zebrán előzve majdnem elüti a babakocsis némbert, ez nyilvánvalóan elítélendő. Te a múltbéli örökség miatt azt hiszed, hogy a felvételen megy majd egy többé-kevésbé szabályosan haladó autó és a beküldője odaírja majd, hogy ez az autó 4 perccel és 1 km-el ezelőtt így-úgy szabálytalankodott? Nem lesz ilyen, megnyugtatlak.

De nem válaszoltál az előbbire: a szabálytalanság csak- és kizárólag akkor szabálytalan, ha hatósági személy ezt észreveszi, máskülönben szabályos az a manőver?
Nem, neked se jó, csak spórolsz vele.
A ducato-iveco vonal kurva kenyelmetlen szinte egyenes hattamlaja van anyos ulesen.50 km es faj a derekam.
Ennyi pénzért aranyból lehet, mint mlas hangszóró kábele 😁