Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De két éve már régesrég bolt objektív felelősség....
2 éve kaptam postán 5000ft helyszíni bírságot mert 65-el mentem lakott területen belül
rajta volt hogy megállítás nélküli helyszíni bírság
a fotó is más formátum volt mint amit a 30 ezres csomagban volt
egy ismerős felesége a yardon titkárnő az kérdezte meg a szabálysértéfi előadót mi a szar ez
van ilyen de nem szokták alkalmazni sokat mert sok a meló vele
azt mondta ne fizessem be, utána hivatalból feljelentenek, majd mondjam azt nem tudom ki vezette
aztán lezárják a dolgot és megy a kukába az 5000ft büntetés
Mivel nem hitelesitett az eszkoz el kell kapni.
Objektiv lenne nem kene utanamenni es kuldeni.
Ezt mondom.
Hidd el,ha nem kapnak el nem is jon a buntetes.
Max hs kinn all a sokszemű,es a veda alatt.Azok hitelesitettek.
jogsi intézés okmányirodai része ingyenes idén
aki tud most menjen, utána csak az ügyfélkapus intézésű lesz ingyen vagy kis pénzért
Ez az egyszerűség kedvéért van így ahogy, a kamerafelvételt az esetek 99%-ában fel sem kell használni.
Ja,az a sokmilliárd egyszerhasznalatos maszk beleakad a delfinek kopoltyujaba es megfúlnak. 😂
Azok nagyon menő ferfias cuccok,foleg a tengeri kutak.
Es hat tudom,a naperőmű az egy atomerőmű,de ga nem sut a nap baszhassuk. 😄
Nem mert a lényeg az amit K.L. írt mivel az objektívről beszéltünk, amit Te linkeltél az ar
ra van ha megállítanak vagy lúzer módon mikor kiküldik akkor bevállalom hisz az objektív alattinál a Pipi által is írt módon hivatkozhatok családtagra akire nem vagyok köteles vallani.
Bezzeg az a sok környezetbarát olajkút 😂
Ez csak úgy:
Gréta újabban csúnyán beszél: https://index.hu/kultur/2021/0...
És Te szültél már ma?! Ha nem, akkor hozzá se kezdj: https://index.hu/belfold/2021/...
Aszondod nem úr aki nem herdál?
Oszt mivan grétával,a visító bebifókakkal,a perui litiumbanyaszennyezésekkel es a rothado kapitalizmus tulfogyasztásával? 🤔
Vegyel biciklit 😂 ha s mercit vettél volna, meg 20 millát buksz 😂 ne rohogtess kerlek… vezetek 😅
jaja, még egy rohadt manuális klíma sincs benne! (szemét irtózkodva eltakaró szmájli - copyright by Pipi) 😁
Zajos, kényelmetlen, öltözni kell, megázol, elesel, állandóan csomag gondok - kifaxnak jó ez? 😁
A városi szaladgálónk 35 ekm-t ment 6 év alatt... az kb. 900 ezer ára benzin. Ha 2015-ben 5-ért kaptam volna villanyos autót (újat, Vitara kategóriában), kb. most lennék nullán, fogyi szempontból. Bomba üzlet lett volna... mivel épp eladni készülök. 😁
Ha akkor veszek egy LEAF-et 8-ért, azért talán most kapnék 4-t max. A Vitara 4,3 volt, 4,1-be beszámolják. Csak 4 millát buktam volna a villanyozáson...
Nya,vellanyauto,nemolvasom vissza. 😂
Kene a fetrengôs.
Motorozzatok a fenébe.
Sosem értettem, hogy vehet egy férfiember Táliát 😡 annál csúnyább, mocskabb autót... bár aki dk szimpatizáns, attól ez is kitelik 😁
Az összeset öreg vidékiek vették, a kalapos taták erre cserélték a Wartburgokat 😁
Az ne vegyen egyelőre első számú am villanyautót, aki 800km-t akar autózni naponta…. Arra kell használni, amire való. Vannak azért akik egy évben egyszer sem teszik ki a lábukat 100km-nel messzebb, nekik jó ez is… a Ferrari sem az 5 gyerekes nagy családi autónak lett kitalálva, miért vennél arra a célra? 😂
akinek nem futja 2. kocsira annak kb tökmindegy hogy villanyost nem vesz vagy bármi mást
pl én az astrát sosem fogom lecserélni új kocsira bármi is hajtaná
Én ültem kényelmetlen Renaultban: volt egy tényleg full-fapados (szálkás 😁 ) Thaliám, abban a kormány magasságát sem lehetett állítani (nemhogy ki-be), szervókormánya sem volt. Kurblis ablakok mindenütt, pálcás tükörállítás. Beüléskor "jó puhák" voltak az ülései, de a baromi kényelmetlen testhelyzet miatt 2 óra alatt meg lehetett benne utálni az autózást. Ezzel a xarral jártam a Dél-Dunántúlt 11 évvel ezelőtt területi képviselőként. Nehéz idők voltak.... ... ezután a Yaris maga a megváltás volt, annak a picike, kemény üléseiben ülve többször mentem 600-650 km-t egy nap, mégsem volt elviselhetetlen. Igaz, kényelmes sem.
Ez tök igaz, és vártam is már azt a percet, amikor az ésszerű villanyautók jönnek, nem az 500 LE-s SUV-ok 100 kWh akkuval... Ez a vacak valóban ideális városba, rá is repültem volna, ha nem román-francia Dácsia - ilyet elvből nem veszek.
Egy valamit ne feledjünk: ez csak 2. autónak jó, tehát a magyar lakosság egy jó része eleve kizáródik. Csak ezért jöttem elő a villám töltővel, hatótávval - mert akinek csak egyre fussa, az ezeket a problémákat le kell nyelje.
Nem kell gondolnom, egyik barátomnak van, ültem benne többször 😂
Sztem ez valami régi táblázat, már nem ez érvényes.
https://kalkulatorlap.hu/gyors...