Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az, nem az én dolgom a többiek feljelentése, aki ezt megteszi az örömét is leli benne különben nem tenné. Mikor következik be, hogy már olyan felvételeket is beküld a derék honpolgár mikor valaki elfelejti a fényszórót lakotton kívül, nem irányjelez valahol, telefonál meg hasonló bűnesetekkel találkozik? Sok ember hajlamos ezzé válni ha lehetőséget kap rá, nem csak magyar hanem világszerte ilyen az ember itt még az emberi tartáson kívül az is számít, hogy hol engedik ezt meg sőt biztatják erre a népet? Ez is csak a megosztást és a gyanakvást ülteti el.
a az első videót hagyom példának, akkor az abban szereplő senkiháziak feljelentése miért lenne öncélú?
És te magad is leírod, hogy a szabályszegőket fogják felelősségre vonni. Az nem attól lesz valami szabályos vagy szabálytalan, hogy a rendőr a szemével vagy kamerával látja, sőt, akkor is szabálytalan valami, ha senki nem látja.

Érdekes a kettősség - ezt most nem neked írom - amikor a nagypofájúval történik valami, mondjuk parkírozóban összebasszák a kocsiját vagy kilopnak belőle valamit, esetleg cserbenhagyásos dolog történik, akkor senki nem keresi, hogy a térfigyelő meg a másik autóban levő kamera hitelesített-e, esetleg van-e joga annak a személynek átadni a felvételt a hatóságnak, bezzzzzzzzzzzzeg amikor az illető cigánykodik, akkor az a kurva nagy öntudat és egó mindjárt a felszínre tör.
Hát nem érdekes?
Csak itt ahogy én olvastam, a felelősség alóli kibújás miatt összemossák azt az elkövetést, ahová ténylegesen hitelesített eszközzel mért szabálysértés van, meg amit lát a rendőr a szemével.
Azért a KariGeri tud valamit, már a Google-térképen is fenn vannak az átnevezett utcái! 👍️

https://www.google.hu/maps/pla...!4m5!3m4!1s0x4741dd105946f215:0xaf9954e019d56fea!8m2!3d47.4626763!4d19.0732559?hl=hu
Ok, nem is erről beszéltem-beszélünk egy ideje, amiről te beszélsz az az erkölcsi tartás teljes hiányának, az aljas öncélú feljelentgetésnek az éltetése, nem kell ezt túlragozni. Azért tartják el a munkám utáni adókból a hatóságokat, bürokratákat, hogy ők járjanak el a szabályszegőkkel szemben nem pedig én. Lehet embernek is maradni és lehet feljelentgetni idegenek és ismerősöket saját örömünkre.
ez hogy mivel mér, és hasonló dolgok csak egy törvény módosítás és bármivel mérhet
pl a románok a kézi pisztollyal megmérnek és máris adják a csekket
gondolom annak az akkunak se tenne jót ha 24 óra alatt 47x kapna valamennyi ideig töltést...
naperőmű lenne erre a legideálisabb, na de napközben meg nincs a kocsi otthon annál aki dolgozik......
mert szerintem előbb utóbb ez a ki-be táplálás is meg fog szűnni, nem csak a havi elszámolás hanem teljesen, megkapja azt a tizenpár forintot a napelemes mint amennyiért paks adja és jónapot
De kezeljuk mar kulon a sebessegtullepest es annak a rogziteset es bunteteset, es az osszes tobbi szabalytalankodast.
Sebessegtullepes hitelesitett eszkoz, a zarovonal atlepes sima kamera.
......egyébként ha átdugjuk a normál áramba akkor 2 óra alatt felfűt, teljesen hidegről meg kb. 2.5 óra alatt.
Az éjszakaival igazából nem lehet tölteni mert hát az ma már nem éjszakai hanem össze-vissza időpontokban kapcsolt áram, talán 24 óra alatt működik összesen 8 órát, de igazából nem hiszem mert azt a rühes 120-as új bojlerünket télen napi 4-x-i fürdéssel és némi kézmosással nem mindig tudja teljesen felfűteni. Tehát igazából úgy tudnám kapcsolttal használni, hogy 1 napot töltöm utána megyek vele és újabb 24 órán át bedugom.
Mindenhol vannak olyan "civil" autók amibe berakták a már nem objektív képes sebességmérőket (talán a Fáma 3-ak?) és azzal meg kell állítani a delikvenst különben megússza bármennyivel is ment. Felénk 1 sötét azt hiszem A5-össel méregetnek (bár vagy fél éve nem láttam őket) és mindig megállítják a bemértet, erről voltak cikkek talán 2 éve mikor újra üzembe helyezték az öreg sebmérőket.
Ezt mondom mar miota,csak suket fuleknek,nemmindenki kamuvideki belvarosi gazdag ceges. 😂
Ezt sikeresen elviccelted - vagy csak így tudtál most elterelni? 😁
Ezek biza konkrét tények-számok, amiket írtam... Én imádom a villany autókat, váltok is, mihelyt realitás lesz.
Már 2015-ben sokat gondolkodtam a LEAF-en... de akárhogy számolgattam, sose akarta kiadni a matek. Most visszanézve be is igazolódott. Akkor ez nagyon drága lépés lett volna, és sztem még ma is az - kivéve most ezt az olcsó Dácsiát.
Az én kevés km-emmel és a nagy értékvesztéssel a LEAF giga bukta lett volna. Nálam nincs cégadó, nem kell ingyen parkolás, szóval ezek nem számolódnak. Az éves GK adó nem olyan nagy tétel.
6 év Vitarázás bele került mindenestől kb. 1,5-be, ugyanennyi Lífezés kb. 3,5-4 lett volna (úgy, hogy a villany fogyasztást nagyvonalúan nullának tekintem, pedig az is lett volna jópár 10 ezer éccakaival is)
Szóval hogy Gréta kielégüljön, az lett volna évi 4 kilába, és annyit nekem nem ér, mert qrva ronda 🙁
Ez most hogy jön ahhoz, hogy miket kell hitelesíteni???
Még így is maradt benne bőven km, csak már zavart a hangja. De tény hogy szét lehet rúgni fele ennyi km alatt is, meg ki is lehet tolni a 320-at is bőven.
Lényegtelen.
Sokat számít ki hogyan vezet.
Semmi nem kell, elég az is ha egyedül van és azt mondja......, bíróságig vittem 1 ilyent semmi tanúja bizonyítéka nem volt, nekem meg tanúm volt az ellenkezőjére, a rendőrnek adtak igazat, fellebbezésnek helye nincs!
Pont ma vagyok túl a kettőstömegű cserén, 320 ezernél jött ki a gyári.
Mert az sebességet mér. A civil autóban lévó kamera nem sebességet mér, azt akkor használják fel ha a delikvens nem ismeri el a szabályszegést.
Asztmán nem kell ennyire szetdobni.
Az idoveszteseg az ebay-es vezerlesblokkolo miatt volt,a vegrn kiderult hogy csak az okoskerekes tipusra passzol,de oda is nehezen.
Volt par atforgatas pluszba.
Ja de volt a LADA mondjuk azt kellett is sűrűen!!
Igen, a gumicső simán engedi, nem kell bontani! Volt pár autóm de ilyen jól egy sem szerelhető!
fém a fémen csúszva pár mikronos teflon réteg másodoercekig tart
A légkondihűtő siman kihajlik ennyire a csőtől?