Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik?
Mindjá ránézek ha nem felejtettem el a kódot(röhögős)
Nincs akkora szerencsed.
hol menjen vele annyit?(kérdőjeles) A sima nacionál utakon nekem is beleugrott a 250-en simán, nem csak autópályán(kezeit széttáró)
ez jó(hajlongós)
Van olyanom is már nem használom nekem ez jobban bevált(kezeit széttáró)
hát ilyet még nem láttam ez madárnak született az tuti(gondolkodós)
Eladott másfél pár zoknit, meg három használt gatyát.... 😁
Pipi mennyit termelt ma neked a nap?
gyorsan
tranyó
eddig(kezeit széttáró)
Igazán megcsapkodhatná a szottyadt golyóidat, mi? 😂
Értem a kilengéseket, de mindennek van határa.
És még jó, hogy amúgy senkinek nem lett baja.
főzni még az sem tud(gondolkodós)
Autó út lesz, hogy bogyó tudjon kujtorogni a klióval?(kérdőjeles)
hát állítólag azt számolgatták, hogy 50 mrd embert játszi könnyedséggel elbír a bolygó, odáig még lehet tornászni.(kezeit széttáró)
miért nem csinálsz hozzá egy fasza utánfutót ponyvával?
pedig érted nem lenne nagy kár(röhögős)
ezzel én is ellabdázgatnék(áhitatos)
Te a zotya tesója vagy csak a halálos ágyán megadta a belépési kódokat. Az volt az utolsó kívánsága, hogy itt bosszantsál bennünket a továbbiakban is(fetrengős)
Erről beszéltünk itt néhányan (blődi, kawa) Szép lassan kiderül, hogy megszopattátok magatokat(kezeit széttáró) Legfeljebb annyit tudok vállalni, hogy akinek jól néz ki a felesége a fizikai igényeit kielégítem korlátozott számban(kezeit széttáró)
ott állítólag ilyen kicsi zöld emberkék fognak bosszantani, lehet visszasírod még az sm-et is(röhögős)
Mer' mennek mint a zállatok: https://baleset-info.hu/kettes...
ahhoz nem kell hajtómű sem csak görbíteni kell a teret.(kezeit széttáró) Láttam egy szájenszfiksün filmbe valamikor, amikor a fószer egy A4-es lap 2 végébe rakott egy-egy pöttyöt és kérdezte a nagy tudósokat, hogy mi a legrövidebb út a két pötty között(kezeit széttáró) kórusba vágták rá, hogy az egyenes(hajlongós) Mondta a faszi, hogy ez csak az egysíkú gondolkodásnál igaz mert van ettől sokkal rövidebb út is a két pont között(kezeit széttáró) a többi tudóstárs érdeklődve várta, hogy mi az(gondolkodós) A faszi meg fogta és összehajtotta a lapot, hogy a 2 pont találkozzon(Kezeit széttáró)