Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nekem hol rekevans a te szempontod? 😂
Én meg a fosbarnát, akartam.
Nejem azt akarta (olyan volt a tesztautó, amit vezettem), és meg a fosbarnát. 😁
A fidesz-színű rettenet egy demokratikus közmegegyezés eredménye: fehér, fekete, szürke árnyalatai kizárva.
Életmentő lehet az a 8,5cm,elől a 31.5 meg pláne.Tudatában annak hogy úgy tudják az árat így levinni hogy az anyagminőségen spórólnak.
Megintt csak mellébeszélsz.... 😂 ezek így ebben a formában nem voltak szempontok a beszélgetés során.... 😂
és az enyém nagyon jó, az én szempontomból, a tied meg nem számít ebből a kiindulásból... érdekes, mlas rögtön megértette, mint ahogy azt is, hogy cégre érdemes megvenni, ÚGY ahogy tettem és magánszemélyként nem vettem volna meg... te nem érted meg, mert az asztma az asztma az asztma.... 😂
Legalabb vetted volna babakeken,jobban illik hozzad. 😂
https://autopult.hu/tesztek/a-...
https://www.autoszektor.hu/hu/...

Az egy elírás a gyári oldalon, csaxólok! 😁
A megterules is mlas peldaja jo.Tied nem.Pont.
A tenyek azok hogy asztma nekem jobb,megterulesben,barhogy magyarazod.
ne kapaszkodj a tényekbe..... csak összezavarnak.... csak a megtérülésre koncentrálj, semmi másra.... 😂
Ketlem,amugy a mennyiseget a beszallitok hozzak,a tehertaxisok viszik,a komod egy plusz mellekes szolgaltatas ami neha jol jon,neha eletmento,es ha í3 lenne gondot okozna.
A bicikli kicsi,furgon nagy,asztma pont jo.
Mi lehet ebben ilyen nehezen felfogni?
van erre emberem, de amugy a beszállítók (disztributorok) országosan oda viszik a cuccot, ahova mondom.... ingyen... 😂 úgyhogy többet, nagyobbat, nehezebbet "szállítok" házhoz, mint te.... sokkal többet.... 😂
Kezd ez a fószer inire hajazni, ő sem fogad meg semmi jó tanácsot csak a kibúvók és kifogások, hogy miért nem(fetrengős)
ráadásul az egészsége is karba lenne tartva(gondolkodós) spórolna egy csomót, hogy nem a méregdrága abdét norbis kajákat kellene ennie(röhögős)
Az előbb ollóztam be a kliód műszaki paramétereit 284 liter a te csomagtartód és nem 391 liter (kezeit széttáró) csak az SM annyiira felfejlesztette ezt a szart, hogy a kivágott képeket nem lehet nagyítani(szemeit eltakaró)
Te se szallitasz ki tul gyakran hazhoz.
Pont mint F2. 😂
kicsi a rakfelület állítólag... 😅 kell rá keresztbe tenni két deszkát, rögtön megvan a kívánt lehetőség 😂
ennyiért kár baszakodni a hajlítással meg a hegesztéssel(gondolkodós) Ezt be kell vállalni akár hitelből is 45 ezerért(gondolkodós)
pedig, ha csepellel kerékpár utánfutón vinné, mennyit spórolna.... 😂 ugyis csak helyben viszi ki, de ha messzire is kivinné, akkor meg sokkal többet 😂
igazad is van(hajlongós) illesztgesd az asztrába a bútorokat(fainat mutató) sokkal jobb mint a 13 köbméterbe csak be kell hajítani.(hajlongós)
Amit egyébként is kb. csak helyben szállítasz ki aztán az üzemanyag is mindegy(gondolkodós)
még a végén kiderül, hogy te egy dk hívő vagy, a többi csak bemondás és feri alatt a legjobb neked 😂 ne, láttam az ellenkezőjére bizonyítékot... te dk rambo... 😂
mint a te hülyeségeid is 😂
kit érdekel? ez nem volt szempont.... még egyszer le kell írnom, hogy hogy és mikor éri meg pénzugyileg? ugye nem....
Az én csomagtartóm 391 literes.
330 akkor (mint nálam), ha teljes méretű pótkerék van a padlója alatt. Amit te láthattál a kiállított Clio-ban, az a duplafenekű csomagtartó, felemelt elválasztóval. Azt le is lehet ám tenni alulra (nekem nincs, csak a sima, "alsó" helyzetű.
Ez a bemondas nem bizonyitek. 😂