Nejem azt akarta (olyan volt a tesztautó, amit vezettem), és meg a fosbarnát. 😁
A fidesz-színű rettenet egy demokratikus közmegegyezés eredménye: fehér, fekete, szürke árnyalatai kizárva.
Megintt csak mellébeszélsz.... 😂 ezek így ebben a formában nem voltak szempontok a beszélgetés során.... 😂
és az enyém nagyon jó, az én szempontomból, a tied meg nem számít ebből a kiindulásból... érdekes, mlas rögtön megértette, mint ahogy azt is, hogy cégre érdemes megvenni, ÚGY ahogy tettem és magánszemélyként nem vettem volna meg... te nem érted meg, mert az asztma az asztma az asztma.... 😂
Ketlem,amugy a mennyiseget a beszallitok hozzak,a tehertaxisok viszik,a komod egy plusz mellekes szolgaltatas ami neha jol jon,neha eletmento,es ha í3 lenne gondot okozna.
van erre emberem, de amugy a beszállítók (disztributorok) országosan oda viszik a cuccot, ahova mondom.... ingyen... 😂 úgyhogy többet, nagyobbat, nehezebbet "szállítok" házhoz, mint te.... sokkal többet.... 😂
Az előbb ollóztam be a kliód műszaki paramétereit 284 liter a te csomagtartód és nem 391 liter (kezeit széttáró) csak az SM annyiira felfejlesztette ezt a szart, hogy a kivágott képeket nem lehet nagyítani(szemeit eltakaró)
igazad is van(hajlongós) illesztgesd az asztrába a bútorokat(fainat mutató) sokkal jobb mint a 13 köbméterbe csak be kell hajítani.(hajlongós)
Amit egyébként is kb. csak helyben szállítasz ki aztán az üzemanyag is mindegy(gondolkodós)
még a végén kiderül, hogy te egy dk hívő vagy, a többi csak bemondás és feri alatt a legjobb neked 😂 ne, láttam az ellenkezőjére bizonyítékot... te dk rambo... 😂
Az én csomagtartóm 391 literes.
330 akkor (mint nálam), ha teljes méretű pótkerék van a padlója alatt. Amit te láthattál a kiállított Clio-ban, az a duplafenekű csomagtartó, felemelt elválasztóval. Azt le is lehet ám tenni alulra (nekem nincs, csak a sima, "alsó" helyzetű.
A fidesz-színű rettenet egy demokratikus közmegegyezés eredménye: fehér, fekete, szürke árnyalatai kizárva.
és az enyém nagyon jó, az én szempontomból, a tied meg nem számít ebből a kiindulásból... érdekes, mlas rögtön megértette, mint ahogy azt is, hogy cégre érdemes megvenni, ÚGY ahogy tettem és magánszemélyként nem vettem volna meg... te nem érted meg, mert az asztma az asztma az asztma.... 😂
https://www.autoszektor.hu/hu/...
Az egy elírás a gyári oldalon, csaxólok! 😁
A tenyek azok hogy asztma nekem jobb,megterulesben,barhogy magyarazod.
Mi lehet ebben ilyen nehezen felfogni?
Pont mint F2. 😂
Amit egyébként is kb. csak helyben szállítasz ki aztán az üzemanyag is mindegy(gondolkodós)
330 akkor (mint nálam), ha teljes méretű pótkerék van a padlója alatt. Amit te láthattál a kiállított Clio-ban, az a duplafenekű csomagtartó, felemelt elválasztóval. Azt le is lehet ám tenni alulra (nekem nincs, csak a sima, "alsó" helyzetű.