Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videki renyosokat kene. 😂
Ez előtt ugyanilyen kocsim volt abban 470.000 km.-nél még a gyári turbó és lendkerék volt.
Elvileg a belső súrlódást próbálták meg minden áron csökkenteni a motorban, ennek egyik lépése a teflonbevonat. Nem az élettartamot javítja, hanem a fogyasztást / CO2-kibocsájtász csökkent(het)i. A gyár szerint.
a teflon bevonat mit ér egy láncon?
kb mint a teflonos olaj
parasztvakítás
Elárulom ebben még mindegyik gyári!!!
Az enyémben meg teflonbevonatú vezérműlánc van, annyit az is kibír majd, mint a turbó meg a kettőstömegű lendkerék: 100 ezer km-t.... 😂
Annyi a garancia a járműre, így vélhetően a várható élettartama sem sokkal több lehet....
Marad a füstös AUDI!!!!!!!
A 23éves Audim jobb fogyasztást produkál, és nem így megy mint a mostani kis kategóriás autók. A múltkor volt itt róla szó melyiken milyen szar vezérlést cserélni és valaki megjegyezte hú az audi milyen szar mert le kell bontani az elejét, hát tegnap megmértem 45perc kezdéstől és még 15perc addigra lent a szíj meg az adagoló is, itthon olyannak aki nem napi szinten ezt csinálja.
A kormány irtja a libsi pesti bringásokat: https://index.hu/belfold/2021/...
Akkor dobj fel egy bélást: ha fej, akkor Tesla, ha írás, akkor meg ceruzaelemes Dacia. 😁
Na mától én is lopom a napot, ideértek az eontól!
Mert a Védában nem ül két feddhetetlen, megvesztegethetetlen úriember. 😂
Kisnyúlért,a védának meg az új sokszemű trafinak miért kéne?
Nemelég a két ipse aki benne ül?
A civil kocsiba lévő rendőrnek miért kéne? Max ha egyedül van, de nincs egyedül.
De,azon van a hangsuly.Kell a felvetel.
Viszont bogyo csak kujtorog hosszan,sisrmegy keveset,ahhelyett hogy otthon rohadna az asztal alatt remegve a virustol.
ehhez nem értek
a megállítás nélküli helyszíni bírság is furcsa........
Akkor jó, még csak 12:53 van.
Egyre csak nő a fogyasztásom, mert cihopata módon hajtom a vasat. 😁

https://www.spritmonitor.de/de...
De csak nagyfater csepel kontrása a tuti, egy váltós bringa drága és pénzkidobás, soha nem térül meg a váltó és az aluváz felára 😁
800km naponta? Az valóban ne villanyautót vegyen hanem repülőt 😁
Egy használt Cesna már kijön 5millából....más kérdés hogy üzemanyag, reptéri díjak, karbantartás a sok ezeken, nem maga a gép.
Ez egyrészt igaz, de Bogyónak mindig ennyi az üzemanyag költsége, villanyautóval meg csak akkor ha hatótávon túlra megy az ember.
Bár az igaz hogy Clio-ban és Thaliában soha nem ültem, arról tudjuk hogy szar, de a Megan és a Zoe 52kWh kényelmes volt.
Szóval magyarázd már el hogy nem is volt kényelmes nekem 😘
Pedig azt mondtad ha lesz villany Astra akkor téged is érdekelni fog. 😛
https://totalcar.hu/magazin/hi...
De nem is a benne lévő kamerán van a hangsúly, ha nem lenne benne is pontosan ez lenne ami. Látnak valamit, mennek, büntetnek, pont mint a felmatricázott autóval. Kamera csak azért van hogy ha valaki nem akarja elismerni a dolgot, akkor a felvétel felhasználható bizonyítékként. Nem a kamerafelvétel alapján büntetnek, hanem a benne ülő két rendőr tapasztalása alapján.